De dag opleiding en praktijk examen lijkt niet voor iedereen geschikt. Toch laten afrijden terwijl de kandidaat er misschien toch nog niet klaar voor is .
David is a fantastic instructor. He explained the necessary abilities in a straightforward and easy-to-understand manner. His vehicle placement and positioning training aids are really helpful, especially in learning how to perform the abilities safely and quickly. He was calm, polite, and professional. Thanks to David I passed my driving test the first time! This is a school that I strongly recommend.
Waar je bij andere rijscholen in onze omgeving ruim 2 maanden moest wachten op je praktijkexamen voor de bromfiets, kon je bij Dam zelf een datum kiezen en dan ook nog eens op korte termijn! Onze zoon heeft van 9 tot 13 uur op een leuke manier praktijkles gehad en deed vervolgens later die middag vol vertrouwen examen. In 1x geslaagd, dus grote dank aan Verkeersschool Dam!
Onze zoon heeft vorige week zijn scooter rijlessen gevolgd en met goed goed gevolg deze week het examen afgelegd. Kleine klassen en beide deelnemers geslaagd. Ook het aanbieden van de lessen in 2 gedeelten heeft hem rust opgeleverd zodat hij alles een plekje kon geven. Prettige docent met een realistische kijk en insteek. Mooi dat de examinator het examen in Ede afneemt.
De rijschool is zeer goed georganiseerd en je wordt er snel en goed geholpen. Ik heb ADHD en daar hebben ze mij een geschikte rijleraar voor weten te bieden. Ik heb mijn rijlessen bij Edwin als erg prettig ervaren. Hij neemt de tijd en moeite om je te leren kennen en is erg geïnteresseerd. Tijdens de rijlessen kijkt hij naar de voortgang in de lessen en hoe het die dag met je gaat en hij speelt daar tijdens de les heel kundig op in. Ik raad de rijschool zeker aan! Heel erg bedankt voor de rijlessen!
Goede instructeur.
Weet niet hoe het bij andere rijscholen is, maar vond het zeker fijn om bij Dam te lessen!
Prettige, rustige rij-instructeur, met gedegen kennis en vaardigheden.
Hoi ik ben Sven en heb net via Dam rijschool mijn rijbewijs gehaald. Mijn autorijlessen waren altijd erg leerzaam en super relaxt dankzij mijn instructeur Marcel van Dijk. Bedankt Marcel voor alle leuke en zeker leerzame lessen! Het ga je goed!
Top bedrijf alles werdt goed geregeld en een goeie rij instructeur
Vakkundige en aardige instructeurs, niet handig dat ik alle 3 instructeurs gehad heb voor 16 uur trekkerrijles. Rijles verzetten was door de drukte soms een probleempje maar is altijd wel goedgekomen.
Ik ben na de tweede poging met rijexamen personenauto geslaagd. Ik heb meer dan gemiddeld aantal lessen gehaad, en veel geoefend. De instructeur hebt veel ervaring en kan alles duidelijk en geduldig uitleggen.
Zonder stress mijn rijbewijs gehaald. De juiste tips en tricks gekregen tijdens mijn BE lessen en aansluitend mijn examen gehaald! Daarvoor dank.
Veel lessen.. veel tips en info gehad dankuwell.. Vond het spannend maar word naar je geluisterd en gaat allemaal vanzelff
Ondanks de vertraging in tijd door Corona is eea toch goed verlopen.
Zeer gezellige instrukteurs gehad en veel gelachen onderweg en zeer goede uitleg
Woei redelijk erg die dag, verder praktische ervaring opgedaan. Ook weer eventjes geleerd om met twee handen aan het stuur te zitten ;) Op naar de volgende!
Mijn c rijbewijs gehaald bij Dam . Instructeur was geduldig en legde het prima uit.
Fijne lessen, er wordt goed naar je vooruitgang gekeken en je leerpunten.
Rust gevende rijles En een goede instructeur Zal het zeker aanbevelen
Super blij en trots dat ik op 28 februari ben geslaagd! Door Maikel heb ik geleerd om zelfverzekerd en Zen te rijden en durf ik ook echt de weg op. Nogmaals super bedankt voor de fijne lessen en inzichten die jij mij hebt gegeven. Ilse
Ondanks allerlei moeilijkheden door corona toch een goede ervaring gehad, altijd fijn behandeld.
Snel geregeld
Heb les van Wil, in mijn ogen zeer vakkundig en help je in alle rust.