Waardeloos

Heb contact gezocht met verkeersschool van Dam, na de proefrit die vlekkeloos verliep, moest ik nog theorie doen, hierbij heb ik geen enkele medewerking gekregen . Na door vragen kocht ik bij van Dam het boekje vrachtauto en bus. En 3 theorie lessen die ik via internet moest leren, Geen enkele begeleiding dus. Had meer begeleiding verwacht kreeg alleen contact met telefonistes. Ben dan ook bijzonder teleurgesteld in verkeersschool van Dam.

• Instructeur N.v.t.
  • Instructeur: N.v.t.
  • Ervaring met opleiding: Overig

Fijne rijschool

De instructeur legt je duidelijk uit wat goed en fout is. Kan zo nu en dan streng overkomen maar laat jou rijden zoals het hoort,

Goed georganiseerde verkeersschool

Het begon al een tijdje terug met mijn voormalige instructeur die er plosteling mee ging stoppen. Corona had al de enige invloed gehad, maar dit was wel het toppunt. Vervolgens werd instructeur Daud Hakimi mij aangewezen en direct was er al een klik. Hij was meteen erg enthousiast, wist wat hij aan het doen was en kon mij daarom nog veel leren. Na de rijles een uitgebreide zelfreflectie zodat je iedere keer met het goede gevoel weg loopt dat je veel geleerd hebt. Ik ben dan ook erg enthousiast dat hij mijn instructeur was en ik zou niemand anders gewild hebben om mijn rijbewijs bij te halen!!

• Instructeur: Daud Hakimi

Super fijne lessen!

Super goeie tijd gehad bij de rijles. Alles ging in overleg met duidelijke afspraken. De lessen Edwin waren leerzaam en leuk! In 1 keer geslaagd

• Waar kent u ons van? Bekende naam

Leuk en ontspannen leren rijden

De motorrijlessen zijn heel erg leuk. Ik leer met veel plezier motor rijden en de instructeur is zeer kundig.

• Instructeur: Carlo
  • Ervaring met opleiding: N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Super rijschool met ervaren instructeurs.

Het inschrijven was super makkelijk en vanaf de eerste les goed opgevangen. Instructeur weet wat goed voor je is al kan hij streng overkomen. Laat je ook niet meer lessen nemen als nodig is.

• Waar kent u ons van? Bekende naam

Fijne ervaring en goede begeleiding, in één keer geslaagd!

Ik heb een fijne ervaring gehad bij Dam. Voor iedere leerling hebben zij een passende instructeur. Edwin was tijdens de lessen altijd rustig en hield ook wel van een grapje. Wat mij als zenuwpees enorm hielp. Hij gaf mij steeds meer vertrouwen in het rijden. Zag ook wat mijn valkuilen waren, en investeerde daar ook meer tijd in. Nooit gedacht dat ik in één keer zou slagen, maar dat is dankzij Dam en Edwin gelukt!

Dam heeft goede rijinstructeurs

Voor BE intest geweest, 2 uur. Fijne en rustige rijinstructeur en in die 2 uur veel extra informatie gekregen. Ik mag en kan voor dagopleiding met examen. Ik kijk ernaar uit. Verder wordt alles goed uitgelegd (ook via email) zoals hoe gezondheidsverklaring te regelen etc. Ook hygiëne staat, voor mijn gevoel, hoog in t vaandel bij Dam. Super!

• Instructeur: Gert-Jan van Galen
  • Waar kent u ons van? Anders

Fijn

Het heeft hele flexibele lestijden wat heel erg fijn is. Hij heeft me heel goed geholpen waardoor ik hem gehaald hebt.

• Waar kent u ons van? Bekende naam

Hele goede begeleiding die mij in één keer heeft doen slagen!

Daud is een hele prettige, rustige, en betrouwbare instructeur die je het vertrouwen geeft die nodig is op de weg. Hij laat je kritisch nadenken over je eigen rijgedrag, waardoor je het snel en goed leert. Door dit alles ben ik één keer geslaagd voor het praktijkexamen, iets waar ik van te voren niet op had gerekend. Helemaal top!

• Would you recommend us? Yes
  • Daud Hakimi
  • N/A

Geduld, vertrouwen en deskundigheid met een glimlach!

Ik ben erg blij dat ik mijn rijlessen heb gevolgd bij Dam. De communicatie verliep vriendelijk en deskundig. Ik wil vooral heel graag mijn instructeur Gerrit in het zonnetje zetten. Met zijn heldere instructies, geduld, de fijne sfeer tijdens het rijden en vooral zijn vertrouwen in mij had ik geen betere instructeur kunnen wensen! Dankjewel, Gerrit!

• Instructeur: Gerrit Visser
  • Waar kent u ons van? Google

Ik ben blij met mijn instructriese Jacqueline

Ik ben heel blij met mijn Jacqueline maar moet lang wachten op examen aan vraag ik vind het jammer dat het niet de zelfde dag gebeurt. Bij andere scholen hoor ik dat dat veel sneller gaan..

• Instructeur: Jacqueline

Hele fijne rijschool!

David Hakimi is een toppertje, hij is een hele fijne rijinstructeur die je op je gemak stelt, goede uitleg geeft, met je meedenkt en de auto je snel eigen laat maken.

• Would you recommend us? Yes
  • David Hakimi
  • N/A

Zeer prettige en gestructureerde lessen

Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn examen. Jacqueline heb ik als instructrice gehad. Ze geeft gestructureerd les en behandelt geleidelijk alle onderdelen die bij het rijden komen kijken. Ze weet alle aandachtspunten goed aan te pakken en zorgt voor een prettige en leuke ervaring. Ik zou zeker vragen naar Jacqueline als instructrice binnen de rijschool. Erg bedankt en groetjes, Richard

• Instructeur: Jacqueline

Slecht

Het enig goede systeem bij van Dam is het factureringssysteem, erg makkelijk om lesgelden over te maken.

• Instructeur: -
  • Ervaring met opleiding: Motor

Goed georganiseerd

Lessen bij Dam brengt een rustige en aangename sfeer mee in het verkeer. Voor het autorijbewijs duidelijke en overzichtelijke pakketten en rustige duidelijke instructies. Overall een zeer geslaagde ervaring bij Dam

• Instructeur: Edwin Doornkamp

Fijne rij instructeur

Ik vond het altijd spannend om te rijden maar Edwin kon hier goed mee omgaan. Uiteindelijk steeds meer zelfvertrouwen gekregen en de tweede keer geslaagd! Bedankt!

• Instructeur: Edwin Doornkamp
  • Waar kent u ons van? Google

erg fijn

erg fijne rij instructeur en klantvriendelijke mensen bij dam zelf.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Instructeur
  • Instructeur: henk van den berg

Echt geweldig!

Mijn ervaring met DAM is geweldig, heb tijdens het rijden veel plezier gehad en veel geleerd.

• Waar kent u ons van? Aanbevolen door oud leerling

Begripvolle rijschool die met adhd kan omgaan

Leuke tijd gehad in de auto met Edwin, vanaf begin af aan gestimuleerd om rust te krijgen in het autorijden, deze rust had ik nodig tijdens mijn examen. Zelfgemaakte filmpjes waren erg handig om thuis terug te kijken voor de moeilijke verkeerssituaties. Bedankt!

• Instructeur: Edwin doornkamp
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Altijd fijne lessen gehad. Marcel is een goede, aardige en geduldige instructeur.

• Instructeur: Marcel
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Fijne begeleiding op weg naar het examen.

Prettig contact en goede begeleiding. Ik ben zeer tevreden over de cursusdag voor rijbewijs E achter B.

• Instructeur
  • Instructeur: Zeer tevreden.

Super fijne rijschool

Super fijne rijschool fijne instructeurs code 95.Praktijkles gehad van Iwan in 1 woord super.Dank je wel mensen

• Instructeur: Iwan Hamers
  • Ervaring met opleiding: Vrachtauto (met aanhangwagen)
  • Waar kent u ons van? Bekende naam

Een ervaren rijschool die weet wat die moeten doen!

Goede snelle service en een goede begeleiding. Altijd fijn dat mijn instructeur makkelijk te bereiken is. Ik ook de hoogte blijf van mijn voortgang via de rijles app. En ik mezelf op me gemak voel in de auto!

• Instructeur: Mark
  • Ervaring met opleiding: Scooter
  • Waar kent u ons van? Eerder andere opleiding bij Dam gevolgd

Was een gezellige en leerzame tijd

Goed ingespeeld op mijn sterkte kanten en zwakke kanten, waardoor mijn lessen alles uit mij haalde.

Kerkhoflaan 1

6718ZH Ede gld