Erg fijne instructeur, hij bleef altijd rustig en geduldig. De mensen op kantoor ook altijd vriendelijke en altijd alles goed op orde. Prijs van de rijlessen steeg wel fors het afgelopen jaar, dit was het grootste minpuntje. Nu ik mijn rijbewijs heb merk ik dat ik veel dingen niet geleerde heb zoals o.a. links achteruit inparkeren, inparkeren zonder parkeerstrepen, inparkeren op kleine parkeerplekken, het verschil van rijden in een diesel en bezineauto en meer.
ga zo door
Professionele begeleiding
Goede uitleg en begeleiding
Het rijden was erg leuk en de instructeur was leuk, gezellig en wist mij goed te kalmeren voor het examen. Verder was Dam voor mij erg makkelijk in het maken van aanpassingen in bijvoorbeeld data. De site van Dam was ook allemaal erg makkelijk te volgen. Kortom, echt top!
Ik kan niet anders dan mijn lof uitspreken over verkeersschool Dam. Ze hebben geheel aan mijn verwachtingen voldaan. De service en vakbekwaamheid van de instructeurs zijn echt goed. Bovenal is de sfeer erg prettig en ontspannen, dat is erg fijn als je (Zoals ikzelf) ineens in een grote wagen de weg moet.
Alles word voor je geregeld als je het aan geeft. Ze gaan eerlijk om met het lesgeld en houden alles netjes voor je bij in de app!
Hele fijne ervaring goede instructeur en uitleg gehad in een keer geslaagd
Fijne lessen
Ik kreeg les op de manier hoe ik maar wilde en ik kon altijd aangeven als iets niet fijn was. Erg gezelig ook in de auto en ben mooi in 1 keer geslaagd.
Tijdens de lessen extra aandacht geven aan de zwakke punten.
Fijne ervaring instructeur altijd op tijd en als het later word laat hij dat altijd weten. Ook als je Van Dam mail voor vragen beantwoorden ze die altijd snel en correct.
Prettige instructeurs die duidelijke aanwijzingen en tips geven.
Perfecte locatie bij Gelredome. Instructeur heeft bij mij de puntjes op de I gezet.
Er word geen echte energie in de lessen gestopt. De leraar heeft er niet zo veel zin in.
Instructies waren prima, prettige instructeur. Ik ging voor BE middels een eendaagse cursus. Achteraf had ik liever de theorie al van tevoren toegezonden gehad, zodat je je daarop kon voorbereiden. Nu moest je dat op de dag zelf stampen, en was onnodige extra ballast op al een intensieve dag. Ook de instructiematerialen kunnen professioneler; een auto en aanhanger werden nu terplaatse op een kladje getekend (i.p.v. bijvoorbeeld gelamineerde afgedrukte exemplaren die vaker gebruikt kunnen worden).
Ik heb uitstekend les gehad op motoren die technisch in orde waren. Tip voor het aanvragen van rijexamen: wacht niet te lang want de wachttijden zijn nog steeds bijna 3 maanden op moment van schrijven. Ik heb wel een opmerking over de portofoons die gebruikt worden bij motorrijles: Wellicht zijn portofoons niet meer het juiste middel voor de communicatie tussen instructeur en cursist. Zelf gebruik ik met mijn rij-maatje een bluetooth systeem en het lijkt of hij naast mij staat in plaats van dat hij 600 meter verderop rijdt
Scooterexamen kom snel ingepland worden. De lesdag was prima geregeld en geslaagd. Dus dat sowieso positief;-)
De intest had ik met wil adams een aardige man die je op je gemak stelt . Wouter weijmarshausen is echt een topgozer waar je les voorbij vliegt . Ton warbroek tja daar wordt je niet blij van alleen maar zeiken en niks gezelligs aan met die man . John schuurman had ik 1 les van en dat ging nog wel maar die paar uur lessen voor het examen waren vreselijk ga wat anders doen zou ik zeggen je ben totaal ongeschikt als rijinstructeur chagrijnig en stelde me totaal niet op me gemak heb het examen gewoon zelf gehaald die john maakt je zenuwachtig alleen die uitstraling al .en na het halen van het rijexamen kon nog geen felicitatie vanaf.
Het rijden zelf was goed geregeld en ook vond ik mijn instructeur fijn. Achteraf vond ik wel dat ik onnodig veel lessen heb moeten nemen, o.a. door matige planning. Op het examen kwam ik er ook achter dat extra lessen amper zin hebben gehad, en naar mijn mening had de rijschool dit beter moeten afhandelen.
En dat in de goede zins des woords. Ik heb een geweldige ervaring met Iwan. Een enorm gedreven instructeur. Scherp op de voortgang. Streng maar rechtvaardig. Mij heeft hij in ieder geval enorm gemotiveerd om verkeers verantwoordelijk te leren rijden. Dank Iwan voor de schoppen onder mijn kant als ik weer dom was 8
Duidelijke instructeurs en een prettige lessfeer..
Was prima