Ik heb gelest bij David Hakimi. Hele fijne rijinstructeur! De lessen beginnen rustig en bouwen rustig, aangepast op jou tempo op. Dus ook als je het rijden spannend vind is deze instructeur heel fijn! Heb alles in 1x gehaald en ben goed en fijn begeleid. Lessen zijn gemakkelijk in te plannen.
Nu al een tijdje aan het lessen bij de Dam, echt super tevreden! Leuke lessen met een duidelijke opbouw van de lessen. Veel feedback over je progressie!
In een keer gehaald door goede lessen en een fijne leeromgeving om in te rijden. We hadden vaak leuke gesprekken in de auto waardoor het rijden altijd leuk en gezellig was. Verder heb ik goede instructies gekregen om mijn leerproces te optimaliseren. Hierdoor heb ik het praktijk examen in een keer kunnen halen door goede ondersteuning van mijn instructeur Maikel. Kortom geslaagde tijd gehad!
Ik heb het goed ervaren goede service en vriendelijke instructeur
Ik heb met minimale communicatie mijn rijlestraject afgetrapt, waarna ik uitstekend ben begeleid. Ik voelde mij tijdens de rijlessen soms redelijk onder druk gezet en ik werd streng beoordeeld, maar ik kreeg ook het idee dat ik daardoor snel leerde en degelijk werd opgeleid. Afgesloten met een voldaan gevoel en zou Verkeersschool Dam absoluut aanraden.
Prettig. Meerdere instructeurs gehad maar dat heb ik als iets positiefs ervaren. hierdoor kon ik ook snel beginnen en heb ik vlot mijn rijbewijs kunnen halen.
Fijne instructeurs, super tevreden!
Fijne instructeurs, super tevreden!
prettige dag gehad met de opleiding van de aanhanger
Fijne en super vriendelijke instructeur altijd ook in voor een grapje en goede lessen Dames achter receptie top zeer vriendelijk Al met al super rijschool top !!!!!
Het waren goede rij instructeurs maar jammer dat er veel gewisseld werd. Ook als er iets was werd het niet of nauwelijks door de rij school op gelost en moest ik het zelf doen. Dit kwam door geen vervanging door ziekte net voor mijn her praktijk examen. Heb een gezellige tijd gehad maar door de 3 keer wisselen van rij instructeur moest ik wel sterk in mijn schoenen staan en raad ik het ook af voor mensen die onzeker zijn..
Goede rijlessen, de instructeur is kundig en eerlijk over hoe lang rijlessen kunnen duren en waar je staat. Geen trucjes om het rijexamen te halen, maar gewoon veel aandacht voor wat goed rijden is, zodat dat examen vanzelf wel komt. Lesstijl wordt aangepast aan de persoon, zodat je zo goed mogelijk gaat rijden
Rijschool bood veel help bij het leren rijden en was erg flexibel qua tijden
Mijn ervaring met Verkeersschool DAM is erg positief. Doordat mijn rijinstructeur altijd oog had voor mij als persoon en daar tijdens de les op inspeelde, is het mij gelukt om mijn rijbewijs in één keer te halen. Mijn rijinstructeur creëerde in de auto een veilige sfeer, waar ook mijn emoties er mochten zijn. Daarnaast merkte ik ook dat mijn rijinstructeur erg goed is in zijn vak. Hij weet precies wat nodig is om goed te leren rijden en let ook op de details waardoor ik een betere bestuurder ben geworden.
Veel geleerd van de rij instructeur
Gezellige, leerzame en inhoudelijke lessen gehad de afgelopen maanden. Duidelijke communicatie en je wordt geholpen waar nodig. Ze-ker op de juiste manier mijn rijbewijs gehaald!
De rijlessen die ik bij verkeersschool Dam heb gevolgd waren top. De instructeur was heel ervaren en de begeleiding was op een persoonlijk niveau. De lessen sloten mooi op elkaar aan en de instructies waren zeer duidelijk.