Top bedrijf

Uitstekend bedrijf , snelle service en erg klantvriendelijk

Top!

Goede service met net dat stapje extra!

Geweldig!

Heel fijn bedrijf, fijne ontvangst, super klantvriendelijk! Heel goed geholpen met het zoeken naar de juiste wagen.

Al jaren een tevreden klant.

Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij Vruggink voor het onderhoud van mijn auto. Behalve dat ze je altijd vriendelijk en correct te woord staan denken ze altijd in het voordeel van de klant. Wat resulteert in goede adviezen, deskundig onderhoud en reparaties indien noodzakelijk. In al die jaren nooit een klacht gehad. De voornaamste reden dat ik gebruik maak van de diensten van Vruggink is hun betrouwbaarheid.

Al 20 jaar goede ervaring met het bedrijf.

Service en klantgerichtheid hoogste prioriteit voor deze fijne garage

Garage met een team vakmensen in de werkplaats, die meedenken en service en klantgericht zijn. Danielle is de drijvende kracht achter Vruggink, en zorgt mede als gastvrouw voor al haar klanten en heeft voor elke vraag een antwoord paraat! Ik kan deze garage van harte aanbevelen.

Helw fijne garage, zowel een auto kopen maar ook het onderhoud in de garage

Prima service. Vriendelijk. Goed overleg.

Betrokken en ervaren monteurs

Geen vervanging die niet nodig is, betrouwbaar onderhoud

prima geregeld

ik werd snel geholpen. de afspraken waren duidelijk. korte wachttijd met lekkere koffie.

Weinig kennis, Nette service

Ik kreeg een lampje op mijn dashboard om een onderhoudsbeurt te doen. Vervolgens breng ik mijn auto voor de APK en voor een onderhoudsbeurt naar de garage. Ze hebben alles uitgevoerd en tot mijn verbazing, ik start mijn auto en ik krijg weer het onderhoud lampje. Ik ben ondertussen al 4 keer terug gegaan naar de garage en ze krijgen het lampje elke keer weg voor een paar dagen. Ze weten niet waar het aan ligt en snappen het zelf ook niet meer omdat het in de boordcomputer goed staat. Al met al heeft deze garage hier dus erg weinig ervaring mee en weten ze niet hoe ze dit moeten oplossen. Ik raad deze garage aan voor het werk dat ze verrichten. Maar niet voor de afhandeling ervan.

Deskundig, gastgericht, wachtruimte met mogelijkheid om te werken en lekkere koffie!

Prima bedrijf!

Ben netjes geholpen en als er een kleinigheidje aan mijn auto wordt het gelijk verholpen kan er op wachten en krijg nzelfs een kopje koffie aangeboden.

Prettig en adequaat

Ben blij klant te zijn!

Professioneel en zeer klantvriendelijk!

……

Super garage met alles

Niets aan toe te voegen doen waar je om vraagt

Heel klantvriendelijk!

Medewerkers zijn altijd correct en vriendelijk. Word ook snel geholpen.

Nette afhandeling van het vocht probleem in de auto

Correcte behandeling van de reparatie.

prima geholpen

correct behandeld nette zaak .

Snel en goed

Afspraak op korte termijn kunnen inplannen, goede leenauto meegekregen een goed overleg mbt de reparatie.

Zeer goed garagebedrijf met een prima service!!

Heb je een klein of groot probleem, er wordt door Vruggink voor een oplossing gezocht. Kleine reparaties worden ter plaatse opgelost, terwijl je kunt genieten van een kopje koffie.

zeer goed Lekkere koffie montage,s altijd goed zeer tevrede gert

Een goede garage

Om dat je prima word geholpen

Ik ben tevreden over de behandeling

APK keuring plus onderhoud beurt. Tevreden over de het nakomen van de afspraak.

Fijn bedrijf

Deze mensen staan altijd voor je klaar denken in oplossingen! Monteurs zijn ook zeer vriendelijk altijd netjes uitleg van de werkzaamheden

Mijn ervaring met Garage Vruggink is zeer positief.

Garage Vruggink heeft tijd voor de klant, denkt mee, en probeert direct proleempjes op te lossen waar ze kunnen en is betrouwbaar.

Halseweg 39

7025 ET Halle