Betrouwbaar en klant-vriendelijk

Goed telefonisch bereikbaar. Makkelijk afspraak te maken, welke dan ook staat ! Vriendelijke benadering en normaal in de omgang. Jammer dat er elke keer een rekening volgt (grapje)

Een top auto-bedrijf

Het aantal sterren zegt een en ander al ruim voldoende, toch wil ik een aantal punten extra aanhalen, te weten als volgt: 1. Duidelijke afspraken worden er gemaakt en nagekomen. 2. Goede en eerlijke service. 3. Ze staan direct voor je klaar, ongeacht welk probleem er is. 4. Goede prijsstelling, zowel bij aankoop/verkoop en onderhoud van de auto. 5. Goede ontvangst in de showroom en de koffie staat (onbeperkt) klaar. 6. Fijne en correcte mensen, om mee om te gaan. Ga zoor door!!!

Top. In alle opzichten super geholpen.

Wat moet je na 20 jaar trouwe klant nog zeggen over garage Vruggink!!! Iedereen doet z'n best om je goed van dienst te zijn.

Heel prettig!

Met garage Vruggink ben ik heel tevreden. Goede service en prettige medewerkers.

Alles wat je afspreekt is correct.

Zeer positief

Altijd bereid om een gesprek en een positieve beoordeling.

Personeel allemaal vriendelijk en wordt altijd goed geholpen.

Ben altijd goed geholpen en krijg ook goede adviezen.

Zeer klantvriendelijk en kundig

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd. Afspraak maken ging erg vlot en vervangend vervoer wat ook goed geregeld. Via mail wordt herinnering gestuurd wat ik erg makkelijk vind.

Prima bedrijf

Snelle en vakkundige bandenwissel; vriendelijk personeel

aardige mensen en goede koffie

Erg goed

Goede dienstverlening/ service

Prima.zijn als heel lang klant.

Prima service.

Prima service conform afspraak

Makkelijk online een afspraak maken. Op hetzelfde tijdstip voor beide auto's. Meedenken met wat echt nodig is voor een auto met weinig kilometers ivm corona periode.

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede kennis van zaken, service is perfect.

Zie hierboven

Goed, correct uitgevoerd onderhoud en montage.

Prettig, meedenkend en snel.

Goede prijs kwaliteit

Eerlijke aanpak en geen overbodige werkzaamheden proberen aan te smeren Vruggink denkt met de klant mee

Een geweldig fijn bedrijf

Ze komen na wat ze afspreken waar vindt je dat nog

Altijd vriendelijk en klasse werk.

Ik ben zeer tevreden met jullie.

Deskundig en vriendelijk ontvangst.

Snelle en deskundig monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.

Super service!

Een mooie en betrouwbare auto gekocht voor een goede prijs.

Prima service.

Ik had een accuut probleem aan mijn Skoda Fabia en ik ben meteen naar Vruggink gereden. De oorzaak werd snel vastgesteld men bestelde het onderdeel dat vervangen moest worden. Met een leenauto naar huis en in de loop van de middag een telefoontje dat hij al gerepareerd was. Dank voor de snelle service.

In 1 woord perfect geholpen.

Zoals gewoonlijk prima service.

Ben al vele jaren klant bij Vruggink en dit tot volle tevredenheid. Vertrouwen in het personeel en eveneens de prijs/kwaliteit verhouding voor geleverde diensten zijn prima.

Helemaal gelukkig met mijn eigen autootje!

Tijdens mijn zoektocht naar een volkswagen Caddy heel spontaan en gastvrij ontvangen door Danielle en Gerben Vruggink. Onder genot van een heerlijke koffie een auto naar wens uitgezocht. Daarna zijn zij persoonlijk de auto gaan halen en deze een week later gaan ophalen. Fantastische service tot het eind. Toen ik in de eerste week en aantal technische problemen tegenkwam kon ik de auto meteen naar een garage bij mij in de buurt brengen en geheel veilig en betrouwbaar een dag weer later opgehaald. Dank je wel allebei!

Goede begeleiding in aankoop auto

Na jaren een leaseauto te hebben gehad, toch besloten een auto te kopen. Bij een eerste gesprek hartelijk ontvangen en tijdens een lekkere kop koffie de diverse mogelijkheden besproken. Vervolgens ook zelf op zoek gegaan naar auto's en er uiteindelijk 1 gevonden welke (op dat moment) niet bij Vruggink stond. Vruggink heeft hierbij contact opgenomen met de desbetreffende dealer waar de auto op dat moment stond en de auto (Seat Leon ST 5F uit 2016) opgehaald (dit uiteraard na keuring ter plaatse te hebben uitgevoerd). Vervolgens is de auto verder gecontroleerd en klaargemaakt bij Vruggink in Halle waarna wij de auto na enkele dagen konden ophalen. We rijden er nu een aantal weken mee en het bevalt uitstekend! Wij blijven ook voor onderhoud bij Vruggink langskomen.

Halseweg 39

7025 ET Halle