Vervangend vervoer plots nodig! Top geregeld.

Net voor onderhoudsbeurt bleek dat ik och vervangend vervoer nodig had. Meteen ter plaatse geregeld!

Erg prettige ervaring bij Autobedrijf Vruggink!

De klant staat centraal en dat merk je aan alles. Je wordt professioneel geholpen en te woord gestaan. Er wordt tijd voor je genomen en ook de nazorg is erg goed! Ik kan autobedrijf Vruggink aan iedereen aanbevelen!

Netjes ontvangen gastvrij

Nette ontvangst, kundig personeel

Goede vriendelijke service.

Ze zijn gastvrij niet opdringerig. Ze hebben een goede service. We hebben híer een 2e hands Fiat Panda gekocht hiervan bleek de TomTom niet goed te werken, ze hebben deze direct vervangen door een ader exemplaar. Dit noem ik een goede service.

super gedaan

ik was daar aan het werk, en mijn ruitenwissers waren versleten, en binnen een uur was het weer vernieuwd, super gedaan.

Perfecte service!

Denken goed mee en zijn uiterst klantvriendelijk!

Vriendelijke en eerlijke mensen

uitstekend behandeld

Contact verliep uitstekend, onderhandelingen over inruil realistisch en aflevering en aftersales prima.

fijne, klantvriendelijke garage

Je wordt er vlot geholpen, alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken, prijs-kwaliteit verhouding is prima! Ik heb er graag een rit vanuit Arnhem voor over om daar mijn auto te kopen en te laten onderhouden.

Correct, professioneel

Het eerste contact met deze garage duurde niet lang, alleen winterbanden moesten erop, maar ik werd prettig ontvangen en vlot geholpen. Prima !

Prima geregeld

Prettig

Goede service en erg klantvriendelijk

Goed geholpen door Gerbert en Danielle. Ze denken goed met je mee bij het vinden van de geschikte auto, en nemen de tijd voor je.

Topper in service

Prima prijs/prestatie verhouding

Persoonlijk en meedenkend

Occasion gekocht in open gemoedelijke sfeer.

Top garage

Deskundig en zeer klantvriendelijk.

Spreekt voor zich

heel klantvriendelijk

makkelijk in contact en schappelijk in prijs

Degelijk en betrouwbaar.

Degelijk en betrouwbaar.

Snelle service, vriendelijk personeel

zeer positief

Hallo Daniel Vruggink. We hebben de auto nu 3weken. Hij bevalt prima,en hij rijdt als nieuw. We zijn de knoppen allemaal aan het uitproberen ,dit is nog even wennen. We gaan deze week voor het eerst tanken.E5. Deze week een aanhanger met hout gehaald,en de persoon waar wij het hout haalde had nog een deelstekker. Hoort dat nog bij deze auto of moeten wij een nieuwe halen. Vrg Ab en Irma Lakerink.

Prima bedrijf, snelle en prompte service

Al jaren klant bij Vruggunk. Afspraken maken is probleemloos. Laatst vergeten een afspraak te maken voor de APK, kon toch nog in dezelfde week geregeld worden, top.

Klantvriendelijk en goed werk

De werkzaamheden zijn in overleg uitgevoerd. Ik was even telefonisch niet bereikbaar, mijn schuld, maar ze hebben het goed opgelost.

Aankoop nieuwe auto

Ontzettend fijn geholpen bij de zoektocht en aankoop van onze nieuwe auto: top team!!

perfect

staan altijd voor je klaar

Halseweg 39

7025 ET Halle