Vriendelijk ontvangen, Vakkundig geholpen en een gemoedelijke benadering.

Ik heb al meerdere jaren ervaring met de betrouwbaarheid van Vruggink. Ik ben er altijd uiterst vriendelijk geholpen. Een eerlijk advies en een vakbekwaam team. Ik ben blij en tevreden over hoe ik daar benaderd en geholpen wordt.

Netjes behandeld. Auto goed gemaakt. Zeer goede service

Goed overleg. Er is van alles mogelijk. Kijk er altijd goed op terug.

Klasse!

Afspraak is afspraak ,echte vriendelijke vakmensen.

Gewoon goed geregeld!

De zaken volgens afspraak afgehandeld en netjes een berichtje zodra de auto klaar was. Gewoon super geregeld.

Een uitstekende!

We hebben een fietsendrager.En vroegen ons af OF ie en HOE die eraan kon(op de trekhaak)--Nou,kom maar even langs!-afspraak gemaakt en in No-time was ie bevestigd! Zonder kosten! We hadden daar een week of wat geleden een tweede hands Skoda gekocht! En dat was ook al een "klein feestje"!.......Wat een leuke,betrokken eigenaars van de zaak-ook het personeel niet te vergeten.......Een hele bijzondere ervaring!(ik heb nog nooit zó prettig en leuk een auto ergens gekocht!!!)

Netjes en goed!

Blijf trouwe klant.

Prima geregeld

Vriendelijk contact, prettige en meedenkenke monteurs, goed en fijn bedrijf!

Goeie service!

Fijn geholpen

Super.

Tweedehands Kia Picanto gekocht bij Autobedrijf Vruggink. Alle afspraken nagekomen. Bij aflevering nog een een melding van het motormanagement op dashboard. Na perfect overleg en doorverwezen door Vruggink naar een Kia dealer in Amersfoort probleem verholpen. Gaan zeker plezier hebben van deze mooie auto, dank voor de goede afspraken en hulp. Zeer aan te bevelen. Komen zeker nog eens terug ! ( Alleen al voor de koffie )

Geldige persoonlijke benadering, uitstekend bedrijf

Mooie zelfstandige onderneming die draait op service en persoonlijke benadering.

Goede ervaring met dit bedrijf

Prima service, goede communicatie

Warm ontvangst

Warm ontvangst na een lange rit vanuit Ospel, Limburg. Even een gezellig babbeltje gemaakt onder het genot van een lekker bakkie koffie en daarna een proefrit gemaakt met de auto die al voor ons klaar stond. Anderhalve week later de auto afgehaald, en zoals beloofd stond de koffie met gebak klaar. Top. Ook nog een leuke attentie gekregen om thuis gezellig van te genieten.

Goede ontvangst, overleg en service

Heel goed gevoel door de klant in zijn waarde te laten

Uitstekend !

Deskundige en betrouwbare hulp! Ook op korte termijn!

Accurate hulp

Zeeer goede service

Vriendelijk bedrijf. Goede service staat voor op.

prima service

Prima snelle service

snel, correct en vriendelijk behandeld.

betreft slechts kleine opdracht en toch ook hiervoor altijd goed terecht bij Vruggink

Prima voor elkaar!

Onderhoud aan de airco. Binnen 5 kwartier gereed, ondertussen voor ons een kopje koffie en een gezellig gesprek met een ieder van het bedrijf, die langs kwam. Werkzaamheden klaar? Even afrekenen en de auto staat keurig klaar om weg te rijden. Nu, tijdens de hittegolf, uitgebreid genoten van de koele en frisse lucht in de auto. We waren dus prima op tijd met dit onderhoud. Zoals iedere keer is ook deze beurt volledig naar wens uitgevoerd en zoals steeds hangt er een genoeglijke sfeer. Al wonen wij ver weg, dit ritje naar Halle doen we graag.

Een goed gemoedelijk garage bedrijf

Bij onderhoudsbeurten wordt ik vriendelijk te woord gestaan. De uitvoering is goed Bij vragen over de auto krijg ik een duidelijke uiteenzetting over het onderwerp. Een prima garage

Je wordt er vriendelijk en netjes geholpen

Goede garage met kundige mensen in de werkplaats

Vriendelijke en goede service!

Bekwaam, vriendelijk, aardig, behulpzaam, eerlijk, gewoon top!

Geweldig!

zeer goed. Er werd meegedacht over terug brengen leenauto.

Prettig geholpen

Makkelijk, snel, toegankelijk

Prima en vlot.

Het probleem werd snel telefonisch geregeld.

Halseweg 39

7025 ET Halle