uitstekend

nogmaals uitstekend

Betrouwbaar

Garage Vruggink is klantvriendelijk, betrouwbaar .

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Nooit ergens zo’n gastvrije en behulpzame garage meegemaakt, fantastisch

Snel en duidelijk

Altijd fijn geholpen en zeer welkom altijd bij deze dealer. Goede service en kwaliteit.

vriendelijk en vakbekwaam

Ik kom gelukkig niet zo vaak bij Vruggink, dat wil dus zeggen dat zij hun werk prima doen. Ook dit keer werd ik weer prima geholpen. Vertellen vooraf wat er moet gebeuren en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Altijd een klantvriendelijke ontvangst.

Onze ervaring is klantvriendelijk.

Nu weer klant.

Goede vakmanschap en Klantvriendelijk

Bovenstaande kernwoorden spreken voor zich!

No nonsense garage

Fijne garage waar de klant nog klant is ... en geen glaspaleis waar ze met dollartekens in de ogen mopen

UITSTEKEND BEVALLEN

perfecte communicatie en uitleg. vriendelijke mensen, meedenkend en actief. Zou niet weten wat er beter kan. Duidelijke rekening en verantwoording. prijsvriendelijk.

Prima geholpen

De aanpassingen waren goed! Voelde me veilig!

Ik ben heel tevreden over garage Vruggink. Wordt er goed geholpen door vriendelijk, kundige monteurs.

Fijne sfeer

altijd Prettig geholpen

Prima volgens afspraak

De bandenwissel van winter naar zomerbanden is in deze coronatijd prima uitgevoerd. Makkelijk in te plannen via de website. En keurig op tijd gewisseld, conform afspraak, Klaar terwijl je wacht, zeg maar, onder genot van een kopje koffie.

goede Beukenhorst koffie. aardig en vakkundig personeel

Klasse, ook in deze moeilijke tijd!

Garage Vruggink staat altijd voor mij klaar. De behandeling is zeer persoonlijk en vriendelijk. Een heel fijne garage, zeer aan te bevelen!

Vriendelijke mensen die verstand van auto's hebben

Een fijn autobedrijf waar je graag naar toe gaat en ook eerlijk behandeld wordt.

Super fijne garage!

Bij deze garage een hele mooie volkswagen polo gekocht en het is een super fijne auto!

Persoonlijk en bijzonder goed

Bijzonder vriendelijk en uitstekende kwaliteit. Gewoon doen

Prettige hulpvaardige mensen!

Er wordt keurig aan de auto gewerkt, terwijl ik in de showroom een heerlijk kopje koffie drink. Ook maak ik weleens een praatje met de mensen. Ik kom er inmiddels 19 jaar en rij in mijn derde Octavia met plezier.

Positief

Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen bij Vruggink

Weer prima geholpen, zoals ik gewend ben bij Vruggink!

Bandenwissel van winter naar zomer: gemakkelijk afspraak gemaakt, werkzaamheden keurig uitgevoerd en ook de klok meteen even aangepast aan de zomertijd, op alles wordt gelet!

Geen te duur pand met teveel glas en dito prijzen, maar verstand van zaken en eerlijke prijzen

Betrouwbare garage voor uw Skoda (en VW familie). Geen gladde jongens met blauwe pakken en bruine puntschoenen met een hoop blabla, maar ter zake kundig personeel die hun handen uit de mouwen kunnen steken.

Prima service al 20 jaar.

Prima heel tevreden al 20 jaar.

Zeer positief

Klant vriendelijk