Top service
Zijn tevreden met dit bedrijf, uitgevoerde reparatie is vlot en goed uitgevoerd.
Zeer goed en snelle service voor een storing aan de auto.
Prima service. Snelle hulp.
Super vriendelijk en altijd netjes geholpen. Meedenkend en snelle service
Altijd goede service en een goede communicatie en altijd vriendelijk Ze leveren goede kwaliteit!
Heel goed!
Fijn bedrijf om naar toe te gaan, kun je goed mee overleggen en ze houden zich ook aan de gemaakte afspraak.
Positief, persoonlijk
Snelle en kundige service. Bij het telefonisch doorgeven van de problemen, wist de monteur vast te stellen wat het probleem was en nodigde mij meteen uit om meteen naar de garage te komen zodat de auto nog voor het weekend gerepareerd kon worden. Na een fijne bak koffie was de auto weer gerepareerd en kreeg ik de rekening opgestuurd, dit betrof alleen de materiaalkosten. Super service voor een eerlijke prijs.
Prima autobedrijf met een no-nonsense manier van werken.
Fijne service, snel en accuraat