Correct, heeft kennis van zaken, sympathieke mensen
Zeer prettig. Het probleem is vakkundig opgelost.
Prima!
goede service
GOED CORRECT VRIENDELIJK
Prima service, leenauto die ik mee kreeg was nog geen jaar oud. Ze denken mee, als je binnenkomt wordt je herkend en als je een afspraak hebt weten ze waarvoor je komt. Dat vind ik erg belangrijk!
ze zijn erg vriendelijk en zeer alert en ook erg geduldig en leggen ook alles goed uit en zijn niet duur
Zeer prettig en klant gericht.
Prima bedrijf, nog geen klacht gehad sinds 2013.
Fijne betrouwbare mensen met tijd en aandacht voor de klant. Goede service.
als een warm bad
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ben sinds een jaar of 2 overgestapt naar Vruggink, na slechts te ervaringen bij mijn vorige garage. Ze weten waar ze het over hebben, lossen de problemen op en denken goed met je mee. Even snel een lampje vervangen of toch nog een vraag: de deur staat altijd open! Kortom, dat geeft mij veel vertrouwen in deze vakmensen.
Top bedrijf. Komt haar afspraken na. Zeer goede service. Vriendelijk personeel.
Prima geholpen .we hadden een probleem met onze bmw .en werden gelijk geholpen .prima en erg klant gericht ..top bedrijf
Prima geholpen, en gemoedelijk.