In een woord fantastisch bedrijf!

Afspraak maken, en alles in één week geregeld

Vriendelijk niet duur en kundig

Een garage die oog heeft voor de klant

prima bedrijf luister naar de klant

een prima bedrijf

Prima mensen die graag hun best doen voor hun klanten.

Fijn autobedrijf. De mensen die er werken hebben hart voor de zaak en de omgang met het echtpaar Vruggink is erg prettig.

Een zeer klantvriendelijke en betrouwbare garage.

Ik laat mijn auto al jaren onderhouden bij Vruggink en ben iedere keer weer blij verrast wat een fijn bedrijf het is.

Prettig, vriendelijk en weer deskundig geholpen.

Ik ben tevreden

Prima service!

Altijd betrouwbaar, prima service. Zeer vriendelijk.

Fijne en betrouwbare garage.

Hele fijne Garage en goede service.Hele fijne en betrokken eigenaar en eigenaresse.

Zeer tevreden.

Persoonlijk ondervonden : Jullie betrouwbaarheid, bereikbaarheid en professie. Alleen jammer dat daar telkens een faktuur tegenover staat ? Ga zo door...................!

correct

correct en snel geholpen

altijd koffie klaar en goed advies en niks onnodig.

ik kom er nu 10 jaar en altijd prima behandeld. fijne garage om heen te gaan als het nodig is. en BETROUWBAAR.

goede service en communicatie

wij zijn tevreden met de service, de planning en de communicatie een spoedklus tussendoor wordt ook supersnel geregeld

Zoekopdracht gegeven voor een nieuwe/andere auto. Gelijk mee aan de gang gegaan en werd ook teruggekoppeld met de voor en tegens. Als snel de auto gevonden die ik graag wilde. Fijn dat ze luisteren naar de klanten en meedenken. Snelle service en aflevering!

Het is een goed en eerlijk bedrijf.

Het zijn vakmensen die met je meedenken. Zij doen war nodig is.

Helemaal volgens afspraak

Voldeed aan mijn erwachtingen.

Zeer netjes en snel geholpen

Ik kwam voor een storing aan een Iveco bus. Storing uitgelezen, nieuw onderdeel besteld en vervolgens gemonteerd. Snel geholpen en netjes te woord gestaan. Gewoon goed.

Gewoon goed

Prettige ontvangst, er word gedaan wat nodig is en geen onnodige smuk. Ook bij reparatie kun je ook nog eens wat aan de monteur vragen als hij ergens mee bezig is.

Altijd vriendelijk, snelle service en we komen er bij probleempjes altijd prima samen uit

Correct volgens afspraak geholpen

Professionele klantvriendelijk bedrijf

Komen netjes alle afspraken na en tegen concurrerende prijzen. Klant staat centraal en wordt netjes behandeld.

Prima service.

Omwisselen van de winterbanden. Tijdens het omwisselen genoten van een lekkere bak koffie.

Je wordt altijd gastvrij ontvangen en goed volgens afspraak ontvangen

Altijd goede service!

Vriendelijke mensen, kunt altijd zo binnen lopen en niks is teveel. ik ervaar dat als zeer prettig!

Goede, snelle service

Goede vakbekwame, en vriendelijke mensen.

Goede en snelle service.

Ik kom al een paar jaar voor onderhoud en A.p.k. Keuring. Goede bekwame personeel , en overleg wat er binnenkort voor reparaties aan komen. Kosten zijn goed betaalbaar voor een dorps garage.

Halseweg 39

7025 ET Halle