Mooi bedrijf ziet er netjes uit . Kreeg goed advies . Het probleem vd auto werd mij netjes uitgelegd . Het probleem van mijn 1.2 tsi lijkt voorbij dankzij een nieuwe disterbutie ketting . Het geratel lijkt voorbij . Gaaf werk ga zo door . Veel groeten een blije Seat rijder .
Klantvriendelijk, behulpzaam, laag drempellig
Vruggink hanteert een heldere communicatie, men is flexibel en werkt netjes. Ik blijf klant op deze manier.
Altijd een prima ontvangst, prettige medewerkers en deskundig personeel.
Prima je wordt altijd keurig en vakkundig geholpen, met koffie Erbij.
Je wordt netjes en correct geholpen. Goede vakmensen
Prima werk geleverd
Prima garage correcte behandeling en goede service Een goed adres om goede en betrouwbare auto te kopen en onderhoud uit te laten voeren.
Goed bedrijf met vriendelijk personeel en het werk correct en goed uitvoert. Alles overeenkomstig de gemaakte afspraken. Tijdens de werkzaamheden mochten wij (uit Friesland) hun fietsen gebruiken en hebben we een mooie tocht door de Achterhoek gemaakt.
Erg prettig, betrouwbaar.