Prima! Altijd vriendelijk en behulpzaam. Gemakkelijk een afspraak te maken. Duidelijke uitleg over wat te doen.
donderdag 5 april langs geweest voor monteren zomerbanden, verder prima service aardig en correct personeel, maar het duurde alleen behoorlijk lang voor even een paar banden wisselen!
Goede ervaring, snelle reactie
Met vijftig jaar ervaring acht ik mijzelf wel in staat om de kwaliteit van een autobedrijf te beoordelen en ik ben héél erg tevreden met Vruggink dus dat zegt genoeg!
is altijd goed
Vriendelijk, snelle service, niet te duur, tijdens de grote beurt kun je een elektrische leenfiets lenen. Top ! Overleggen als er iets aan de auto mankeert over kosten en duidelijke uitleg wat er stuk is en aan vervanging toe is.
Vriendelijk, gastvrij, kundig geen “megadealer”poespas.
Gekomen voor een APK-keuring.
Vertrouwelijk en degelijk.