super snel wordt snel geholpen . was binnen een kwartier al weer aan het RIJDEN SUPER
Prima garage, altijd correct, duidelijke afspraken.
Vandaag onze (bijna) nieuwe skoda yeti in ontvangst genomen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de uitstekende en klantvriendelijke behandeling. Alles liep in goed vertrouwen en zijn blij met de keuze die we voor dit autobedrijf hebben gemaakt. TOP!!!
Zeer vriendelijk personeel en goede service. Doen alleen die reparaties aan de auto die strikt noodzakelijk zijn. Geven goede uitleg over de uitgevoerde reparaties.
Zeer goed, vriendelijk en vakkundig
Op zoek naar een Skoda Rapid kwamen we bij autobedrijf Vruggink terecht. We werden keurig geholpen. Er is alle aandacht voor de klant. We kwamen vlot tot een akkoord, waarover in ieder geval wij tevreden zijn. Het zal ongetwijfeld wederzijds zijn. Hopelijk bevalt en functioneert de auto zo goed, dat we alleen voor het reguliere onderhoud naar Halle hoeven te komen. Want de afstand is wel een punt (een dik uur rijden), maar dat hebben we er graag voor over. Hartelijke groet uit Oldenzaal.
Prima geregeld alles en altijd
Ben nu ongeveer 3 jaar klant en meer dan tevreden! Een no nonsens bedrijf waar eerlijkheid naar de klant en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dat gaf me voldoende reden om wederom een occasion bij hun aan te schaffen.
Ik ben altijd tevreden geweest over dit bedrijf. De laatste beurt kan niet in een afspraak gerepareerd worden. 2e afspraak voor benodigde tijd 3 1/2 a 4 uur. wachten is dan geen optie. dus een auto is voorgesteld. Mijn vrouw is daarmee naar Aalten gereden en terug. totaal 18 km. de rekening viel hoog uit ruim 800,-. Ik kxan het niet waarderen dat er dan toch bij zo\'n factuur 19,99 (incl. btw.) berekend is voor gebruik auto. Jammer.
Gemakkelijk geplande afspraak. Prettige ontvangst. Goed advies. Prima uitgevoerde werkzaamheden.
uitstekend.
Zoals al eerder gemeld worden de wielen (winter/zomer) niet schoongemaakt, terwijl dat wel wordt aangeboden in de nota!!! Dit is al de derde keer dat ik het aangeef. Het is niet zo\'n zwaarwegend punt, maar wel fout!