Altijd fijn om bij Vruggink te zijn, klantvriendelijk en behulpzaam.
Het contact met de fa. Vruggink is ons prima bevallen. Gedegen en volledige informatie op de website, een vriendelijke ontvangst en een goede afhandeling. Wij zijn tevreden en rijden met plezier in onze nieuwe Skoda.
zeer goed
Een nuchter Achterhoeks bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Je wordt er correct en prettig geholpen en de koffie staat altijd voor je klaar. Ze hebben oog voor de kleine details en dat geeft net dat beetje extra wat je tegenwoordig niet veel meer tegenkomt. Wij zijn blij met onze nieuwe Skoda en dat mag gezegd worden.
Goede service met een persoonlijke benadering voor een nette prijs.
Gemoedelijke uitstraling, veel aandacht voor de klant en uiteindelijke oplossing van het probleem. Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Prettige omgang met al het aanwezige personeel. Vlotte afhandeling. Inmiddels de derde Skoda hier aangeschaft mede door het bovenstaande !
Positief, vriendelijk en behulpzaam personeel
Bij het afkoppelen van de accu, wel alles weer in het nl afstellen of dit wel gebeurt is of niet. Helaas de tweede keer ( jammer ). Verder gaat alles goed. gr Henk Kruiper Wijhe
Zoals altijd, weer vlot en prettig geholpen.
Goed opgepakt en snel verholpen van wat kleine reparaties.
Super snelle ophaalservice en reparatie. Klantvriendelijk!
Klantvriendelijk bedrijf met dito medewerkers.
In een woord, TOP KLASSE.