Zeer goed, vriendelijk en behulpzaam. Goede service en kwaliteit voor en tijdens de bestelling/aflevering van de Audi A3 Limousine S-line 2.0TDI i.o.v. Maco Nederland.
Op basis van de goede ervaringen met het gehele TEAM VRUGGINK, vanmiddag onze volgende auto van Vruggink Halle afgeleverd gekregen. Wij zijn nu de trotse eigenaar van een VW GOLF SPORTSVAN. Nogmaals bedankt TEAM VRUGGINK! fam. Beijk.
Bij toeval terecht gekomen in Halle en bij Vruggink naar een auto gekeken. Tijdens dit bezoek direct gevallen voor een perfecte occasion en voor de hartverwarmende ontvangst en begeleiding. Na 2 weken de auto opgehaald. Was niet van nieuw te onderscheiden. Heel veel dank voor de geboden service.
We hebben een mooie gebruikte SKODA Roomster bij Vruggink gekocht, het voelde vanaf het allereerste contact betrouwbaar aan, we hebben prettig kunnen onderhandelen en de auto is perfect afgeleverd, we hebben er alle vertrouwen in dat we de komende jaren met veel plezier in de Roomster zullen rijden !!
Uitstekende service, altijd vriendelijk.
We zijn heel erg fijn geholpen door Vruggink bij de aankoop van een occasion. Ik ben zelf niet bij Vruggink geweest, maar mijn vriend gaf aan dat er alle tijd en ruimte voor hem werd genomen. Er was duidelijke communicatie, aandacht, en een prettig offertetraject waarbij er met respect naar elkaars inhoudelijke argumenten werd gekeken, dit hebben we als heel plezierig ervaren en een wereld van verschil met eerdere autodealers waar we mee te maken hebben gehad. De auto is prima afgeleverd, een paar kleine aandachtspunten zijn zoals afgesproken nog aangepakt en de mooie bos bloemen die we kregen vond ik heel erg attent, we voelden ons echt klant, bedankt voor de fijne service!
VAnaf het eerste moment sprak mij de spersoonlijke benadering aan. Maar het gaat er om of de gemaakte afspraken nagekomen worden en daarover kan ik alleen maar zeggen: BIj Vruggink is Afspraak ook echt afspraak!!! Daarom hebben wij er voor gekozen al onze bedrijfsauto\'s bij Vruggink in onderhoud te geven. En inmiddels hebben we al verschillende nieuwe auto;s bij Vruggink afgenomen.
Prima bedrijf, afspraak is afspraak en wachten met een kopje koffie voor een [grote] beurt en APK is binnen 1 1/2 uur gedaan. Alles ziet er zeer netjes uit zowel werkplaats als showroom.
Voor de eerste keer een gebruikte Octavia III gekocht bij Vruggink. Vriendelijke en gepassioneerde verkoper(s). Naar tevredenheid kunnen omruilen en keurige aflevering, compleet met bloemetje. Heldere open communicatie van een no-nonsense organisatie.
Wij zijn goed te woord gestaan door de medewerkers van Vruggink waarbij men veel aandacht had voor onze wensen. Vruggink, bedankt voor het goede gevoel dat jullie ons hebben gegeven met onze nieuwe Skoda Octavia. We hopen dat dit in de toekomst niet anders zal zijn.
Vanuit Zoetermeer is het toch dik 11/2 uur rijden naar Halle en hadden van de firma Vruggink ook nog nooit gehoord. Wij kwamen voor `n echte liefhebbers auto (Octavia RS). We werden vriendelijk ontvangen en al gaande weg kreeg ik de indruk dat het niet alleen verkopers waren maar ook echte liefhebbers. Al met al `n zeer goede indruk van de firma Vruggink gekregen en hebben dus besloten de auto aan te schaffen. Ook de aflevering was netjes geregeld. Het was die 11/2 uur zeker waard.
Gastvrij, open en eerlijk.
Vanaf het allereerste contact tot op de dag van vandaag, ben ik op een hele vriendelijke en behulpzame manier prima geholpen door zowel de verkoopafdeling als de mensen van de werkplaats. Het is heel fijn om op deze laagdrempelige manier geholpen te worden. De klant is echt koning....
Wij hebben pas een andere auto gekocht we waren met de manier waarop we tegemoet gekomen zijn in onze onderhandeling tevreden nog prima op de foto gezet en deze foto werd ons ook nog toegezonden petje af
Sinds 2005 klant bij Vruggink, een eerlijk, oerdegelijk Achterhoeks bedrijf. De aandacht en service is voor iedereen gelijk, aankoop van nieuw en gebruikt, dat maakt geen verschil. Vruggink is sterk in \'\'gewoon\'\' goed doen. Vruggink blijft voor ons DE Skoda specialist. Niet voor niets Skoda dealer van de laatste jaren!
Wij rijden vanuit Den Haag graag even naar Halle om naar deze garage te gaan. We zijn hier terecht gekomen via familie en het is een zeer goede keus!
wij hebben in augustus 2014 een Skoda yeti gekocht bij vruggink Wij werden er prima geholpen Maar net een jaar later kreeg de auto een schavend geluid in de versnellingsbak , ze dachten eerst dat het een wiellager was maar bleek toch een lager in de bak te zijn , tevens werd er ook de koppeling vervangen het geluid was weg alles opgelost zou je denken . Maar naar 2 weken later kreeg de auto een resonerend geluid tussen de 2 en 3 toeren . dus weer terug naar Vruggink Daar hebben ze er alles aan gedaan om het te vinden veel onderdelen vervangen en uitgewisseld maar konden het niet vinden naar 2 keer de koppeling te hebben vervangen was het geluid er nog. Ze hebben toen een koppeling van een ander A merk gemonteerd en was het geluid over. maar omdat er zoveel uren in zaten waren wij haast bang voor de rekening . Ik moet zeggen die viel echt reuze mee . Ik kan niet anders zeggen dat Vruggink Halle een top garage is jongens chapeau !!!!!!!