Ik ben heel tevreden

In de afgelopen jaren heb ik toch heel wat autobedrijven gezien, dus daar heb ik best wat ervaring mee. Wat ik hier prettig vind, is dat ze meedenken, flexibel zijn en de tijd nemen. En afspraken worden nagekomen. Dat is zeker niet allemaal overal te vinden.

Altijd vlot geholpen

Een prima garage waar je keurig geholpen wordt

Betrouwbaar adres en uitstekende service!

Betrouwbaar adres en uitstekende service!

Onderhoud camper

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Er word goed advies gegeven wat wel of niet te doen bij problemen met de auto .Geen hoge factuur altijd vooraf overleg of iets wel of niet gedaan moet worden .Zodat je weet wat de eventuele kosten zullen zijn .

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Inmiddels al bijna twee jaar klant bij dit bedrijf en altijd goed en professioneel geholpen. Bij mijn laatste reparatie moest de auto worden opgehaald omdat deze niet met startte en zelfs op zaterdag was dit te regelen. Dinsdag was de auto weer klaar.

Al bijna 15 jaar MIJN garage

Altijd doen ze hun werk uitstekend.

Goed werk en communicatie

Telkens lukt het ze weer om aan onderdelen voor mijn oude (89) auto te komen en hem weer puik af te leveren!

Zeer goede service

Alle opdrachten zijn zeer correct uitgevoerd

Deskundig en klantvriendelijk

Wordt altijd supervgeholpen en zoeken naar goede passende oplossing ook wat kosten wat ik prettig vind goed professioneel bedrijf.

Camper laten keuren. Snel en netjes afgehandeld.

Goed overleg, 100% afspraken nakomen.

Goed en plezierig overleg, de gemaakte afspraken zijn voor 100% nagekomen.

Ben tevreden.

Heb al meer dan 20 jaar mijn camper hier in onderhoud, dus dan hoef ik er niets aan toe te voegen.

The customer service is excellent.

The customer service is excellent.

• Would you recommend us? Yes

Goed en snel geholpen

Prima garage vakundig zeer behulpzaam

Camper een apk en onderhoudsbeurt gehad alles prima voor elkaar gemaakt Opgehaald daarna had ik nog een paar vragen over de camper over de achteruit camera die niet goed functionerende Chef werkplaats ging meteen met me mee ging uitgebreid met de auto radio waar de camera in staat aan de gang Was daar lang mee bezig kon er niet uitkomen .Wat blijkt nu zoals hij veronderstelde de achteruitrijcamera zat er gedraaid in Vele experts hebben er naar gekeken maar hij kwam op het idee om de camera buiten te draaien ,klink simpel maar niemand kwam op dat idee. SUPER BEDANKT Probleem opgelost zomaar even tussen door en klokjes en andere dingen uit zichzelf aangepast. KLASSE SERVICE

Prettig

Prettig

Altijd goeie service

Nvt

Goed en snel geholpen

Onze linker achterband was versleten. Gelukkig hoefden we niet te wachten, een leenauto stond klaar. 's Middags weer opgehaald en auto reed weer zonder problemen.

Snelle service

Staan altijd voor je klaar

Klantgericht

Fijne, klantgerichte service ontvangen. Vriendelijke medewerkers

Prima service. Snelle en adequate actie.

Gevoel van welkom. Koffie aangeboden. Monteur adequaat en behulpzaam. Mooi goed georganiseerd bedrijf.

heel goed

vriendelijk,vlotte service

Altijd correct geholpen

Snelle service staan altijd voor je klaar

Veldkampweg 29

7731 HL Ommen