Trekhaakmontage netjes en degelijk uitgevoerd.

Klantvriendelijke en deskundige garage

Zoals altijd zijn mijn ervaringen heel goed. Vriendelijk , geduldig , betrouwbaar en professioneel. Een garage uit duizenden.

Persoonlijke aanpak, met kennis van zaken

Jan denkt mee en weet waarover hij praat, evenals zijn collega's. En zo heb ik nu een heerlijke nieuwe auto die uiteraard opnieuw in onderhoud gaat bij Jan Groot.

Uistekend geholpen

Erg positief geholpen, en heb uiteraard ook de auto meegenomen. + goede service + goed afgehandeld (volledig) + goede auto ( tot zover ik weet althans )

Prima service!

Zeer tevreden, zeker reden om terug te komen voor additioneel onderhoud.

Tot op heden een prima ervaring met Automobielbedrijf Jan Groot. Ze houden zich aan de afspraak, iSer iets met d e auto is bellen ze op en vragen of ze het mogen repareren Dit gaat in goed overleg en geeft een goed gevoel. Tip;GA ZO DOOR. Vriendelijke groet Tineke Loth

Vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en goed werk afgeleverd

Een afspraak maken was eenvoudig, communicatie was goed en goed werk afgeleverd.

Vriendelijk geholpen ,goed bedrijf

Een bedrijf met verstand van zaken en aardige mensen.

Grandioze service!

Héél klantvriendelijk geholpen bij de montage van een trekhaak op mijn citroen C4. Uitstekende service en flexibiliteit van dit bedrijf! Kan dit adres iedereen aanbevelen!

Top geregeld

Trekhaak laten plaatsen, zeer netjes en vriendelijk Robert uit zaandijk

Goed geholpen!

Trekhaak laten monteren, prima

Geheel volgens afspraak.

Trekhaak laten monteren voor fietsdrager. Netjes uitgevoerd

Heel vriendelijk

Duidelijke uitleg en behulpzaam

Een garage om zeker aan te bevelen

Al meer dan 35 jaar kom ik bij Jan Groot voor een onderhoudsbeurt of als ik problemen heb met de auto. Ook voor een andere auto ga ik om de tafel zitten met Jan om de auto via hem te betrekken. Al die jaren een prima contact met iedereen in de garage. Inmiddels komen ook onze kinderen bij deze garage. Al met al een groot compliment voor deze garage.

Zoals altijd een geweldige service!

Alles volgens afspraak, vriendelijke bejegening. Werd op tijd gebeld over de extra reparatie n.a.v. de APK.

Perfect verlopen trekhaak montage

Alles punctueel afgehandeld. Leenauto stond klaar. Goed uitleg bij aflevering.

snelle service, plezierig personeel

Bij de uitleg van de fietsendrager is het misschien aan te bevelen ook de verlichting te controleren of alles goed werkt. Op youtube is de werking ook te zien, wellicht kunt u dat ook bekijken, dat helpt u ook bij de uitleg. Dank voor de snelle service.

Top service.

Goed bedrijf al jaren en keurig geholpen. Trekhaak vakkundig en netjes gemonteerd.

vakwerk

Ik ben al vanaf de oprichting van dit bedrijf klant. Diverse auto's heb ik hier in het onderhoud gehad. 1 x per jaar een kleine beurt en het jaar daarop een grote beurt met A.P.K. In al deze jaren heb ik slechts een keer een oproep voor hulp moeten doen - voor pech onderweg - waarbij ik prima ben geholpen.

Uitstekende service en altijd heel vriendelijk!

Zeer professioneel!

Hele vriendelijke mensen, nemen echt even de tijd voor je en tonen interesse. Goede uitleg en kwaliteit.

Altijd prima service

Voor de APK, voor elke beurt en nu voor de aanschaf van een nieuwe occasion vertrouw ik op Jan Groot en de medewerkers. Snel, adequaat, keurig geprijsd.

Eerlijkheid duurt het langst, daarom kom ik er al jaren !

Eerlijk, duidelijk, direct. Leveren perfect werkt. Denken in oplssingen, niet in problemen. Niets dan lof over deze garage.

Niks op aan te merken, vriendelijke mensen

Niks op aan te merken, vriendelijke mensen