B-rijopleiding gevolgd van Serkan, fijne instructeur en geeft goede duidelijke uitleg. Ook met maat 10 of 11 lessen het examen in 1 keer gehaald.
Ik vind Kress best goed
Heb altijd goed gelesd met Dave en rene
Het was een leuke, leerzame gezellige dag bij DON Naaldwijk. Goed verzorgde lunch. instructeur die je aandacht weet vast te houden
De manier van lesgeven van Henk is heel prettig. Henk is heel rustig, legt het goed uit en geeft vertrouwen. De manier van contact met het kantoor vond ik zelf moeizaam verlopen bij her inplannen van een herexamen.
Mijn ervaring met Corinne als instructeur was ontzettend fijn. Zij heeft mij van A tot Z op een passende, rustige wijzen opgeleid waardoor ik gedurende elke les met aanzienlijk meer zelfvertrouwen achter het stuur kroop.
Nuttige cursus
Leuke en gezellige klas met een energieke en gezellige leraar. Leraar weet wat humor is en hoe hij dat kan mixen samen met het lesgeven. Zeker niet saai hierzo!
Heel blij dat ik bij DON lessen heb mogen volgen. Dat resulteerde in één keer slagen! Ik ben zeer tevreden.
Goede lessen gehad. René heeft me veel geleerd.
Goede automaat instructeur, oplossings gericht, positief, maar kan critisch zijn, gezellig
Er was veel variatie in de les met theorie en praktijk. de les werd goed gegeven en de leraar had verstand van zaken.
Peter had veel geduld met mij en leerde mij de juiste handelingen top mentor
Het bedrijf is goed georganiseerd en ziet er keurig uit. De paaseitjes waren ook lekker.
Veilig leren rijden
Ik heb mijn lessen gevolgd bij Emre en ik ben daar erg tevreden over, ik heb mijn examen in 1x gehaald!
Super gezellig en stelt op gemak.
Binnen enkele weken het complete C-Rijbewijs gehaald, inclusief Code95. Grote dank aan Instructeur Ravi Ishak. Hij begeleide mij op een rustige en aangename manier naar mijn examens toe. Ik raad DON zeker aan!
Goede duidelijk uitleg van de stof, zo in 1x het examen behaald!
Geweldig, goede rijles met duidelijke uitleg. Tussendoor een grapje moet kunnen. Veel geleerd in een korte periode, met positief resultaat.
Er werd op een leuke informele manier les gegeven. De stof was duidelijk en goed uitgelegd.
Plezierige lessen en een goede instructeur
Erg goede lessen alleen de planning mag aan gewerkt worden
Duidelijk uitleg. Veel tijd om te rijden. Direct in feedback
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!