Was best zenuwachtig maar werd goed geleid in de dingen die ik over het hooft zou zien heb het lessen en examen als fijn ervaren
Niet anders dan bovengenoemd om het kort en bondig te houden
Mooie locatie, alles top geregeld
Had 3 uur het nieuwe rijden gehad en mijn instructeur heeft mij laten zien dat ik met het rijden brandstof enzovoort beter kan beheersen door uit te rollen naar een kruising toe en daardoor brandstof besparen en minder op mijn rem hoeft te drukken. Hij leg het goed uit en ik had er veel aan, veel geleerd.
In een keer geslaagd, planning gaat soms wat stroef maar over t algemeen prima
In de ochtend aan moeten geven wat je voor bijzonderheden wilt voor de lunch. Helaas is dit niet goed gegaan mijn eten is aan iemand anders gegeven. Resultaat geen eten omdat je de locatie niet mag verlaten.
de cursus is goed zeer goed gemotiveerde instructeur wel fouten in lesmateriaal edudrive met name de e learning dat moet echt beter
Super goed begeleid tijdens de intake lessen van Vincent en de reguliere lessen van Corinne.
Ik mocht van uit mijn bedrijf lessen volgen bij DON opleidingen in Amsterdam. Dankzij twee toppers van instructies Ton de Haan en Rolf Munsterman in een keer geslaagd voor t C rijbewijs. Communicatie de planning is goed en duidelijk, ook de les middelen zijn goed geregeld. Erg fijne opleider met vakkundige en fijne instructeurs!
Hele fijne instructeur, alles goed uitgelegd.
Prettig
Don rij opleidingen is een rij-school die weet wat les geven is en zeker een aanrader instructeur's met kennis op de weg of in het lokaal het is altijd goed en duidelijk in de uitleg en tot op de puntjes geregelt Don rij-opleidingen bedankt!!!
Fijn en ontspannen! Fijne structuur!
Ik heb een hele fijne rijopleiding gehad. Ik heb voor m’n werk een C1 rijbewijs nodig. Fred heeft veel geduld gehad en mij in een paar dagen geleerd hoe ik met een vrachtwagen moet rijden. Door zijn manier van lesgeven was ik helemaal klaar voor m’n rijexamen. Ik wil Fred Verlaan complimenteren, het is een hele goede instructeur, hij heeft echt het beste uit mij gehaald.
Alles was superduidelijk uitgelegd door Riechel, ik kom daarom mijn volgende opleidingen (o.a. rijbewijs C) ook doen bij DON opleidingen.
Goede training op een mooie locatie.
Het is fijn en leerzaam om in de praktijk te oefenen en niet alleen maar theorie te krijgen.
Ik heb 2 verschillende rij-instructeurs gehad. Ze hebben allebei heel erg veel geleerd, maar de tweede heeft me echt leren rijden. Die gaat helaas wel stoppen bij DON.
Goed geregeld
Tijdens het lessen bij Ilona was het erg gezellig, ondanks de gezelligheid was zij erg gericht en kundig. Mooie en schone auto.
Cursus is goed in elkaar gezet waar ook veel ruimte is voor persoonlijke wensen. Wat heel prettig was, is dat in vergelijking met andere jaren er veel meer praktijk onderdelen waren. Het is niet dat de theorie minder belangrijk is, maar (gelukkig) komen BHV inzetten op bedrijven weinig voor. Hierdoor mist een groot deel praktische vaardigheden en competenties om op de juiste manier te handelen. Het is om deze reden zeer goed dat hier tijdens de herhaling veel aandacht voor is, en om zo ook met meer zekerheid eventuele inzetten aan te gaan. De casussen die gemaakt worden in samenwerking met een lotus, bieden veel diversiteit en vragen veel van je kennis en waarnemingen om zo de inzet tot een succes te maken. Nogmaals, deze casussen komen (gelukkig) weinig voor, en zijn daarom van essentie om elk jaar te herhalen door middel van praktijk. PS, de lunch was ook goed verzorgt!
Alleen 1 ding ik kwam mij melden bij de receptie toen zei de jongedame je naam wordt opgeroepen in de kantine maar dan had ik er nog gezeten want toevallig zei iemand waar moet jij zijn en toen zei hij die gaan nu die kant op
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!