Ik had een dag cursus voor mijn BE rijbewijs dit is gelukt met dank aan Ton!
De uitleg is niet moeilijk op te volgen, ze helpen je als je het even niet meer weet en kunnen ook een goed gesprek houden waardoor het niet ongemakkelijk is in de auto
Ik heb super veel geleerd bij Serkan, ook een paar lessen van Tijs, waar ik super veel heb geleerd!!
Wij kregen les van een ervaren deskundige, met leuke en interessante voorbeelden. Daarnaast mochten wij ook zelf in de praktijk oefenen. De lunch was ook goed verzorgd.
Goede rustig sfeer. Duidelijk instructeur (haroen) Goede lessen, met veel afwisseling.
Bhv cursus gevolg bij Gerard was heel erg leerzaam werd goed uitgelegd en op een leuke manier gebracht. De lunch was ook super geregeld Cursus BHV is hier zeker aan te raden
Zeer goede kwaliteit en goede instructeur
De lessen waren erg nuttig en ik had een fijne rij-instructeur. Ik heb veel geleerd en ben uiteindelijk ik 1x geslaagd. Ik ben erg positief over het hele proces.
Was een fijne instructeur, goede communicatie met de zaak.
Dankzij voor Mark veel van hem geleerd
Hele goede begeleiding gehad en fijn en vol vertrouwen geslaaagd
Goede aanvangst, leuke mensen en in 1 dag gehaald
Ik vond het een erg leerzame dag en heb het naar mijn zin gehad met mijn rijinstructeur
De opleiders hebben verstand van zaken.
Leuke lessen gehad, veel geleerd en mijn complimenten naar mijn instructeur rafi
Voor mij al de 2e keer dat ik een rijbewijs behaald bij DON. Top ervaring en uitleg van de enige beste meester. Legt alles zorgvuldig uit. Top meester!
Mijn ervaring met de opleiding en instructeur was helemaal Top. Als je goed luistert en alle adviezen opvolgd kan het niet fout gaan. Petje af voor de instructeurs. In 1 keer geslaagd.
Mijn rij instructeur Emre heeft het op en top voor mij gedaan! Veel zelfvertrouwen gegeven en alle handvaten gegeven om 100% te slagen.
Hanoer weet erg goed duidelijk te maken hoe je veilig met een vrachtwagen door het verkeer komt. Perfectionistisch als ook veilig gebruik van regels (niet alleen theoretisch) wordt duidelijk gemaakt hoe dit wenselijk is. Heel enthousiast over zijn manier van benaderen en uitleggen.
Ik heb weer een onwijs leerzame cursus met bijbehorende oefening mogen volgen ter herhaling/verlenging van de BHV basiscursus. Ik mocht veel praktijkoefeningen doen, wat de cursus veel leuker maakte.
Mooi materiaal en leslokalen. Hele aardige mensen en goede instructeurs
Hele fijne leuke lessen gehad van Micheal
tevreden
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!