Duidelijk uitleg. Veel tijd om te rijden. Direct in feedback
Ik heb een leuke dag gehad. Leuke docent geweildig
Ze hebben me goed geholpen
6 uur daagse b-e cursus gehad. Erwin de instructeur. Goede duidelijke uitleg, ook handige tips.
Ik ben voor de herhaling BHV geweest. Het was wederom heel leerzaam, duidelijke uitleg en weer goed opgefrist met nieuwe tips.
Uitstekende training/ rijlessen voor de be rijbewijs.
Bedankt tjeerd!!
Goeie rijschool, Goeie instructeurs altijd gezellig maar ook heel leerzaam. Duidelijke planning en flexibel
Vandaag geslaagd voor mijn C-rijbewijs! Ik heb een hele goede ervaring gehad. De rijlessen waren leuk, alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me goed begeleid tijdens het hele traject door Rafi. Dankzij de duidelijke uitleg en de fijne sfeer ben ik in één keer geslaagd. Echt top! Bedankt voor alles! – Remco
Leuke rijlessen gehad, veel geleerd, was ook nog gezellig. En in 1x geslaagd, helemaal fijn. Zeer tevreden over mijn rijinstructeur, Fred Verlaan.
Super leuke en leerzame cursus
Binnen een aantal dagen hier mijn LZV gehaald. Van de theorie tot praktijk een perfecte begeleiding.
Fijne intake gehad, goede adviezen en ondersteuning via email. Tijdens de lessen positieve praktische begeleiding. Jennifer, Vincent en Tjeerd allemaal zeer positieve ervaringen mee.
Ik vind dat Don Opleidingen een rijschool is die je heel goed helpt en dat alle mensen die daar werken heel veel geduld hebben om je echt heel goed lesgeven, ik wil Don Opleiding nog een keer heel erg bedanken groetjes Marsh.
Ik heb hele fijne lessen gehad! Alles is op een fijne manier uitgelegd. Ook als het wat minder goed ging tijdens de lessen werd er heel fijn mee omgegaan. Ook voor de overdenkers onder ons hele fijne lessen!
Duidelijke uitleg bij alles op een vriendelijke manier, voor de rest gezellige tijd gehad tijdens het lessen.
Fijne instructeur en leuke praktijk oefeningen
Les instructeur heeft het goed uitgelegd a.d.v voorbeelden o.a. verband leggen, stabiele zijligging, oefenen vermist persoon in afgesloten donkere met rookgevulde ruimte en brand blusmiddelen geoefend.
Gisteren dagje BHV. Normaal gesproken wat droge herhaling door bekende mensen, opgeleukt met oefeningen. Deze keer was de lesstof duidelijk verfrist en vernieuwd. Minder powerpoints. Meer interactie. Gebracht door een kundige nieuwe medewerker Jassine, die ik een aanwinst vind voor het team-DON! DON blijft sowieso een professionele partij voor het opleiden van vakmensen. Spullen, locatie, mensen, koffie, lunch en uitstraling altijd prima in orde.
Leuke tijd gehad maar ben nu wel blij dat ik mijn rijbewijs heb
De lessen zijn goed ingericht, je voelt je goed voorbereid voor de examens, de instructeuren kijken goed naar wat je wel en niet goed kan en leggen de focus op de juiste verbeteringen.
Ik ben begonnen bij andere rijscholen, maar steeds opnieuw gezakt voor het praktijkexamen. Steeds hetzelfde verhaal: de lessen gingen prima, maar ik raakte erg gespannen voor het examen, sliep slecht (of niet), en raakte tijdens de examenrit steeds met mezelf in de knoop omdat ik bleef hangen in de foutjes die ik maakte. Mijn probleem, kortom, was niet zozeer technische rijvaardigheid, maar eerder de psychologie van het rijden: ik was gestrest, heel streng op mezelf, en zat niet fijn achter het stuur. Andere rijscholen konden me daar niet mee helpen. “Je moet ontspannen,” kreeg ik te horen, of “zorg dat je beter slaapt”. Nogal wiedes, maar geen advies waar ik wat mee kon. Ik ben toen op advies overgestapt naar DON, en daar een hele goede ervaring gehad met Irene. Samen gewerkt aan rijvaardigheid (uiteraard) maar vooral ook aan technieken om rust te bewaren en autorijden leuk en ontspannen te houden. Ik ben er uiteindelijk enorm mee geholpen! Enige punt is dat ik soms graag wat meer overleg had gewild wanneer het lesschema werd aangepast (ik heb soms afspraken moeten verzetten of een les moeten afzeggen omdat die op een tijdstip was ingepland waarop ik niet kon rijden). Dat is overigens altijd goed opgelost, met complimenten aan de vriendelijke en altijd goed bereikbare planningsafdeling.
Goede ervaringen met opleiders en weten wel echt wat ze moeten doen met verschillende soorten leerlingen.
Er wordt goed uitgelegd omtrent de cursus. Ben hier voor me aanhanger geweest en nu bezig voor me Bus rijbewijs. Het personeel is vriendelijk en helpen je graag ze zijn zeker betrokken met de cursisten.
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!