Deskundige experts werken bij dit bedrijf
Prima werk gedaan !
Afspraak apk stond niet genoteerd Leenfiets niet aanwezig Eigenaar bracht mij naar huis met auto
Na een storing is deze snel verholpen
Eerlijk onderhoud. Onderdelen worden pas vervangen als dat nodig is.
Afspraak direct nagekomen
Uw. medewerker heeft me van huis gehaald en 'middags omgekeerd. Welke garage doet zoiets? Niet eentje, denk ik. Geweldig goed, aardign en vriendelijk! Ik ben al 40 jaar klant of zoiets en als het aan mj ligt, komen er nog 40 jaar bij. Dank, groet, Hans Walenkamp
Prettige en goede service.
Kom al een aantal jaren bij deze garage, ze verlenen een goede service en reparaties worden goed uitgevoerd.
Onze ervaring met de stads garage zijn fantastisch. Goede service. We stonden met pech op de afsluitdijk en na een belletje werd er meteen een oplossing geboden. Een oplegger voor onze auto en een leen auto voor ons zodat we onze reis konden doorzetten. Onze auto was niet meer te redden. Maar Frank heeft voor echt erg zijn best gedaan en een heel goed autootje gevonden. Precies wat we wilden en voor onze prijs. We zijn heel erg tevreden en blij wat de stads garage voor ons heeft gedaan. Een dikke 10
Een goede service, als er iets aan de auto. Keurig wordt je gebeld, voor een prijs/betaling etc..
Gedreven personeel , snelle actie en terugkoppeling. Goede adviezen.
Werd goed geholpen met nette prijzen en een snelle service
Prima garage voor je auto. Ze helpen je altijd met respect en weten waar ze het over hebben.
Duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Wordt altijd keurig geholpen, en ze bellen netjes meg de prijs wat het gaat kosten.
snelle afspraak voor onderhoud. Leenfiets is een min punt, mag echt wel wat betere fietsen worden.
Vriendelijkheid en service gevoelig!!!!!!!!!!!!
Men is vriendelijk, behulpzaam en attent. Er wordt goed uitgelegd wat er aan de auto gedaan is.
Binnen een dag werd mijn probleem opgelost, prima service.
Mijn vertrouwen bij julle ben ik een beetje kwijt daar er een jaar terug reparatie gedaan is volgens jullie en niet gebeurd is waardoor ik weer met onzekerheid reed met een brandend lampje en weer veel kosten had niet fijn
Vervelend te horen dat uw vertrouwen in ons weg is. Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. u had een waterpomp die het niet goed deed terwijl deze vorig jaar vervangen was. Dit hebben wij toen ter garantie vervangen tezamen met een hele distributie set. In onze ogen was dit was dit een goede oplossing. Wij kunnen ons niet herinneren dat er iets niet uit gevoerd zou zijn. Wellicht was dit een misverstand en zouden wij graag met u in contact komen om wat opheldering te kunnen geven.
Meedenkend in oplossingen.
Ben zeer goed geholpen door de aardige mannen van de garage! Ze namen de tijd en ze zorgden er voor dat alles duidelijk was. De prijzen die ze rekenen vallen mij zeker mee! Goed vakkundig werk en duidelijke communicatie zal ze zeker aanraden!
Eerlijke mensen,goede service! En prijs kwaliteit is op en top.
Vriendelijk en vakkundig.
Doctor C J K van Aalstweg 5 9