positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend vriendelijke mensen, die met je mee denken. Wij komen hier met veel plezier.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na een slechte ervaring met de verkoper, heeft de eigenaar ( peter)aangegeven dat niet terugbellen en het niet hartelijk ontvangen terplaatse niet de manier is hoe heisterkamp zaken doet. Helaas na het bedrijf een 2e kans te hebben gegeven, herhalen de de slechte ervaringen zich ook op directieniveau. Terugbellen en een klant serieus behandelen is schijnbaar erg moeilijk. Moeilijk te verwerken is dat de klant blijkbaar de fouten van dit bedrijf moet betalen... wanneer men een prijsvoorstel doet, is dit na 2 weken ineens 1900 hoger op eenzelfde auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring in de aanschaf van een jonge tweedehands auto. Communicatie is makkelijk en verloopt snel, no-nonsense en vriendelijke mensen die je kunt vertrouwen. Wel een eind weg (220km) maar zeker de moeite waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

225 kilometer van mijn woonplaats vandaan. Hier stond wel de auto waar mijn voorkeur naar uit ging. Dus de moeite genomen om de Audi te gaan bezichtigen. Bij de verkoop werd ik hartelijk ontvangen. Mooie auto, goede prijs en een goede deal kunnen maken. Correct, eerlijk en betrouwbaar. Beloven is hier nakomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele prettige no-nonsense garage, met mooie jonge betrouwbare occasions. Wij hebben net onze tweede auto daar gekocht. We moeten er een stukje voor rijden, maar dat is het ons wel waard.

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend autobedrijf met veel mooie producten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, goed advies, juiste advisering over de auto’s , denken mee met de behoefte van de klant . Goed gevoel bij de aankoop van de auto. Wij zullen zeker mensen verwijzen naar Heisterkamp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe auto gekocht alles netjes en correct afgehandeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm fijn bedrijf om zaken mee te doen Auto zelfs , omdat ik anderhalf uur verderop woon, mee kunnen krijgen op een zaterdag ! Top service !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitstekend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend. Zeer goede communicatie, informatie en open en duidelijk in de onderhandelingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbaarheid, vriendelijkheid. Fijn dat ze he kennen!

Prettig ontvangen. Goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie BMW 530 d Touring gekocht, zeer tevreden over de benadering en afhandeling verkoop. Gastvrij en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn VW Golf diesel ingeruild voor een zelfde model/type benzine. Peter Wiefferink snapte direct wat ik wilde en heeft mij alle ruimte gegeven om proefritten te maken. Uiteindelijk kwam er een jong gebruikte Golf met automaat en ACC binnen, in dezelfde kleur als mijn vorige. Peter bood mij een prima deal met een schappelijk bedrag voor bijbetaling na inruil. De auto stond klaar, helemaal spic en span; prima begeleiding door de tweede verkoper. Ik ben weer helemaal blij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een storing aan de auto tijdens onze vakantie zijn we snel en prima geholpen. Nogmaals bedankt voor de goeie service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in maart 2018 hier een Skoda Octavia Combi gekocht. Ben heel erg tevreden over deze auto. Toen ik thuis kwam bleken er 2 kleine deukjes in de kofferklep te zitten. En een aantal weken later bleek de lengte tussen de bumper en de knop van de trekhaak tekort te zijn, waardoor het fietsenrek niet op de trekhaak paste, met lak schade als gevolg. Contact opgenomen met Joost en Emiel. en na overleg kreeg ik de mededeling dat ik een afspraak kon maken. De deukjes werden uit de kofferklep gehaald, er kwam een andere trekhaak onder de auto en de bumper werd gespoten. Door een trekhaak van een andere auto was de voor kentekenplaat erg beschadigd. Ook deze werd vervangen. Al met al een super goede service. Ik hoop deze auto nog een aantal jaren te hebben, maar daarna ga ik zeker weer bij Auto Heisterkamp op zoek naar een auto.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nu al meerdere auto`s gekocht, altijd perfecte service en super prijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige no nonsense benadering. Na annulering van eerste aanbod van mijn kant . Tweede aanbod gekregen, dit heeft geresulteerd in aankoop. Zeer tevreden over deze aankoop, benadering als klant en vakkundigheid van Peter en Joost.

• Service N.v.t.

Eerste Stegge 8