Fijn bedrijf en goed geholpen in deze toch moeilijke tijd om een auto te kopen

Een heel weekend de auto meegekregen om samen de nodige proefritten te maken In een woord veel vertrouwen

GOED EN PRETTIG

EERLIJK EN BETROUWBARE FIRMA.

Zeer tevreden tot nu toe

Zeer goed ontvangen ondanks de Corona perikelen, goed en duidelijk verhaal. En tevreden weggereden met onze nieuwe auto. Joost bedankt. Groet, Jannie en John van den Berg.

Prima zaak om betrouwbaar zaken mee te doen

Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik in aanraking met Autobedrijf Heisterkamp. In het segment waarin ik zocht hebben ze een zeer breed en commercieel interessant aanbod. Naast het aanbod echter is ook informatie en de mate van contact belangrijk om een goede en snelle keuze te kunnen maken. In z'n geheel ben ik hierover zeer tevreden.

Vriendelijk, betrouwbaar

Verkopers zijn vriendelijk, als er vragen zijn worden die netjes beantwoord. We kwamen van ver, hadden van te voren een afspraak gemaakt voor een auto en die konden we gelijk meenemen, met andere woorden een betrouwbaar en goed auto bedrijf. Zou hier zeker weer terug komen!

Betrouwbaar

Het gevoel dat we gehoord werden en de ervaring dat eerdere aankoop een succes was.

Zeer tevreden over de werkwijze bij de aankoop van onze auto

Prettig geholpen in een ongedwongen sfeer zowel bij het kopen als bij afleveren van onze auto, bovendien prima prijs voor onze inruilauto gekregen.

Vriendelijke mensen en goede service!

Heel vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een geschikte auto en goede service gekregen bij het aanpassen van de auto.

No nonsens en prima service

Online een inruil voorstel gevraagd. Snelle reactie en een prima prijs voor mijn inruilauto. Bij aflevering goed geholpen in een heel prettige en ongedwongen sfeer. Mensen met passie voor het vak. Complimenten voor het hele team. Absolute aanrader.

Zeer snelle en vriendelijke service.

Batterij in autosleutel moest vervangen worden, anders kon onze auto niet gestart worden. Er werd direct een nieuw baterijtje geplaatst, die we niet hoefden te betalen. Super!

Goed en accuraat geholpen bij Heisterkamp

Wij zijn naar tevredenheid geholpen. Voldoende tijd, info en voorlichting over de auto. Alles naar wens verlopen en.......lekkere koffie! F & W Booij

Zeer tevreden, prettig onderhandelen.

Dit betreft een rectificatie op mijn eerder geschreven review van 17-01-2020 wat op een misverstand beruste. Omdat ik in het zuiden des lands woon heb ik de Audi A3 niet kunnen bewonderen in de showroom, maar Peter ( eigenaar en directeur) verzekerde mij dat de Audi in topstaat verkeerde. De Audi werd door Autobedrijf Heisterkamp keurig op de afgesproken dag en tijd thuis afgeleverd. De Audi was inderdaad werkelijk als nieuw! Afspraak was dat ik het vrijwaringsbewijs en het tenaamstellingsverslag per post kreeg toegestuurd.(was wel al digitaal naar mij gestuurd). Omdat ik na 1 week nog niets had ontvangen, heb ik tot 3 keer toe een berichtje gestuurd, echter deze mailtjes zijn op een of andere reden niet aangekomen. Naar aanleiding van mijn eerder geschreven review heeft Peter mij meteen gebeld en heb ik een en ander kunnen uitgeleggen. Er was inderdaad iets misgegaan in het mailverkeer en Peter beloofde mij dat ik de volgende dag de gevraagde documenten zou ontvangen. En dat is ook keurig netjes gebeurd. Ik bied ook bij deze mijn excuses aan. Ik heb nog steeds vertrouwen in dit bedrijf en zal in de toekomst, bij aankoop volgende auto, Autobedrijf Heisterkamp zeker niet vergeten.

doen wat ze beloven. niks geen poes pas.

vorige week seat arona 6 maand oud gekocht rijd super. netjes afgeleverd zoals af gesproken . inruil was ook geen punt goede prijs en was zo voor elkaar. helder en eerlijk uitleg. zeer tevreden. fam snippe coevorden

Professioneel bedrijf zonder fratsen

Prima inruilprijs voor mijn oude auto en prima aanschafprijs voor mijn nieuwe auto. Dat was de rit uit de Randstad dubbel en dwars waard!

Uitstekende service

Alle tijd genomen om een andere auto uit te zoeken.

teleurstellend

Aankoop van mooie BMW530 touring bouwjaar 2013 bij Heisterkamp gedaan. Prima verkoop en service. Helaas is het onderhoud en de vakkundigheid niet wat je mag verwachten..na diverse fouten en nalatigheid staat onze auto inmiddels weer bij de garage voor een dure reparatie. Wij gaan dan ook zeker niet nog eens naar Heisterkamp!

Super service!!!

Klanttevredenheid is merkbaar belangrijk voor ze. Altijd prettig in de communicatie of het nu telefonisch of per mail is. Ze denken met je mee, handelen netjes alles af en ga zo maar door. Hier kunnen andere autobedrijven een voorbeeld aan nemen!

Uitstekend zeer zeker aan te raden.

Vorige week een VW Golf 1.4 TSI Variant op mogen halen. Dit is onze 2e auto van Autobedrijf Heisterkamp. Na 4 jaar een VW Polo 1.4 TDI te hebben gereden werd het tijd voor een grotere auto. Na goed overleg en advies van Peter is het dus een zeer jonge Golf geworden. Volgens afspraak was alles weer keurig geregeld. Ik zeg dan ook, een aanrader!!!

Zeer tevreden over de duidelijke verkoop

Vorige week een jong gebruikte auto gekocht bij Heisterkamp. De herkomst van de auto en de werkwijze van het bedrijf werd zeer goed uitgelegd door Joost. Wij zijn zeer tevreden over de duidelijke verkoop en voorwaarden. Voor een ieder die op zoek ik naar een jong gebruikte auto tegen een scherpe prijs is dit bedrijf een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij Heisterkamp een jong gebruikte Seat Ateca gekocht en daarbij mijn oude auto ingeruild. Alles is prima verlopen, auto stond op afgesproken tijdstip netjes klaar. Ook is een proefrit geen probleem.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu eenmalig en prettig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrof een eerste aankoop van een auto bij dit bedrijf. Verkoper was duidelijk en prettig in de omgang. PS: wilt u het email adres aanpassen naar: [email protected]

Eerste Stegge 8

7631 AE Ootmarsum