De service, de tijd die voor je werd genomen qua uitleg was top!

Dienstverlenend, vriendelijk, professioneel en correct

Top geholpen,

Goede en uitgebreide uitleg over wat noodzakelijk is en wat niet. Er is tevoren goed duidelijk gemaakt wat het allemaal moet gaan kosten. Fijne leenauto.

vriendelijk ontvangen.

Net ontvangst bij aflevering, en ophalen auto Goede uitleg werking aangebrachte trekhaak Vlotte afwerking.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en komen afspraken na.

Nooit onredelijke reparaties en altijd in overleg

Vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken. Mocht er een niet ge,elde reparatie aankomen, dan is daar altijd overleg over. Super Garage!

Duidelijke afspraken, prima en vriendelijke service

Een aanrader

Goed geholpen. Prettige service.

Goed geholpen. Denken goed mee.

Transparant

Klantgerichte werkwijze, vriendelijk en transparant.

Prima, klantvriendelijk en duidelijk

Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen.

Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. Ik denk dat ik mijn auto hier voortaan laat servicen.

Prima service en inleving van de situatie.

Door een storing binnen het elektrische circuit vanuit mijn auto naar de aanhanger was het niet mogelijk om op tijd op vakantie te gaan. Het bedrijf heeft, ondanks de drukte, toch nog tijd gevonden om de storing op tijd te verhelpen.

Snelle en accurate service verlening

De offerte voor het leveren en monteren van een afneembare trekhaak werd overzichtelijk aangeleverd. De trekhaak is volgens afspraak gemonteerd, waarbij ook de werking voor het demonteren en monteren van de afneembare trekhaak werd gedemonstreerd.

Zeer klantvriendelijk en perfecte service.

Bij ons vorig bezoek aan dit bedrijf lieten wij een afneembare trekhaak monteren, nu lieten wij een andere stekker aan onze aanhanger maken en hadden we een witte nummerplaat voor de aanhanger nodig. Meteen werd gratis een lampje in het achterlicht van de aanhanger geplaatst en bleek de factuur ook nog iets lager uit te vallen dan vooraf verwacht. Fijn bedrijf, ze houden zich perfect aan de afspraken en men is oprecht geïnteresseerd in de klant en vooral dat laatste begint een zeldzaamheid te worden.

Zeer positieve ervaring

Boven verwachting je wordt hier behandeld zoals je als klant behandeld wil worden.

Uitstekende service

Vakkundig, meedenkend en vriendelijk

Snel geholpen, vriendelijk en kwaliteit

uitstekend

mijn probleem werd zeer snel opgelost

Goed klantencontact, vriendelijk en eerlijk,

Trekhaak laten monteren. Leuk gesprek gevoerd over de autobranche. Ondernemers die klantencontact hoog in het vaandel hebben staan. Bij deze garage ben je geen nummertje.

Fantastisch

Eerlijk, kwaliteit, komen afspraken na, aardig.

Goede ervaring met deze garage. Ik kon er snel terecht. Kreeg een eerlijke diagnose. Werd telefonisch op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Vriendelijk personeel.

Vriendelijke en goede service

Ik maak al jaren gebruik van Autobedrijf Jan Strijbosch. Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Eerlijke Autobedrijf

Een eerlijke en vriendelijke Auto garage. Ze denken mee met de klant en proberen het beste voor de klant te doen.

Ben tevreden , alles netjes af gehandeld

Service gericht

Positief en klantgericht