Vriendelijk, vakkundig en topkwaliteit.

Onder onze Mazda CX-3 wilden wij graag een afneembare trekhaak. Omdat onze auto puntgaaf is, hadden wij wat zorgen over eventuele demontage/montage-schade. We werden gerustgesteld en je ziet niet eens dat eraan gewerkt is, ook nergens vette vingers etc. De monteur nam bij het ophalen ruim de tijd om ons de werkwijze om de kogel te plaatsen op weg te halen, niet gehaast, nee alle tijd en uitermate vriendelijk. Tel daarbij de goede prijs-kwaliteitverhouding op en dan kunnen we niet anders zeggen dan dat dit bedrijf een aanrader is. Zeer tevreden dus.

weer prima geholpen

apk keuring is weer vlot en en gladjes verlopen,

Goede kwaliteit en service voor een eerlijke prijs

Zie hierboven

Goede service. Klantvriendelijk

Weer geweldig en snel geholpen!

Snel en professioneel geholpen. Bedankt

Prima werk afgeleverd, trekhaak zit er keurig onder

Vriendelijk personeel, goede uitleg

Topservice

Top service en altijd, ook in spoedgevallen, staat dit bedrijf voor je klaar. En altijd een keurige afhandeling en geen verrassingen.

Goede service en vriendelijkheid.

Auto in goede conditie afgeleverd.

Ik kreeg een mooi gepoetste auto mee en na montage goede uitleg over de afneembare trekhaak.

Goede service en denkt mee. Altijd vriendelijk.

Top geregeld

Trekhaak netjes gemonteerd en alles volgens afspraak.

Duidelijk en overzichtelijk zoals gewoonlijk

Ieder jaar weer het nodige onderhoud. Duidelijk en zoals afgesproken. Je brengt je auto bespreekt wat er gedaan moet worden. Monteur gaat aan de gang en belt later op om te overleggen wat nodig is. Helder en duidelijk waardoor je nog lang kunt rijden zonder problemen.

Ben altijd tevreden over de behandeling

Ik wordt altijd prima geholpen.

Geweldige service !!

Ik belde voor advies over nieuwe banden. Kon meteen langskomen. Goed advies gekregen, met duidelijke overwegingen en met een kosten beraming. Banden zijn besteld en konden na een week vervangen worden. Ik kan iedereen deze garage aanraden.

Top!

Afneembare trekhaak gemonteerd: vriendelijk geholpen, goede uitleg, alles netjes volgens afspraak.

Werknemers die meedenken, geweldig!!

Zit al aantal jaren hier bij Jan Strijbosch en ze denken altijd mee met oplossingen. Ze denken nooit in problemen en dat is zo fijn!

Service met een open en eerlijke communicatie.

Ik heb vertrouwen in het bedrijf en voel me goed en eerlijk behandeld. Goede communicatie over de werkzaamheden en geen vervelende verrassingen bij het afrekenen.

Prima bedijf

Goed bereikbaar altijd vriendelijk een goed bedrijf ik ben al meer als 25 jaar een tevreden klant, een aanrader voor iedereen.

Op enkele kleinigheden na, super tevreden

Op alle punten heel erg tevreden, alles geregeld volgens afspraak, geen op of aanmerkingen, misschien een kleine opmerking vorig jaar hadden ze vergeten de klok goed te zetten en kreeg ik van mijn vrouw verwijten dat ik elke keer een uur te laat was voor het eten.

Top service

Kundige mensen die eerlijk aangeven wat er wel of niet nodig is- ook als dat niet gunstig is voor hun portemonnee. Ze hebben service hoog in het vaandel staan. Ik raad deze garage zeker aan.

Vriendelijk personeel en je wordt altijd goed geholpen

Super service

Vriendelijke ontvangst en goede service vooraf alles duidelijk wat het kost enz

Absoluut een aanrader

Zeer klantvriendelijk, snelle afhandeling, zonder rompslomp een leenauto en (niet onbelangrijk) 4 nieuwe banden "all-in" voor een scherpe prijs!

Betrokken en deskundig

Prettig bedrijf met vriendelijke mensen.

Super service

Reparatie kon ik op wachten onder t genot van een kopje koffie !! Snelle service, kundig personeel !!!

Heraclesstraat 20

5048 CG Tilburg