Snel, correct

Goede communicatie

Super service!

Wederom heel goed geholpen! Kunde, kennis, kwaliteit, ervaring en altijd eerlijk advies. Er wordt goed met je meegedacht. De sfeer is fijn en vriendelijk. Ik ben nog steeds heel blij met jullie! Groetjes Janneke

Uitstekend autobedrijf

Sinds wij in Tilburg wonen (inmiddels 15e jaar) komen wij voor het onderhoud van onze auto’s bij John. Tot op heden altijd uitstekende service op alle gebieden en in deze tijd een verademing qua (klant)vriendelijkheid. Wij bevelen garage Strijbosch dan ook aan iedereen van harte aan!

Goed bedrijf

Wij zijn erg tevreden over deze garage. Worden altijd goed en vakkundig geholpen en dat alles voor een redelijke prijs.

Top garage

Goede afspraken goed overleg bij een prijsafspraak en aardige mensen

Geweldige service.

Goed geholpen, goede adviezen, redelijke prijzen en snelle service. Kortom erg tevreden al vele jaren.

snelle service

Je wordt er altijd snel geholpen, en ze zijn super vriendelijk.

Goede behandeling en komt afspraken na

Nooit geen problemen achteraf

Geweldig geholpen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Goede communicatie voorafgaand aan de montage en perfecte uitleg van het gemonteerde na de montage.

Fijne vakgarage met vriendelijk personeel

Mijn auto APK laten keuren. Leenauto meegekregen. Personeel is vriendelijk en legt alles goed uit. Bij bijzonderheden word overlegd. Geen verrassingen achteraf. Prima garage met goeie service.

Super fijn bedrijf

Eindelijk een garage gevonden waar eerlijk advies gegeven wordt. Vriendelijk ontvangst en heldere afspraken. Hier komt ik zeker terug !!! Aanrader dus

Heel tevreden

Transparant in communicatie. Gevoel dat ik het bedrijf vertrouw dat vind ik heel belangrijk.

Alles op tijd, geen extra onnodige kosten, prima leenfiets

Service staat op nummer 1

Ik heb alleen maar goede ervaringen en al diverse familie en vrienden aanbevolen. Service staat op nummer 1, altijd vriendelijk en bereid om mee te denken. Ik ga niet meer weg hier.

Super service

Problemen gehad met auto net voor een reis naar Zweden. Supersnel opgelost, konden we toch gaan. Dank je!

Goede service, eerlijk, klantvriendelijk

Geweldig!

Een mooie beurt achter de rug bij Strijbosch! Remvloeistof, bandenwissel, balanceren en uitlijnen. Alles in een paar uur gefikst. Hij rijdt weer als een zonnetje!

Goede en eerlijke service

Altijd uitstekende service en eerlijk advies

Uitstekende service en altijd een eerlijk advies. Kom al jaren met mijn auto daar!

buiten gewoon goed

Snel afspraak kunnen maken, snel geholpen, goed geholpen, accuraat werk geleverd, eerlijke prijs, Hier voel je nog als klant KONING.

het was weer geweldig bedankt voor de mooie reparatie

altijd gezellig en vriendelijk rekening valt altijd mee kom er al 35jaar

Goede service en altijd meedenkend naar oplossingen

Goed, betrouwbaar autobedrijf

Ik kon er snel terecht voor de APK en kleine beurt, die binnen een dag gereed was. Alles was goed geregeld en de kosten vielen mee. De mensen zijn erg vriendelijk. Belangrijk vind ik dat een autobedrijf betrouwbaar is en dat is hier zeker in orde. Ook fijn dat ik kosteloos een fiets kon lenen.

Zeer goede ervaring

Heel fijne garage waar ze netjes en vriendelijk met je meedenken.

Positief, duidelijke afspraak en goede service

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Afspraak is goed nagekomen.

Heraclesstraat 20

5048 CG Tilburg