Meer dan tevredenen

Vakkundig, gezellig en lekkere koffie en klets!

Ben goed geholpen goede uitleg

Prima garage met een goede service

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Alle werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Eventuele onvoorziene reparaties worden duidelijk uitgelegd. Ook wordt er vooraf overlegd of het uitgevoerd mag worden.

op en top betrouwbaar

John en team zorgen dat ik altijd weer veilig de weg op kan en kan vertrouwen op een goed lopende auto.

Very good

My experience is always good. Honnest and serious, and friendly place. Regards Amel

Ontzettend tevreden

Afspraak is 100% nagekomen.

Trekhaak perfect ondergebouwd.

wilt u via trekhaak.nl een trekhaak onder laten bouwen in de buurt van Tilburg zou ik zeker voor deze montage partner kiezen.

UItstekend

Goede (extra) service en eerlijk advies

Prima geholpen

We hebben een trekhaak en een fietsendrager besteld. Personeel nam de tijd om ons verschillende fietsendragers te showen. Ook na montage van de trekhaak werd ook weer uitgelegd hoe de drager werkt. Al met al een prima zaak met uitstekend personeel

Vakmanschap in techniek met een grote dosis vriendelijkheid

Efficiënt en klantgericht garagebedrijf!

Prima en eerlijke service.

Prima en eerlijke service. Betrouwbaar bedrijf; attent en alert. Niet meer dan nodig.

Snel en behulpzaam

Zeer snel en fijn geholpen bij Jan Strijbosch. Duidelijke taal en vriendelijk behulpzaam personeel.

Ben meer dan tevreden over deze garage. Vriendelijk, meedenken en vooral eerlijk

Professionele service en erg vriendelijk

Vriendelijk en snel!

Trekhaak snel en goed geplaatst

Prima service en zeer behulpzaam

Trekhaak laten plaatsen. Prima service, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Gratis leenauto.

Keurig bedrijf. Prima service.

Toppie

Prima geholpen en een goed advies.

Heb hier een bezoek gebracht om een trekhaak te monteren, men wees me erop dat er verborgen schade zat op de auto. Men heeft dit netjes opgelost en omdat de wagen binnenkort ook onderhoud nodig heeft heb ik meteen een afspraak ingepland. Gevoel was goed vandaar.

Keurige montage trekhaak

De afspraak maken ging uitstekend en de trekhaak is heel netjes geplaatst. Het noodzakelijke gat in de achterspoiler is super netjes gemaakt.

Auto was snel klaar

Eerder klaar dan verwacht, netjes gewerkt

Klantvriendelijk.

Je wordt vriendelijk en correct te woord gestaan en dat geeft aan dat Autobedrijf Strijbosch waardering heeft voor zijn klanten. Je wordt op een prettige wijze behandeld en dat schept vertrouwen. Ik vind dat van groot belang omdat met name in een garagebedrijf de hand gelicht kan worden op het gebied van wat er gedaan is aan je voertuig. Als dat vertrouwen wordt beschaamd beschadigd het bedrijf zichzelf. Dat willen beide partijen niet. Duidelijkheid en eerlijkheid voorop.

Boven verwachting.

Afspraken netjes nagekomen en nette afhandeling van zaken.

Een vakman met goede prijzen

Wij hebben al onze bedrijfswagens in onderhoud bij John, de meeste collega's ook privé. Dat is met een reden; hij is secuur in de reparaties en heeft een goede prijs.

Heraclesstraat 20

5048 CG Tilburg