Primma

Nette service goede afhandeling en respect voor de auto

Behulpzaam, flexibel en meedenkend

Prima ervaring. Ook behulpzaam als eea niet volgens het boekje verloopt (lees: onverwachte tegenvallende reparatie)

Duidelijk & goed

Wederom goede en snelle service voor APK en grote beurt voor mijn auto. Duidelijke communicatie.

Uitstekend garagebedrijf.

Bij deze garage is je auto in goede handen. Van A tot Z is alles goed geregeld. Bijzonder vriendelijk en duidelijk telefonisch contact om een afspraak te maken. De ontvangst bij het brengen van de auto is goed. Er staat een leenfiets voor je klaar als je dat wilt. Er wordt altijd telefonisch overlegd over wat er moet gebeuren aan de auto en er wordt een prijsindicatie gegeven. Alleen wat nodig is wordt gedaan. Bij het ophalen van de auto wordt er duidelijke uitleg gegeven over wat er op de rekening staat en gemeld wat er naar verwachting bij de volgende beurt van de auto gedaan moet gaan worden. Kortom een prima autokaarten!

Perfect geregeld

Alle contact is perfect geregeld , snel en netjes .

Klantvriendelijk

Je wordt heel vriendelijk behandeld en zover ik kan beoordelen leveren ze goed werk voor schappelijke prijs.

expertise, vakmanschap en klantvriendelijkheid

expertise, vakmanschap en klantvriendelijkheid staan hoog in vaandel.

Super fijn bedrijf

Keurig terug gebeld voor een afspraak, fijn te woord gestaan en zeer vriendelijk geholpen op lokatie. De leenwagen was ook top.

Super service!

Auto weggebracht voor beurt en apk. Kom al jaren bij John en Claudia en hun team. Werk volgens afspraak gemaakt, kosten indicatie klopte ook. We namen de auto mee naar huis, onderweg problemen, auto hield in, leek vermogen te verliezen. Gebeld... Kom maar meteen langs. Kregen kosteloos een leenauto mee, terwijl die van ons werd nagekeken. Bleek iets mis te zijn gegaan met het afvullen van de airco. Opnieuw gedaan, geen kosten aan verbonden... Twee dagen later telefoon... Of de auto nu helemaal goed was... Echt wat een super garage bedrijf. Service met hoofdletters

Topservice

Goede service. Aardige medewerkers. Er werd zeer goed meegedacht met het door mij gevraagde onderhoud, waardoor ik goedkoper uit was. Aanrader dus!

top service

Geweldige service, echt een aanrader!!

Schitterend bedrijf denken altijd met je mee en waar service naar de klant toe nog telt!

Altijd betrouwbaar.

Gewoon een goed betrouwbaar autobedrijf dat mijn inziens altijd meedenkt met de klanten

Helemaal prima, niets aan veranderen.

Klantgericht

Top garage, vakkundig en klantgericht

gastvrij, kennis.

vriendelijke ontvangst

Altijd goede service.

Al jaren uitstekende service. Altijd een telefoontje als er onverwachte dingen gevonden worden of hogere kosten gemaakt moeten worden dan gepland.

Prettig en professioneel

Ik heb het installeren van mijn trekhaak bij hen uit laten voeren. Ze zijn professioneel en zeer service gericht. Prima uitleg en de trekhaak is netjes geplaatst.

Topgarage!

Bekwame medewerkers, dus alle vertrouwen!

Netjes en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam

Door andere aan dit adres gekomen. En ben zelf tot nog toe zeer tevreden.

Dakdrager BMW geïnstalleerd top prestatie

Strijbosch heeft ons onwijs goed geholpen met de installatie van het vaderdagcadeau van dit jaar: een mooie dakdrager van BMW keurig netjes en precies passend geïnstalleerd op de auto. Daarnaast professionele uitleg gekregen hoe het beste gebruiken! Weer een topervaring bij John en zijn collega’s!

Topgarage

Zeer klantvriendelijk en deskundige garage. Denken met de klant mee in oplossingen zodat je echt niet de hoofdprijs betaald. Al jaren klant hier en altijd zeer tevreden.

Topppppp

Service is goed betrouwbaar en eerlijk

Zoals altijd prima geholpen.

Zie hierboven

Heraclesstraat 20