Top service

Ruim 3 jaar geleden Nissan Juke hier gekocht, rijd nog uitstekend! Top service ontvangen van Hans alles was duidelijk geen verassing.Zou hier zeker nog een keer een auto kopen,zeker aan te bevelen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Uitgebreid de tijd voor ons.

Opzoek naar een nieuwe auto, het moest een elektrische worden, kwam ik na veel online zoeken en vergelijken uit bij Auto Haarhuis. Zij hadden een geïmporteerde Mini Cooper Electric staan met slechts 10 kilometer op de teller, gewoon een nieuwe wagen dus! De prijs was erg goed... het scheelde behoorlijk veel geld in vergelijk met een nieuwe elektrische Mini bij de BMW dealer! Telefonisch een afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Een proefrit was geen probleem, de accu was helemaal vol en moesten vooral onze tijd nemen voor de proefrit. Absoluut geen haast dus! Bij terugkomst van de proefrit ontvangst met koffie en een prettig gesprek gehad met Daan. De knoop werd doorgehakt en enkele dagen later is de auto keurig gepoetst afgeleverd. Had zeker een 10 gegeven als het bloemetje bij aflevering niet had ontbroken ;) Absoluut een aanrader!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Fijne benadering en heldere samenwerking!

Verkoper Daan heeft prima geholpen en ondersteuning geboden bij de koop van een occasion die uiteindelijk door een familielid is meegenomen naar Slowakije. Zowel ik als mijn zwager hebben Auto Haarhuis als een fijn bedrijf ervaren om zaken mee te doen!

Top!

Alles is super snel geregeld. De auto wordt zelfs thuis afgeleverd! Daan is een topper:)

Perfect geregeld!

Op zoek naar een nieuwe auto terecht gekomen bij AutoHaarhuis in Almelo, van begin tot eind hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste telefonische contact met Daan wist ik dat het de rit waard was. En hij had gelijk! Daan is ontzettend vriendelijk, heeft kennis van zaken en reageert snel: je wordt gehoord en gezien. Bedankt en tot de volgende!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Snelle service, prettig gesprek en soepele onderhandeling!

Leuk en vlot gesprek gehad met Daan. We waren er al snel uit na wat onderhandeling over de voorwaarden voor de oplevering. Ook een prima inruilprijs gekregen. Ik ben ontzettend blij met deze upgrade van mijn auto!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekende service! Vriendelijk en betrouwbaar.

Op zoek naar een nieuwe Audi A3 Limousine kwamen we terecht bij Auto Haarhuis in Geesteren. We werden uitstekend geholpen door Daan Moester. Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Ook de aflevering van de nieuwe auto was snel geregeld. Kortom, prima service!

Geweldig bedrijf

Vorige week mijn gekochte Renault Captur opgehaald. Inruilprijs van mijn auto was erg goed. Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf. Zij komen tenminste afspraken na. [ in het verleden wel anders meegemaakt]? Zowel Hans als Frank en alle anderen als zeer positief ervaren en blijf zeker ook klant wat onderhoud betreft en ook een voordelige verzekering via hen geregeld met 2 jaar extra garantie. Blijf dit bedrijf als heel erg fijn om aan te bevelen. Ik heb nog nooit zo’n geweldig autobedrijf meegemaakt in mijn 47 jaar ervaring meegemaakt. Chapeau auto Haarhuis

Grote keuze mooie jonge occasions.

Goede informatie en niet opdringerig. Fijne afhandeling van de formaliteiten.

Een goed gevoel!

Nadat wij afgelopen najaar meerdere autobedrijven in de Randstad en Brabant hadden bezocht, zagen wij online een mooie Audi A3 staan bij Auto Haarhuis in Geesteren. Een plaatje van een auto, maar bovenal een heel fijn bedrijf. Stuk voor stuk vriendelijke en correcte mensen die alle tijd voor je nemen. Bij Hans en zijn team worden klanten nog echt serieus genomen. Wat een verschil met eerdere ervaringen bij andere autobedrijven. De auto was bij aflevering van een nieuwe beurt voorzien én volledig gepoetst, wat een diepe glans. Tijdens de aflevering werd opnieuw alle tijd voor ons genomen en kregen wij een heldere uitleg over de auto en de mogelijkheid om deze te verzekeren. Wij kijken er na enkele maanden nog steeds met een vertrouwd en erg goed gevoel op terug. Complimenten! Het is een stukje rijden vanuit Amsterdam maar wij raden Auto Haarhuis bij al onze vrienden en collega's aan.

Uitstekend geholpen.

Vanaf het 1e contact met Bjorn super geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Alle tijd voor een proefrit, een nette inruilprijs voor mijn huidige auto gekregen en een heldere uitleg gedurende het hele traject van aankoop en inruil. Super tevreden over de communicatie zowel telefonisch als per mail. Echt een aanrader voor iedereen die een jong gebruikte auto wil kopen. Mijn auto is zelfs aan huis afgeleverd in Arnemuiden (Zeeland), echt top!

De auto van mijn keuze top afgeleverd voor een goede prijs.

Via internet mijn gewenste auto gevonden bij Auto Haarhuis. De proefrit aan huis (in Zuid-Limburg) was via Bjorn snel geregeld. In alle rust hebben we de auto kunnen uitproberen, en vragen stellen. De auto uiteindelijk gekocht en na een paar dagen konden we deze al ophalen (eigen keuze) in Almelo. De auto zag eruit als nieuw, dus de rit naar huis was een klein feestje. Voor onze inruil-auto kregen wij trouwens ook een goede prijs. Onze volgende auto zou zomaar ook bij Auto Haarhuis vandaan kunnen komen.

Perfect, snel en klantvriendelijk

Ik heb gisteren mijn auto gekregen en zijn ze speciaal komen brengen. Perfecte service en snelle afhandeling. Het is zeker een aanrader. Super garage en ik zal zeker iedereen aanbevelen.

Kwaliteit en service zoals je niet vaak tegenkomt

Via internet een mooie goed geprijsde Megane zien staan. Via mail offerte gevraagd en gewoon een goede inruil ontvangen.(autotelex). Omdat ik uit Friesland kwam, was t even geregel om de afspraak voor proefrit te plannen. Auto stond klaar, proefrit gemaakt en weeks erna ophalen. Na 2 weken regen begon de was eraf te spoelen en bleken er behoorlijke krassen op de wagen te zitten (krasstraat). Ik heb dit gemeld en werd gelijk gebeld door Hans Haarhuis.....dit maken we in orde....we halen de auto op! Dit is gebeurd. Het was fair dat ik m met de leenauto weer op kwam halen. Hij stond netjes onder een zeil.... ze hebben uitgelegd wat ze (twee dagen) gedaan hebben. Helemaal strak en krasvrij.......super gedaan! Deze garage snapt dat kwaliteit en service het belangrijkste is. Men wordt blij van een tevreden klant. Ik zal auto Haarhuis altijd aanbevelen! Ook al is het een eind rijden, het is het meer dan waard!

Een warm bad

Bij Auto Haarhuis via de mail een offerte opgevraagd voor een bijna nieuwe FIAT 500 met inruil van een FIAT. Dezelfde dag kregen wij, na telefonisch contact met Hans Haarhuis, een offerte opgestuurd met de uitnodiging om de auto te komen bekijken. Bij aankomst in Geesteren treffen wij een keurig net bedrijf aan en worden wij hartelijk ontvangen waarna wij binnen 5 minuten de sleutel van de auto krijgen, "ga maar even rijden", zonder verdere vragen of plichtplegingen. Uiteindelijk besloten om de deal rond te maken in een uiterst aangenaam gesprek en sfeer en afgesproken de auto een week later op te halen. Bij aflevering uitgebreid geïnformeerd en geïnstrueerd, de auto zag er pico bello uit en alles was tot in de puntjes geregeld. Vandaag volgens afspraak nog het instructieboekje via de post ontvangen. Wat een topbedrijf waar nog mensen met passie en beleving werken die beseffen dat de klant de schoorsteen van het bedrijf laat roken! Alles keurig netjes voor elkaar, ik kan mij niet voorstellen dat er nog mensen zijn die niet tevreden zijn bij Auto Haarhuis. Gefeliciteerd met jullie bedrijf en de prijs van het autobedrijf van het jaar is dik verdiend, hier kan menig ander "autobedrijf" nog en puntje aan zuigen.

Ik had een hele mooie bus gekocht alles geregeld toen kregen wij te horen dat we weer een maand dicht moesten met de horeca naar aanleiding dat wij niet weten hoe het verder gaat vroeg ik of ik de auto nog kon anuleren ondanks het contract werd er heel erg mee gedacht met onze situatie echt top van het bedrijf nogmaals super bedankt en ik hoop dat er snel weer betere tijden komen heel veel goede zaken en blijf gezond allemaal

Gemaakte afspraak niet nagekomen

Woensdag gebeld over een mooie occasion die ze hadden staan na aanleiding van een offerte voor de inruil van mijn auto. Mailverkeer vlot,goede offerte,na telefonisch contact met bjorn afgesproken dat ik maandag naar ze toe zou komen voor de occasion. Bjorn vertelde dat hij de auto zou reserveren zodat hij klaar gaat voor ons en vroeg ook dat kocht ik niet komen het wel wilde doorgeven want dan kon men de auto uit de reservering halen.Tot zover allemaal top en goede service. Nu zaterdag kreeg ik eind van de middag een berichtje dat men de auto had verkocht!!! Dit vind ik erg raar en is niet volgens afspraak want hij zou gereserveerd zijn voor mij. Erg jammer en vind dat slecht geregeld en niet professioneel overkomen,intern dus ook niets afgesproken blijkt dus wel. Alles geregeld om tot koop over te gaan die maandag en dan dit! Hierover geef ik dan ook zeker geen goed cijfer.

Goed totaal pakket

Mooi Renault Clio gezien bij Auto Haarhuis in Geesteren. Eerst kort contact per mail. Snel antwoord. Na een korte overdenking een afspraak gemaakt voor een proefrit. De auto stond keurig klaar en we kregen overduidelijke uitleg nadat we prettig waren ontvangen in de showroom. Geen moeite was te veel. Medewerker Martin had, op zijn vrije dag ook nog uitgebreid de tijd voor ons. Wij wilden nog even over het aanbod nadenken. Vrij snel daarna gebeld dat we de auto graag wilden kopen. Nou, vandaag was het dan zover, de auto ophalen. Zijn ze weer zo vriendelijk nu de koop rond was, hadden ze weer alle tijd voor ons??? Zeker!!!. Weer werden we prettig ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. U begrijpt het vast.....Wij zijn zeer tevreden over Auto Haarhuis. Hans, Martin en het de rest van team, bedankt en ga zo door!!

Aankoop met persoonlijke touch

Wij waren ons aan het oriënteren op een Renault Scenic en zagen een mooi compleet exemplaar bij Haarhuis met alle opties waar we naar op zoek waren. Via mail contact gezocht om te vragen naar de auto en een indicatie voor inruilwaarde huidige auto. Uiteindelijk goed aanbod gekregen waarna we een afspraak hebben gemaakt voor een proefrit. Met het hele gezin richting Almelo gereden waar de auto keurig netjes klaar stond voor een proefrit. We werden hartelijk ontvangen en kregen alle tijd om de auto rustig en goed te bekijken. Vervolgens onder het genot van een kopje koffie en ranja voor de kinderen de deal rond gemaakt. Auto is helemaal nagekeken en tip top in orde gemaakt. Afspraak gemaakt voor aflevering van de auto en na het instellen van een aantal opties weer huiswaarts gekeerd. Aantal dagen later gebelt hoe de auto tot nu toe bevalt en of alles naar wens was. Van A tot Z een persoonlijke benadering ontvangen en een uitstekend gevoel bij de aankoop van onze auto. Björn super bedankt

Geweldig !!

Prachtig wat een mooie, keurige en nette showroom met prachtige gepoetste auto's. Zeer klantvriendelijk en vlot personeel !! Bij aflevering van de auto, werd ons uitleg gegeven over alle knopjes en snufjes die zich in de auto bevonden, hiervoor werd uitgebreid de tijd voor genomen.

Dik voor elkaar

Op een zaterdagmorgen stond de auto waarmee we een proefrit gingen maken keurig klaar. Na de proefrit waarbij we alle tijd van de wereld kregen een goed gesprek en uiteindelijk tot een deal gekomen in een ontspannen sfeer! Menig merk dealer kan aan het gehele koop/verkoop proces nog een puntje zuigen. Hier draait het om van mensen voor mensen! En de auto ? Die loopt als een zonnetje....

Bij Auto Haarhuis hebben wij met goed gevoel een auto gekocht

Bij aankoop van onze nieuwe auto, hebben wij een prettige persoonlijke benadering ervaren bij de aankoop van onze nieuwe auto. De auto werd snel afgeleverd en er werd een duidelijke uitleg gegeven van de nieuwe snufjes. Na een week werd er nog contact gezocht door Auto Haarhuis, zij vroegen of de auto beviel en of er opmerkingen waren.

Topgarage

Maand geleden de fiat 500 gekocht bij deze garage. Na 1 week word ik gebeld hoe het gaat! Hoe fijn is dat zeg!! Zeer vriendelijk personeel en een vertrouwd adres om een auto aan te schaffen. Goede service.

Duidelijke communicatie en vertrouwend

Positieve ervaring. Heb van te voren gebeld of de auto beschikbaar was. Bij aankomst stond de auto keurig klaar en was al voorzien van groene platen om een proefrit te maken. Gezien de weersomstandigheden ook nog een tweede proefrit kunnen maken. Duidelijke afhandeling in gesprek en bij aflevering.

Ongelooflijk GOED !!👍👍

Zeer vriendelijke ontvangst met koffie door Daphne 😇. Daarna de verkoop/inruil met Hans Haarhuis, prettig en naar onze tevredenheid geregeld. Mooie en strakke Opel Grandland X super de luxe van 2019. Bovendien kregen wij tijdens de aflevering heel goed uitleg over alles SUPER hoor!! Een topper met de moeilijke naam.....? En hoffotograaf! En als laatste het is ook prachtig mooi bedrijf met een heel hoog uitstralings percentage!

Weezebeeksingel 4

7609 PP Almelo