Goed en netjes geholpen. Goed overleg

Netjes overleg over de te repareren onderdelen met duidelijke uitleg en goede afspraken. Nette auto terug gekregen.

top service zeer vakbekwaam

altijd super service top kwaliteit Saab Masters

Flexibel en hoge kwaliteit

Goede ervaring sinds jaren. Men is flexibel en streeft een hoge kwaliteit na. Kosten zijn wel ietwat hoger dan een klein APK Station, maar je krijgt er ook veel meer voor terug. Wij hebben zowel onze privé als ook zakelijke auto's bij Baan automotive in onderhoud en de meesten ook bij hun aangeschaft. Ook belangrijk is dat ze goed met je mee denken mbt relavantie van het vervangen of reparatie of zelfs 2de hands onderdelen voor kapotte onderdelen. Dit alles gaat altijd in goed overleg.

Fijne garage, altijd bereikbaar en even behulpzaam.

Fijne garage, altijd bereikbaar en even behulpzaam.

Prima!

Goed geregeld!

Goed bedrijf en komen afspraken na!

Mooi bedrijf met nuchtere twentse mentaliteit. Zijn vriendelijk, deskundig en komen afspraken na. Gewoon fijne samenwerking

Klantvriendelijke en deskundig.

Ze denken mee en het voelt als persoonlijke benadering.

Je wordt correct behandeld en vakkundig

Als de reparatie hoger uitkomt wordt je even gebeld voor overleg.

Fijne zaak en goed geholpen

Vakmensen die ons goed hebben geholpen.

Vlot geholpen.

Alles vlot verlopen volgens afspraak

Eerlijk en goed bedrijf

Goede service en eerlijk bedrijf,kan het iedereen aanraden

Geweldige zaak!

Met veel persoonlijke aandacht, betrouwbaar, niets is teveel en iedereen is altijd even vriendelijk en service gericht.

Top service!

Voor mij een BMW X3 uit Duitsland geïmporteerd. Edwin en z’n team hebben alle zeilen bijgezet om ervoor te zorgen dat wij net voor vertrek naar de wintersport de auto op kenteken kregen. Super geregeld en blij met deze schitterende auto!

Ervaren professioneel bedrijf

Breng mijn Volvo er altijd vol vertrouwen heen voor onderhoud / reparatie.

professionele klantgerichtheid

Professionele klantgerichtheid

prettige bedrijf

Baan Automotive draagt in mijn mening het etiket van een professionele dorpsgarage. Geen poespas en nuchter en vakkundig in haar optreden en dienstverlening, waardoor het geheel een lage drempel kent

Bij Baan Automotive is service uitgevonden

Rick heeft mij deskundig, keurig en snel geholpen

Goed!

Echte saabspecialisten

Zeer deskundig en klantgericht

Deskundig, hulpvaardig, klantgericht en veel TLC voor oude Saabjes!

Betrouwbaar vakkundig plezierig

Al jaren met mijn SAAB 2008 en daarvoor tevreden klant van deze organisatie. Goede persoonlijke service van eenieder die daar werkt en vakkundig. Bovendien autoliefhebbers waardoor ik er extra graag kom en even bij te praten. Komen zelf met oplossingen om mijn SAAB staet of the art te houden waardoor het de mooiste gele 6 cylinder cabriolet van Europa blijft.

Prima monteur in dienst , prima bedrijf ,!

Zie bovenstaande vermelding !

altijd bereid om problemen op te lossen.

deskundige hulp en bereid je zo snel mogelijk te helpen. Leenauto staat altijd klaar. Prettig personeel. Bedrijf staat dicht bij de klanten.

Uitstekende service en zeer vriendelijk alleen zijn er wel een lichte beschadigingen ontstaan

De klantvriendelijkheid is uitstekend. Prima leegauto. Eindproduct ziet er goed uit. Jammer is dat er lichte krassen zijn ontstaan op de achterbumper. Ik zag dit pas nadat ik in de wasstraat was geweest. Vandaar vakmanschap wat minder beoordeeld.

No nonsens

Gewoon zoals het hoort

uitstekende service

uitstekende, professionele en snelle service in een prettige sfeer met persoonlijke aandacht

Goudstraat 50

7554ND Hengelo

074 255 90 00

Over Baan Automotive

Mobiliteitsprovider in regio Twente met meer dan 100 occasions op voorraad.