Wij rijden meer dan 50 jaar Saab.

Al meer dan 50 jaar klant van eerst Lenderink, daarna de opvolger(s)!

Zoals altijd perfect!

Deskundig, vakbekwaam en klantgericht.

Betrouwbaar en zeer kundig

Uitstekende service , kundige werknemers . Uitstekend. Ken geen betere plek om mijn auto aan te schaffen en te laten onderhouden .

Vakmensen en leuke sfeer

Als het nodig is kun je altijd direct terecht. Altijd goed overleg en uitleg bij bijzonderheden.

De werkzaamheden top gedaan.

Prima geholpen en gemaakte afspraken na gekomen.

Top service

Zeer vriendelijk en attent bedrijf.

Goed, servicegericht en betrouwbaar

Altijd uitstekende dienstverlening!

Goede kundige monteurs. Nette behandeling. Betrouwbaar.

Geweldig goeie garage, van alle merken thuis.

Steeds goed en vakkundig geholpen.

steeds weer super

Meedenken, vooruit denken, prima service

Nvt

Nvt

Ik heb een voor mij best dure aanschaf gedaan en was dus wat huiverig maar zeer goed en eerlijk geholpen. Ik heb de auto ook voor onderhoud daar en ook daar steeds goede informatie vooraf zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Deskundige en betrouwbare garage

Al jarenlang mijn betrouwbare garage en autodealer

uitermate professioneel en innemende medewerkers; proficiat met dit niveau. succes.

Goede service en flexibel

Goede service en flexibel

Gastvrij, vriendelijk en deskundig!

Al weer een aantal jaren klant..... eindelijk een goed adres om de auto te onderhouden en gezien hun kennis op gebied van 'elektrisch' rijden ook een adres voor de toekomst.

Weten niet wat ze verkopen

In mei 2022 een VW Golf 7R Variant gekocht. De auto stond al een tijdje te koop, koopafwikkeling ging vlot. Op dat moment had ik meer research moeten doen, zeker om het volgende te voorkomen. Door aanstaande gezinsuitbreiding moest de Golf eind november helaas de deur al uit. Niet onoverkomelijk zou je denken, niets bleek minder waar. Afschrijving is ook logisch op dat moment. De bpm waarde bleek extreem laag te zijn (verklaring voor het lange staan in de showroom?). De auto bleek nagenoeg niet te verkopen. Meerdere, gerenommeerde autobedrijven zeiden hetzelfde. Hier gingen zij hun handen niet aan branden. 15 november aangegeven, moest zelf vervolgens achter een reactie aan. Op 30 december was er nog steeds geen oplossing. Pas toen ik echt actie moest ondernemen en dus de auto (met groot verlies) had ingeruild, wilden ze de auto zelf terugkopen. Een oplossing welke ik tussentijds al had aangedragen. Ik ben meewerkend geweest en beleefd, zonder enig resultaat. Na mijn laatste contact op 30 december, waarbij ik kenbaar heb moeten maken dat ik stappen ga ondernemen, heb ik niets meer gehoord. Omdat je humaan wil zijn, stel je actie nog even uit. Stom! Direct die brief eruit moeten laten sturen. Dit was op simpele wijze op te lossen geweest, er was adequaat de tijd en de mogelijkheid om dit te doen. Erg teleurstellend, zero people skills en geen damage control. Je verwacht meer van een Bovag bedrijf, dit blijkt volledig onterecht. Grapje van 8000 euro, bedankt!

Deze mensen weten wat ze doen

Al jaren klant, eindelijk een garage die me fatsoenlijk adviseert en meedenkt.

Service zoals het bedoeld is.

Op advies van Baan Automotive gekozen voor Volvo XC60 T6 Long Range. Al jaren tevreden klant.

Zeer goed en correct geholpen

Ik ben zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn Seat. Marco dacht erg goed met mij mee en heeft mij goed geadviseerd. Was ook correct en punctueel in communicatie Al met al uiterst tevreden met de manier waarop ik de auto kon kopen

Belabberd

Houden zich niet aan eerdere prijsafspraken. Na grote beurt problemen met oliemeter. Ná het impregneren van dak werd me verteld dat waterdichtheid niet gegarandeerd werd.... Na beurt onderdelen die van auto vallen omdat schroeven niet goed vastzitten. Bieden 1500€ voor Saab cabrio van 2003 waar ze in een jaar tijd 4500€ onderhoud aan hebben gedaan en aan zouden gaan doen. Vragen 2500€ voor laswerk wat bij een ander tot volle tevredenheid voor onder de 700€ gedaan werd....

Zeer slecht

Een hele slechte garage Ze doen mooier dan hun voor doen Heb in oktober 2021 een golf 8 uit 2021 Ik moest uit Groningen Eerst goed communicatie via de mail en telefoon We komen daar staat de auto niet klaar voor een proefrit Dat vond ik slecht We hebben 2 okt de auto opgehaald dat was goed geregeld We zijn 4 oktober naar ons eigen dealers gegaan om de auto te controleren of er gebreken waren Ze gaan moeilijk doen als je wat laat repareren bij de plaatselijke dealer moet je voor de hels deuren weghalen En wat blijkt heeft die schade gehad aan de achterzijde en de voorzijde Dat werd niet verteld bij het verkoop Ook geen reactie via de app foto’s naar Maarten gestuurd Kom je voor de tweede keer daar aan staat de auto bij de dealer wordt die opgehaald scheurt de verkoper met jou auto naar het bedrijf toe doe je niet. Dan koop je een auto meer dan 35k dan wordt je zo verneuk Ik koop hier nooit geen auto meer

Prima service en goede communicatie

Communicatie via whatsapp was goed. Snelle reactie en goede service. Snel zaken doen en vriendelijk personeel! Een nieuwe auto kopen was snel geregeld.

Meedenkend en service gericht

Vorig jaar bij Baan onze Volvo V40 D4 hier gekocht en nooit geen problemen mee gehad. Vorige week was de Volvo toe aan een grote onderhoudsbeurt en nieuwe distributieset en waterpomp. 6 dagen later is de motor kapot gelopen door een losgetrilde bout van de brandstofpomp poelie en is door de distributie geslagen waardoor deze niet meer op tijd stond. Baan heeft de Volvo afgesleept en er wordt kosteloos een andere motor ingebouwd. Dat noem ik nog eens Service.

Al meer dan 40 jaar klant en nooit klachten

Vanaf ongeveer 1979 al mijn auto's bij Baan gekocht. Heb op 5 verschillende adressen in Nederland gewoond. Vrijdagmiddag 5 uur langskomen? Geen probleem. Leenauto mee, natuurlijk altijd. Kosten Leenauto? Tank weer bijvullen. Wordt echter nooit gecontroleerd. Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten Één keer een fout gemaakt bij een grote beurt Woonde toen op de Veluwe. Om 17.00 uur gebeld. Om 18.30 uur stond de monteur bij mij thuis en loste het probleem op. Ik denk dat ik zo'n 15 auto's, voor mijn vrouw en mijzelf heb gekocht. Eerste bij de vader van Henk Baan, toen bij Henk nu bij Maarten. Allemaal betrouwbare, eerlijke mensen.

Goudstraat 50

7554ND Hengelo

074 255 90 00

Over Baan Automotive

Mobiliteitsprovider in regio Twente met meer dan 100 occasions op voorraad.