Top garage!

Super garage, vriendelijk en behulpzaam personeel. Een telefoontje en je kan direct langskomen!

Slechte behandeling

Slechte behandeling, afspraken niet nakomen en zeer ongeïnteresseerd bij de verkoop in Rijssen

Vakgarage

Goede service no nonsens ,een garage waar je graag een paar kilometers voor om gaat rijden. Een garage waar eerlijk advies wordt gegeven zowel in de verkoop als werkplaats.

Deskundig en bekwaam

Auto netjes afgeleverd conform afspraak.

een TOP bedrijf, de klant is hier koning,

Na telefonisch overleg over de mogelijke aankoop van een VOLVO S40 occasion en de inruil van onze SAAB 9-3, ontvingen wij van de verkoper van BAAN Automotive een voorstel aanbod. Bij ons bezoek in Rijssen werd het voorstel nader toegelicht en een definitief aanbod tot de koop van de Volvo S40 gedaan. In het aanbod werd bovendien de afhandeling van de verkoop doorgesproken. Na een proefrit was het voor ons duidelijk, het aanbod was meer dan perfect en wij besloten de auto aan te kopen. Ook op de afhandeling van de overkomst was niets aan te merken, alles tot in de puntjes geregeld. Al met al, een top bedrijf waar de klant koning is. Anneke & Arie Uden

Eerlijk betrouwbaar deskundig.

Kom hier al 10 jaar. Uitstekend familiebedrijf. Altijd correct.

Zeer prettige ervaring met koop auto en de uitstekende service

Vorige week een Volkswagen Passat variant gekocht met wat jaren achter de rug en met wat meer km op de teller. Maar verder een keurig nette auto. Keurig schoon en airco was net bijgevuld door Baan. Verkoop verliep erg prettig en professioneel. Ik kon een half uur later met de auto huiswaarts gaan. Helaas bleek er direct na aankomst thuis toch iets mis te zijn. Koelvloeistof lekkage. Je gaat dan toch enigszins voorzichtig terug, maar mij wachtte een uiterst klantvriendelijk behandeling, een nette leenfiets en een kleine dag later was het probleem (thermostaat huisje gescheurd) vakkundig, snel en kostenloos gerepareerd. Ik kan echt iedereen Baan Automotive aanbevelen. Ze maken waar wat beschreven staat op hun site en mijn persoonlijk ervaring overtrof zelfs mijn verwachtingen.

Betrouwbare liefhebbers met vakkennis

Wij waren op zoek naar een stevige caravantrekker met voldoende vermogen en (nu het allemaal nog kan en mag), in de dieseluitvoering en dan het liefst "net niet" standaard. Bij Baan Automotive in Rijssen zagen we daar onze V60 staan in de juiste uitvoering in de juiste kleurcombinatie met de door ons gewenste opties. Gezien de enkele reisafstand van net geen 2 uur toch eerst even telefonisch contact gelegd. Marco is een vakman in hart en nieren met ontzettend veel passie en vakkennis. We hadden meteen een "klik" en het vertrouwen was gewekt, hier hadden we wel een dagje uit voor over. Bij aankomst voor de proefrit stond de auto er picobello bij (hier kan menig merkdealer nog iets van leren). Na een korte proefrit was het voor ons snel duidelijk; dit moest 'm worden. Na wat punten te hebben doorgenomen (historie, aandachtspunten en wensen) hebben we de deal rond kunnen maken en de auto twee weken later opgehaald. Het is inmiddels bijna 2 maanden later en de heerlijke kilometers zijn voorbij gevlogen. Marco, bedankt voor je service, ga zo door!

Betrouwbare en prettige zaak!

We waren al een tijd op zoek naar de juiste auto voor ons. We wisten wat we wilden en daar bij Baan Automotive stond hij! We werden klantvriendelijk geholpen door Marco, hij nam alle tijd. Wij hebben onze auto een week later opgehaald en alle afspraken die we hadden gemaakt zijn keurig nagekomen. De auto voldoet aan al onze wensen en we zijn er erg blij mee. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Baan Automotive dan ook aan iedereen aanbevelen.

Heel goed gevoel bij het kopen van mn fiat hier

Ontspannen een proefrit kunnen maken, schappelijke afspraken kunnen maken over het repareren van een paar kleine manco's en het uitvoeren van een paar checks voordat ik de auto meenam. Prima ervaring!

Geweldig!

Super fijne service. Alles is top geregeld! De medewerkers zijn stuk voor stuk professioneel. Ik kom zeker terug!

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf

Mensen met verstand van auto's. Je wordt niet onnodig op kosten gejaagd bij reparaties. Ze zijn altijd eerlijk en transparant. Ook zeer goede inruil, financierings en aankoopmogelijkheden. Een bedrijf waar service en klantenbinding nog voorop staat.

Super bedrijf

Betrouwbaar, goede service, vakmensen in de werkplaats. Vriendelijke en eerlijke verkoop. Zoek je een auto: ga eerst eens naar Baan Automotive.

Al 34 jaar klant, altijd correct geholpen

Meedenkers, altijd goed geholpen

Superservice, vriendelijk, klantgericht, deskundig

Al ruim 30 jaar kant, altijd vriendelijk, goede vakmensen. Betrouwbaar adres.

very professional guys! provide the help you need and everything will move very fast! Maintained and clean cars, with no hidden problems! thank you guys!

• Would you recommend us? Yes

Perfekter Service, nettes Personal und sachgemässe Abwicklung.

Nach telefonischem Kontakt, bei dem alle Fragen zum Fahrzeug und zur Kaufabwicklung geklärt wurden, Termin vereinbart und dann ging alles auch schon sehr schnell und reibungslos. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aanschaf V60, goed en uitgebreid geholpen. Zeer tevreden.

Mijn indruk is een goede dealer met vriendelijk personeel. Ik ben goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe Volvo. Alles was netjes voor mekaar en in orde gemaakt. Nu hopelijk jaren plezier!

Ben blij dat ie weer doet!

Gestrand met pech. Na afgesleept te zijn cilinderkop pakking hersteld. Rijdt beter dan tevoren.

Goede service, auto weer helemaal top!

Kon meteen een afspraak maken voor de auto. APK weer in orde.

Fijn garage we zijn goed geholpen

We hebben onze auto ingeruild onze nieuwe auto is volgens afspraak afgeleverd en er was nog een extra grote beurt gedaan. Wij zijn heel blij met onze aankoop en bevelen deze garage ook aan

Slecht

6 weken lang heeft onze volvo v40 daar gestaan met een storing in het motorblok. Advies: nieuw blok want wij weten het niet meer werd ons gezegt. Wij hebben er alles aan gedaan om het probleem/mankement te kunnen vinden maar helaas. Auto net een jaar in ons bezit en gekocht voor 12000 euro. Nieuw motorblok gemiddeld 4000 euro incl inbouwen. Werd toch wel afgeraden door deze vakmensen... Met veel pijn en moeite waren ze bereid om onze volvo voor een klein bedrag in te ruilen en konden we wederom flink wat geld bij een andere auto doen. Ook gekocht bij deze garage want onze volvo konden we aan de straatstenen niet meer kwijt volgens hun. Dus inruilen bij een andere garage was niet een optie. Nu schetst mijn verbazing dat ze onze witte volvo v40 uit 2013 nu weer te koop aanbieden voor 9900 euro.

Snelle en goeie service

Goeie vertrouwbare en klantvriendelijke garage!

Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk team.

Aanschaf gebruikte auto. Ook voor camperonderhoud zeer geschikt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanschaf Volvo V70, Goed en vakkundig geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goudstraat 50

7554ND Hengelo

074 255 90 00

Over Baan Automotive

Mobiliteitsprovider in regio Twente met meer dan 100 occasions op voorraad.