Professioneel, eerlijk, deskundig en vriendelijk. Al 20 jaar een tevreden klant.

Zie hierboven

Vakkundig en klantgericht

Het ging om Apk en kleine beurt, door een steen marter was de motorkap isolatie behoorlijk beschadigd. De monteur liet dit zien en adviseerde een steenmarter apparaat. Dit heb ik laten monteren. Ook bleek dat de banden vervangen moesten worden ook dit werd goed overlegd wanneer dit te laten uitvoeren. Een nieuw begrip op de rekening voor mij was oliebeurt om de 15.000 km. Dat zou nog verduidelijkt kunnen worden ik denk dat de genoemde kosten de werkuren waren maar dat hoor ik graag. De auto was gewassen prima werk.

Goed geholpen door kundig personeel

Door de medewerkers werd ik goed ontvangen. De deur klemde dus ik kwam binnen in de werkplaats waar ik goed werd geholpen. Ik heb onder het genot van een kop koffie een teamsvergadering gedaan en in de tussentijd werd mijn auto bekeken. Binnen no time was hij klaar en kon ik weer veilig de weg op.

Prettige ontvangst en prompte service. En de kosten vielen ook reuze mee!

Prettig, snel en adequaat. Kosten: heel redelijke prijs/kwaliteit verhouding

altijd vriendelijk, competent en hulpvaardig

Al meer dan twintig jaar zijn mijn diverse Saabjes in de vakkundige watjes gelegd en heb ik kunnen rekenen op zeer persoonlijke service.

Betrouwbare en kundige garage

Eerlijk en betrouwbaar

Fijn bedrijf, nuchter, deskundig en een eerlijk advies! ga zo door.

Flexibel en goed

Kopotte auto langs de weg en goede hulp gekregen

Goed en betrouwbaar

Kennis van Saab. Afspraak = afspraak.

Zéér service gericht naar de klant

Eerlijk en betrouwbaar; of het nu gaat om onderhoudsbeurt, reparaties, inruil het advies en prijsopgaaf zijn correct!

Betrouwbaar

Klantvriendelijk

eerlijke garage

Wordt altijd netjes geholpen, en de koffie staat altijd klaar ,En de auto krijgt netjes een beurd van a tot z , nooit klachten bij BAAN Fijn bedrijf zo lang ik een saab heb is het mijn garage.

Klantvriendelijk, servicegericht en deskundig

Een goede en betrouwbare garage

Fijne garage met een uitstekende service

Vakmensen met passie voor auto’s!

Deskundig en klantvriendelijk

Na een mindere ervaring bij een andere garage , heb ik nu een zeer klantvriendelijke communicatie , deskundige reparatie en afspraak zonder wachttijd .

Goede ervaring

Onderhoud is volgens afspraak uitgevoerd en goede communicatie over de extra reparaties. Prettige ervaring dus. De volgende beurt zal weer verzorgd worden door Baan Automotive.

goede service en vakmanschap

correct, afspraak is afspraak

Top service

Altijd bereid om je zo goed mogelijk van dienst te zijn

Wordt vriendelijk en adequaat geholpen.

mondelinge opdracht uitvoeren

Hoewel wel bij het onderhoud van de Fiat Panda werd gevraagd of de motor zelf een "schoonmaakbeurt" met b.v. dieselolie, zou kunnen krijgen, blijkt dit niet te zijn uitgevoerd. Dit is waarschijnlijk vergeten want het is ook niet in rekening gebracht. Misschien is het verzoek niet overgekomen.

vriendelijk , snel

Super goed met alles,ik heb alleen dat te zeggen

Prima!

Ik was op zoek naar classic Saab ervaring en expertise in de omgeving van Enschede. Eerste ervaring met Baan is positief.

Ze komen gemaakte afspraken na en stralen vertrouwen uit!

Onlangs Saab 9.3x van 12 jaar oud gekocht. Deze auto werd keurig geleverd na een cosmetische updated.

Goudstraat 50

7554ND Hengelo

074 255 90 00

Over Baan Automotive

Mobiliteitsprovider in regio Twente met meer dan 100 occasions op voorraad.