Goed, direct en vriendelijke geholpen.

Zie boven.

Service

Meedenken en goede service

Goed geholpen.

Goed geholpen. Leuk autootje meegekregen om naar huis te gaan.

Servicegericht en vriendelijk

Laurens en Hendrik Liewes hebben een goed team van medewerkers om hen heen. Het voelt heel plezierig om daar onze auto,s in onderhoud te hebben. Ook via wats app altijd bereikbaar.

Altijd zeer klantvriendelijk.

Altijd zeer klantvriendelijk en correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Auto beurt gehad en apk Super geregeld

Goede ervaring

We werden op een fijne manier geholpen door Martin en goed geïnformeerd over alles. Dat doet je goed. Dank hiervoor

ben zeer te vreden

je wordt vriendelijk te woord gestaan en ik werd geholpen zonder een afspraak te hebben gemaakt werd mij wel vriendelijk gevraagd of ik op tijd stond. het heeft inderdaad even geduurd maar ja dat kun je verwachten ik was natuurlijk niet de enigste. het is allemaal netjes opgelost . ik had nog een vraagje over iets van de auto en meneer liep netjes mee naar de auto en kijken of het er op zat ik vindt er wet netjes tijd voor genomen ben zeer tevreden

Prima geholpen

Helemaal prima

Ik ben snel en goed geholpen door het verplaatsen van de stekker

Ok

Professioneel te woord gestaan door Receptie medewerker Erno., en klant vriendelijk. En bij technische vragen goed ingelicht en een helder en duidelijk uitleg door Dhr Enroi.

Vriendelijk en op behulpzaam

inplannen was gemakkelijk en er stond een huurauto voor mij klaar, en ben op tijd gebeld dat de auto weer klaar was

Goeie service

Goeie en snelle service

service en aandacht

Prima geholpen en verkoper toonde belangstelling en gaf duidelijk antwoord op onze vragen.

Goede garage

Goeie garage koop er jaren een auto en hebben een goede service Echt top

altijd goed.

altijd goed.

Goede service en alles volgens afspraak gemaakt.

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg van de factuur.

Wanneer je ook komt ze nemen alle tijd voor je en ze overleggen altijd voor ze iets uitvoeren

Vooral nette vriendelijkheid met een grapje erbij.

Nemen de tijd voor je. Geven goed advies. Klopt er iets niet geven ze het ook aan. Proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Nemen ook telefonisch contact met je op. Stellen dan voor wat er kan gebeuren of via een email een offerte. Waar meerdere keuzes op staan.

Adequaat en goed

Uitstekend geholpen.

Goede ervaringen bij Liewes Tolbert/Roden

Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

Snel en correct geholpen

Super geholpen

Goede service en vriendelijk personeel.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!