Correct geholpen met mij vragen.instap in mokka en peugeot laten ervaren.

Zie bovenstaande

• Medewerkers

APK en grote beurt in goed overleg uitgevoerd

APK en grote beurt stonden op het programma. Goed overleg gevoerd vooraf, tijdens (remmen) en achteraf (resterende profiel banden). Alles vlot en conform afspraak. Degelijke en vriendelijke tent!

• Medewerkers

Je voelt je welkom en er heerst een vertrouwd gevoel

Wij hebben voor het eerst een auto bij Liewes gekocht omdat zij de auto hadden die wij zochten. Bij binnenkomst van het bedrijf voelden wij direct de gemoedelijke sfeer. Ook de benadering van de medewekers naar ons voelde goed. De onderhandelingen voor de aankoop van de auto verliep prettig. Hoe het straks in zijn werk gaat als de auto voor een beurt moet weet ik niet, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit geen problemen zal geven.

voelt vertrouwt

mooi bedrijf

Dikke prima.

Wordt altijd netjes geholpen en te woord gedaan. Mis alleen het gebak bij de koffie. Ha ha ha

Uitstekende service

Men neemt alle tijd en legt alles heel duidelijk uit. Ik kan Liewes zeker aanbevelen.

• Medewerkers

Begrip en zoeken naar oplossingen.

Een luisterend oor en duidelijk overleg en advies ,geven mij een vertrouwd gevoel .

• Medewerkers

Open, direct en concreet in de benadering

Aan te bevelen voor onderhoud

• Medewerkers

Alles snel en vlot geregeld had ook het idee dat de auto was schoon gemaakt super

• Medewerkers

prettig en vakkundig geholpen. VW start en rijdt weer zonder problemen.

zie hierboven . Verder niets aan te vullen,

Super geholpen!

Erg prettig om hier in onderhoud te zijn.

• Medewerkers

Zeer vakkundig, vriendelijk en klantgericht. Beter kun je het niet krijgen. Alles klopt gewoon.

• Medewerkers

Mooi bedrijf met goede service

Altijd behulpzaam en meedenkend. Gewoon een top bedrijf!

Wederom prima geholpen

Vriendelijk en deskundig personeel. Wederom prima geholpen.

Prettige garage

Ik ervaar liewes als een prettig garagebedrijf,vriendelijk,vakkundig personeel en alles word in overleg geregeld.

• Medewerkers

Men is vriendelijk en behulpzaam. Service is perfect.

Zeer klantvriendelijk

Eigenlijk zoals je het graag ziet, zoals het hoort dus.

Goede betrouwbare garage

Met mijn bedrijf, 's auto altijd goed geholpen. Goede betrouwbare garage

• Medewerkers

Netjes en correct alles in overleg

Klantvriendelijk geholpen

Geeft vertrouwen

Aandacht voor klant en metname de auto. Eventuele problemen en de rekening worden goed uitgelegd.

Prettige garage

Goede service Vakkennis Vriendelijk personeel

Goede service. vriendelijk

• Medewerkers

Snel en vakkundig geholpen.

Koplamp kapot in Roden. Zonder afspraak snel gefixt en tegelijk de koelvloeistof bijgevuld. Top service!

• Medewerkers

Goede service en zeer klantvriendelijk

Prima bedrijf afspraak is afspraak

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!