Ik wilde, zoals Opel beloofd, mijn navigatie systeem up-daten. Dat lukte niet omdat ik de melding “versie incompatibel met de hardware” kreeg. Bij Opel kreeg ik geen oplossing. De dealer wilde het wel uitvoeren voor € 50,00. Dit vond ik niet terecht. Dan maar googelen. Zo kwam ik op de video’s van Hendrik Liewes in Roden. Een mailtje gestuurd en zij hebben mij GRATIS de oplossing geboden door een Firmware- en kaart up-date te sturen samen met een heldere handleiding. Vanaf vandaag kan ik weer gebruik maken van een up to date navigatiesysteem. Jeroen, nogmaals hartelijk dank!!!
Geweldige service ondervonden, wij hebben een crosslandx van februari 2020 deze zou 3x per jaar een navigatie update krijgen, ( helaas niet waargemaakt door de Opel ) maar onze kaart was wel erg oud 2018, dealer in Amsterdam vond het wel goed om hem zo te leveren. Paar keer gevraagd maar nee hoor was geen update. Bij de dealer in Culemborg zelfde verhaal eigenlijk. Toen kwamen we bij Liewes in Roden terecht op internet, wat een heerlijk bedrijf van alle update een link om te downloaden en hoe te instaleren. Het is jammer dat ze zo ver weg zitten anders kwam ik nergens anders meer.
goeie ontvangst , tot twee keer toe kopje koffie gekregen tijdens het wachten, bandenwissel sneller dan gedacht, waren twee uur te vroeg door een eerder bezoek aan het ziekenhuis.
Wat een geweldige service van Liewes Roden met betrekking tot kaartupdates voor het navigatiesysteem van Opel. Hier kan menige dealer en met name de klantenservice van Opel een voorbeeld aan nemen.
Verder geen opmerkingen.
Over de grote beurt niets dan lof. Als altijd uitermate goed en verzorgd. Het "behalve ....." heeft betrekking op het volgende. Ik vroeg mij namelijk af of het in Roden nog niet was doorgedrongen dat elders de wintertijd al was ingegaan. Afgesproken was dat de auto om 9.15 uur gehaald zou worden. Dat werd dus anderhalf uur later. Ook vorig jaar was dat bij de grote beurt het geval. Toen al aangegeven dat het toch wel zo netjes was om even te bellen dat er vertraging was opgetreden. Dat was volgens u "een goed idee". Niet dus qua uitvoering. Niet moeilijk doen. In dit soort gevallen gewoon even bellen. Dat voorkomt irritatie en de onzekerheid: komen ze nou wel de auto halen of niet. Groetend, Rens Hoekstra.
Goedenavond heer Hoekstra, bedankt voor de beoordeling. Helaas is deze communicatie niet goed gegaan en dit kwam niet door de wintertijd ;). Sorry voor dit ongemak en we gaan dit verbeteren. Vriendelijke groet, Hendrik Liewes
In een woord "klasse" en vakkundig.
Gevraagd om een kaart update die opel gratis zou aanbieden voor 5 jaar maar dit niet doet Liewes Roden benaderd en deze werken probleemloos mee geweldig
Op internet gezocht en bij diversen informatie opgevraagd i.v.m. het updaten van mijn navigatiesysteem Opel Grandland X. Van Liewes Roden kreeg is zeer snel reactie. Binnen een week weer een mail ontvangen met links voor de update's. De omschrijving van de update was buitengewoon precies en duidelijk zodat zelfs ik als leek de update kon uitvoeren.
Ik was lang op zoek naar de navigatie updates voor mijn Opel crossland x waar ik 5 jaar na aankoop recht op had. Via eigen dealer was dit zonder resultaat en ook via Opel Nederland kwam ik niet verder. De laatste versie via Opel Nederland was 2019 Q3. Sinds kort is die originele link ook weg. Via google bij Liewes Roden terecht gekomen waar ik een aanvraag voor update kon doen. Zondag avond aangevraagd, en maandag morgen mail met werkbare links inclusief beschrijving. Dit is service die ik van geheel Opel verwacht. Liewes Roden bedankt voor jullie service
Al vele male met Opel Nederland gemaild wanneer de nieuwe gratis navigatie SW beschikbaar komt maar krijg totaal geen reactie, ik vind dit zeer klant onvriendelijk. Ook mijn dealer in Nieuwegein geeft niet thuis. Via zoeken op internet voor updates kwam bij Liewes uit. Na een verzoek kreeg binnen 24 uur van deze Opel dealer een perfecte oplossing op afstand om mijn SW update voor mijn Opel crossland X zowel de firmware SW en kaarten SW zelf uit te kunnen voeren.
Bij Liewes Roden ben je aan het juiste adres! Zeer tevreden met de service etc.
De service en persoonlijke,vriendelijke en accurate benadering zijn zeer prettig. Een uitstekende en klantvriendelijke verkoopmedewerker met fijne haal en brengservice.
Vriendelijke mensen met een hart voor de klanten. Vakmensen die met je meedenken en een geweldige service leveren.
Bij binnenkomst altijd vriendelijk en goed en vakkundi geholpen. Daarom ben ik ook al vele jaren een trouwe klant
's morgens de auto gehaald op het afgesproken tijdstip, alles gefixt wat er afgesproken was en keurig weer thuisbezorgd. prima service!
Service goed zowel garage .balie en de verkoop afdeling tot nu toe geen klachten gehad .
Vriendelijk, deskundig personeel.
Een hartelijke ontvangst. Koffie te verkrijgen naar behoefte. Vriendelijke medewerkers. Nemen de tijd voor je als klant. Als er bijzonderheden worden gesignaleerd, worden die direct gemeld en besproken. Als tevreden klant naar huis gegaan.
Wij komen er al jaren .
Van deze Opel dealer heb ik uitgebreide informatie gekregen (na aanvraag) betreffende de software updates voor het gehele infotainment van mijn nieuwe Opel Grandland. Het werkte allemaal prima. Het email contact was snel en goed. Ik ben erg tevreden over Liewes, temeer omdat ik van mijn eigen dealer nog steeds niets gehoord heb over de verouderde firmware en navigatie; alhoewel al maanden geleden door mij gemeld.
Ook fijn dat de auto zowel binnen als buiten schoon afgeleverd wordt
Altijd goed!!!
Goeie sfeer. Altijd vriendelijk en duidelijk.
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!