vriendelijk personeel

Ging dit keer goed en snel hoefde niet lang te wachten voor dat ze klaar waren. goede service en vriendelijk na de klant toe. kreeg ook nog een kop koffie aangeboden

Voor echte service moet je bij Liewes Roden zijn

Zowel Opel Klantenservice als andere Opel dealers laten je in de steek als het gaat over her helpen van de klant aan updates voor Intellilink en de navigatiekaarten. Opel stuurt je met het kluitje het riet in. Niet echter Liewes Roden, die zoekt het uit, vind een oplossing en helpt zelfs Opel rijders die geen klant zijn. Top, echte service dus!!

altijd top

altijd goed geholpen wn zeer klantvriendelijk

Prima geholpen.

Goede ervaring.

Uitstekende service

Er werd erg goed meegedacht in oplossingen. De uitkomst (volledig hersteld aanraakscherm van de entertainment unit) was zeer bevredigend.

Prima zoals altijd!

Prima service.

Helemaal tevreden

De krassen op mijn auto zijn prima behandeld.

klasse

zoals altijd vriendelijk, snel en deskundig.

Klanttevredenheid een 9.

Uitstekende service

Goed ontvangst en service tijdens wachten op de beurt voor de auto

goed bedrijf

goed bedrijf word goed geholpen

Prettig geholpen

Beurt uitgevoerd volgens afspraak. Kort telefonisch overleg gehad over extra kosten. Goedv geregeld!

??

• Medewerkers

vriendelijk personeel en goede service

uitmuntend

Vriendelijk en geduldig personeel. Deskundige en uitgebreide informatie. Zowel over reparatie/onderhoud als over eventuele inruil en taxatie.

Duurde vèèl te lang

Bovenstaande score betreft alleen de tijdsduur van de reparatie. Schade aan de neus van de auto. Reparatie door Roggeveld. Prima uitgevoerd en afgehandeld. Niets dan lof aan het adres van zowel Roggeveld als Liewes Roden. Alleen het duurde zo ontzettend lang. Bijna vier weken. Dat is niet te verkopen. Neem wat dat betreft een voorbeeld aan Frankrijk. Mijn/nagenoeg elke garagist heeft geen magazijn en dus ook geen voorraad. Dat scheelt enorm aan kosten: geen ruimte voor nodig, geen magazijnmeester, geen dure voorraden in de schappen. Olie en ruitenwissers, dat is er wel. Maar goed, ik ben in Het diepe zuiden van Frankrijk en dat weet je na al die jaren daar wel hoe het werkt. Het gaat als volgt: ik meld me bij hem met een schade. Die wordt opgenomen en vervolgens kan ik weer vertrekken. Morgen terugkomen. De benodigde materialen worden bij PSA besteld en zijn na maximaal 24 uur in de garage. De logistiek in heel Frankrijk is perfect geregeld. Opel Nederland kan daar voor mijn gevoel een puntje aan zuigen. Bijna vier weken moeten wachten op een reserve-onderdeel is uit de tijd. Zelfs als het onderdeel uit PSA Frankrijk had moeten komen is er geen enkel excuus te bedenken. Ook niet een corona-verhaal. Pakketten via Post/DHL from all over the world hebben mij totnutoe zonder noemenswaardige vertraging bereikt. Maar dat lukt Opel Nederland dus niet. Slechte beurt !!! PUT IT IN YOUR PIPE AND SMOKE IT. Maar nogmaals: Liewes en Roggeveld treft in deze geen enkele blaam. In tegendeel. Ik ben vol lof !!!

Gastvrij en behulpzaam

Snel, vakkundig en gastvrij..

• Medewerkers

Prima service. Al jaren klant naar volle tevredenheid.

• Medewerkers

Het feit dat ik al aan mijn zesde Opel toe ben zegt genoeg. Allemaal gekocht bij Liewes.

• Medewerkers

Zeer snelle en goede service

Altijd netjes en snel geholpen!! Wanneer even wachten dan altijd kopje koffie aangeboden!

• Medewerkers

Altijd goede ervaringen. Betrouwbare garage!

Prima service. Klantvriendelijk.

Uitstekende service

Als van ouds altijd een vriendelijk ontvangst, goede service, bekwaamde medewerkers en niet te vergeten zeer goede monteurs.

Lieuwes, TOP bedrijf!

Wàt een fijn bedrijf! Wij komen er al 30 jaar tot volle tevredenheid. Hier is de klant nog koning zonder overdreven te zijn. Kundig, eerlijk en vriendelijk. Alleen al om de service zou ik altijd weer een Opel kopen.

Heel goed

niks is te veel word altijd naar een oplossing gezocht daar voel ik mij goed bij

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!