Na een misser alles toch goed afgewerkt

Nieuwe sleutel besteld, na 5 weken maar eens gevraagd waar die is. Bleek niet besteld te zijn, echter nu binnen 2 weken opgelost en geprogrammeerd, dank hiervoor.

Super tevreden

Erg goeie ervaringen ik bel en kan altijd direct komen.

Betrokken en oplossingsgericht

We kwamen "zomaar" even langs met n vraag over een disfunctionerende display van het infotainment systeem. We zijn uitermate vriendelijk bejegend en er werd (door meerdere collegae) betrokkenheid getoond en meegedacht. Erg onder de indruk.

• Medewerkers

zeer correcte bejegening ondanks een probleem

De haal en brengservice vind ik heel prettig. Een verbetering zou zijn als vooraf bekend is hoe laat de auto wordt gehaald en weer teruggebracht.

leo zandstra

goede service en klantvriendelijk

zeer behulpzaam en meedenkend

goede service meedenkende en wel willende mensen. en bij niet precies weten hoe iets zit durven ze hulp in te schakelen.daardoor durven ze zich kwetsbaar maar leergierig op te stellen. staan open voor alles, top

Goede ontvangst

Vervangende auto stond al klaar en ik ben aan de balie goed te woord gedaan, ook het onderhoud is volgens de norm uitgevoerd en de auto had behalve het onderhoud ook een was beurt gekregen

Alweer goede service!

Ik ging voor een probleem, wat geen probleem bleek. Prettig te weten dat de garage ook even verder kijkt of er een direct aan te wijzen euvel is aan de auto. Dit euvel werd meteen verholpen!

uitstekend

stap met een gerust hart naar binnen en met een voldaan gevoel naar buiten.

altijd service gericht!

• Medewerkers

Duidelijke uitleg over de kosten van de beurt en wat men gaat doen.

Top.

Prima!

Weer netjes gedaan

Niets toe te voegen aan koptekst! ;-)

• Medewerkers

Vriendelijk, correct en sociaal in bedrijf/medewerkers.

We zijn al lang bij dit bedrijf en hebben veel "gewisseld" van auto. Ook zoon en nu ook dochter zijn "lid"van Liewes Roden.

• Medewerkers

Netjes en goed. Vriendelijke medewerkers.

• Medewerkers

Top Service in een warm bad!

Nu enkel jaren klant bij de familie Liewes zowel voor onze privé auto als mijn zakelijke werk bus. Altijd netjes, vriendelijk en gezellig! Een kapotte accu nabij Roden in de ochtend na een nachtdienst? Liewes Roden staat snel voor je klaar! Top Service! Een zaak naar mijn hart!

• Medewerkers

In 1 woord samengevat prima.

Zelfs op een zaterdagmiddag laat nog geholpen en een pech geval zijnde lekke band te verhelpen. Prima, geeft weer een bevestiging van het betrouwbaar gevoel.

Goede service.

• Medewerkers

Ik ben daar prima geholpen

Top Autobedrijf!

Is goed

ik heb vaak pijn inde rug omdat ik te gespannen achteruit het stuur zit ik heb iets in de stoel gekregen ben hier erg blij mee

Goede service. Telefoontje over de reparatie en kosten. Eerlijk

Betrouwbaar en goedgezind.

Het kopen van een nette occasion is bij Liewes goed verlopen. De afspraken en het contact waren professioneel en persoonlijk waardoor je je goed begrepen en behandeld voelt. Ik ben nu 2 weken later dan ook nog steeds erg tevreden met de aangeschafte occasion en kom graag bij ze terug voor toekomstig onderhoud.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!