Duidelijkheid vooraf bij een service beurt en heldere uitleg bij bijzonderheden.
Mijn adblue pomp was stuk. Een duur grapje. Ongevraagd begon Liewes over een coulance en ging dit regelen. Uiteindelijk betaalde Opel Nederland 20% en Liewes 20%. Dit scheelt een slok op een borrel. De auto wordt de volgende maand 4 jaar. Daarnaast kreeg ik kosteloos een leenauto. De rekening werd op gestuurd en het bedrag kon ik overmaken. Al met al een garage waar service richting de klant voorop staat.
goede service
Perfecte service
Altijd goed geholpen, ook met een klein budget en een wat oudere Opel. Liewes denkt mee om je wagen zo goed mogelijk te onderhouden zonder poespas. Leenauto altijd voorradig. Laagdrempelig contact wat prettig is
Netje en op tijd extra dingen komen ze melden als er wat aan mankeert
Aanschaf en inruil van de auto verliep vlot en klantvriendelijk! Tot nu zeer tevreden.
Aandacht, goede voorlichting en nakomen afspraken.
Altijd keurig en netjes geholpen
Het is een klantvriendelijk bedrijf en je word vriendelijk ontvangen en er word goed geluisterd naar je als je problemen hebt met de auto. Als je de auto voor onderhoud aanbied krijg je een vervangende auto tot je beschikking. Als er extra reparatie moet worden verricht word je daar eerst over gebeld en wat eventueel de onkosten zijn.
Dit is een garage waar de klant centraal staat. Men kent de naam van de klant en ze denken graag mee.
nvt
Netjes geholpen. Reparatie snel uitgevoerd.
Mijn auto wordt nauwelijks gebruikt en bij beurt wordt de pollenfilter vervangen door een exemplaar van koolstof van €52,= ex. BTW. Ik noem dat niet echt meedenken met de klant. Na overleg met de garage blijkt dat Opel geen keuze meer biedt in pollenfilters en dat het bovenstaand filter voorgeschreven wordt door Opel.
Originele beoordeling
We zijn goed geholpen door de medewerkers, goede adviezen en raad omtrent het leasen van een Opel crossland x. Wij zijn dan ook erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Altijd goede ervaring bij Opel Liewes, maar na de laatste bandewissel, en vlak er na een lekke achterband wel een beetje teleurgesteld. Door de ANWB geholpen om de achterband te verwisselen, kreeg ik al vlot de opmerking dat de achterbanden wel aan vervanging toe waren. 1 band met nog minder al 2 mm profiel. een goede garage zou je daar op wijzen dat de banden aan vervanging toe zijn, echter dit is niet gebeurt, van deze garage zou je dat wel verwachten. bij de plaatselijke garage maar snel 2 nieuwe banden laten monteren.
Goedenavond Klaas, hartelijk dank voor uw beoordeling ook al is deze niet positief voor ons. Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. Ik neem maandag contact met u op om te bespreken wat hier is mis gegaan. Vriendelijke groet, Hendrik Liewes
netjes geholpen
ondanks dat de auto niet op de juiste dag klaar was geen negatief oordeel
Vroegtijdig werd ik ingelicht over het feit dat mijn auto weer toe was aan een servicebuurt, direct werd aangeboden om eventueel de auto bij mij thuis op te halen en terug te brengen of ik het wenst ook een vervangende auto kon krijgen of eventueel een leenfiets. Alles wat er moest gebeuren werd duidelijk uitgelegd en gevraagd of ik nog bepaalde punten had waar aandacht aan besteed moest worden. Nadat de auto gecontroleerd was op alle punten, werd mij verteld wat er was gedaan en welke punten nog aandacht verdienden, zoals dat de voorbanden voor de winterperiode aan vervanging toe waren, gezien de profieldiepte. En de auto werd schoon gewassen weer afgeleverd.
Snel, en duidelijk
het duurde even, maar dan heb je ook wat ! heel blij met de service en de nieuwe bus was het wachten waard.
Heel goed
zeer tevreden
Originele beoordeling
zeer tevreden
Na een tijd gezocht te hebben naar de juiste auto, hem gevonden (na een telefoontje) bij Liewes. Afspraak gemaakt voor een proefrit, er stonden toen, twee auto's gereed ( zo als afgesproken). Na de proefrit een auto uitgezocht! Hier moest voor de oplevering nog iets worden aangepast,ook dit volgens afspraak afgehandeld. Ondertussen ook geïnformeerd over de bestelde acceswaren. Vandaar, afspraak is afspraak.
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!