Duidelijk in zaken doen. Goede uitleg Uiterst klantvriendelijk. Plezier om zaken mee te doen. Aanrader !
Netjes te woord gestaan . Goede uitleg over de auto . En goed geholpen met de auto bestellen .
klantvriendelijk onder alle omstandigheden. goede sfeer.
Heel tevreden over de werkzaamheden. Vriendelijk personeel. Een goede band met dit familiebedrijf waar we al jaren komen.
Goed en snel geholpen
Er werdt vertel wat er moest gebeuren en wat de kosten waren . Mijn leen auto stond klaar. Toen ik de auto weer kwam was hij ook nog eens gewassen. Wij zijn heel tevreden.
Vriendelijk ontvangst
Sinds mijn overstap naar deze garage rijd mijn auto stukken beter, houd ik meer over in de portemonnee en is mijn humeur daarmee natuurlijk ook veel beter geworden. Kundige vaklui die graag meedenken, niet zomaar willekeurige beslissingen nemen maar de tijd nemen om dingen uit te leggen en zo samen tot beslissingen komen m.b.t. Het onderhoud van de auto. Ook de verkoop en service afdeling zijn we meer dan over te spreken! Pareltje onder de auto garage / handelaars en daarmee dus een ongelofelijke aanrader!
heel tevreden
Als behoorlijk wat jaren klant bij Opel Liewes, altijd met een positief gevoel weggegaan
Goede uitleg van de uit te voeren werkzaamheden en leenauto ter beschikking gesteld.
Ik maak er uit op dat ik een auto heb gekocht bij een vertrouwd auto bedrijf.
Geweldig?
Vriendelijke en gastvrij, altijd tijd voor een gesprek.
Heel fijn en professioneel.
Klantgerichte service
Via Marktplaats kwam ik terecht bij Liewes Roden. Het is een bedrijf wat 100 minuten rijden bij vandaan ligt, niet naast de deur dus. Maar Liewes Roden had precies de auto die ik zocht: een Opel Karl Rock, en ja wel, dan ook nog een in het prachtige blauw. Vanaf het 1e contact verliep het contact prettig: betrokken, beleefd, deskundig maar ook menselijk. Snelle en realistische onderhandeling. Dit alles met als eindresultaat een mooie auto die meer dan voldoet aan mijn verwachtingen!
Goede afspraken en overleg tijdens de beurt
Prima service. Vriendelijk en correct. En de auto gewassen thuisbezorgd.
Alleen heb ik nog geen antwoord op de vraag van mij aan Jeroen over het niet lukken van de verbinding van mijn auto met My Opel. Hij zou informeren bij Opel Nederland naar de mogelijkheden.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Ik heb inderdaad bekeken wat de mogelijkheden waren. Fijn dat we telefonisch contact hebben gehad over Opel Connect in uw auto. En dat we een afspraak hebben kunnen maken voor het activeren van de Live Navigatie Service. Met vriendelijke groet, Jeroen Donker.
Zeer tevreden!
Goede voorlichting, er wordt alle tijd voor je gemaakt. Gemotiveerde medewerkers.
Zie hierboven
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!