Zie hierboven
Je wordt altijd vlot en vriendelijke geholpen
zeer tevreden, goede ontvangst vriendelijk personeel
Kwaliteit, service en correcte afhandeling op hoog nivo.
Enkele dagen geleden heb ik kontakt gehad met Opel Liewes wat betreft updaten navigatie op een USB-stick. Ik had zelf het programma geprobeerd maar zonder resultaat. Hendrik Liewes heeft mijn geholpen met succes. Dus heel erg bedankt Opel Liewes voor toesturen van de USB-STICK Willem van Zetten
Na controle advies gekregen om pedaalblok te laten vervangen. Vanwege vreemde diagnose een second opinion gedaan bij andere garage. Daar bleek, aanwijsbaar, dat het probleem ergens anders zit. Geen vetrouwen meer in Uw manier van controlren en stellen van diagnose.
Bedankt voor uw reactie en beoordelingen ook al is deze niet positief voor ons. We snappen uiteraard dat u op basis hiervan geen goed vertrouwen in ons heeft. Graag zou ik met u in contact komen om dit te bespreken, zodat wij ons hierin kunnen verbeteren. Op welke dag en tijdstip bent u het beste te bereiken? Met vriendelijke groet, Hendrik Liewes
Telefonisch en in de zaak zeer klantvriendelijk.
Vriendelijk personeel en heldere afspraken.
Prettig ontvangst en goede service
nvt
zie boven
Altijd vriendelijk en eerlijk geholpen.
Bandenwissel ed. Vriendelijk ontvangen, werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd.
Zie boven
Liewes luisterde goed naar onze wensen en heeft ons een prima aanbod gedaan dat daarop aansloot. Dacht mee met aanvullende wensen en gaf ook daarin goed advies.
Het is zo als altijd goede communicatie en onder genot van een kopje koffie gewacht tot de auto klaar was van een grote beurt.
Fijn om te horen en bedankt voor de beoordeling!
ook werd de auto nog even thuis gebracht; super
Bedankt!
Prettige ontvangst en in een keer klaar. Auto keurig afgeleverd.
Alles volgens afspraken uitgevoerd. Wederom TOP !!
GEWOON ZO ALS HET HOORT GOEDE AFSPRAKEN EN OVERLEG EN KWALITEIT
mijn ervaring tot dus ver in negatieve zin is dat nu tot 2 keer toe een werkplaatsbezoek aanzienlijk langer duurt als van tevoren aangegeven, als je van ver komt en wilt wachten vind ik het belangrijk om een goede inschatting vooraf te krijgen, verder positief.
Hartelijk dank voor de beoordeling. Wel vervelend om te horen dat u tot 2 keer toe langer moet wachten dan van te voren is besproken. Ik zal hier extra aandacht aan geven om te zorgen dat dit een volgende keer beter gaat. Vriendelijke groet, Hendrik Liewes
Goede service, geen gedoe. Gewoon zoals je dat als klant graag ziet!
Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam
Klaar terwijl ik heb gewacht
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!