Goede service en leuke mensen.
de juiste mensen op de goede plaats
keurig op aangegeven tijd geholpen en meteen mij gebeld: "auto klaar" en goed antwoord op een vraag.
Prima!
Vriendelijk personeel Deskundige mensen Service super, auto zelfs van binnen en buiten schoongemaakt
Goede service en vriendelijk personeel. Gewacht op de onderhouds beurt en ervaar altijd een goede sfeer.
Alle lof voor het onderhoud door garage Liewes. Niet alleen de werkzaamheden, maar ook de uitleg vooraf en na de reparatie. Zelfs met afbeeldingen van defecten. Opel zelf valt qua kwaliteitsimago enigszins wat door de mand. Zo moest er een onderdeel vervangen worden, welke niet aan onderhoud of slijtage onderhevig is. Bij navraag bleek Opel hier niet voor te staan. Sterker nog, ik vond het produkt ook nog te duur. De rekening van de onderhoudsbeurt was hoog en dat is niet wat ik bij een duurzaamproduct verwacht.
Ik vind het een prima bedrijf met een goede behandeling
Een fijn bedrijf dat de klant centraal stelt.
In de handleiding voor de NAVI 5.0 navigatie staat niets over het verwijderen van reeds ingebrachte routes. Één vraagje aan Liewes in Roden en binnen 24 uur een correct antwoord gekregen. Chapeau. Ik hoop dat meneer Opel de video's van Liewes Opel ook eens bekijkt en dan de goede aanvullingen overneemt in de handleidingen van de Opel auto's. Helaas ben ik geen klant van Liewes Roden want vanuit het Brabantse is dat iets te ver, maar dit is de enige dealer die ik heb kunnen vinden die de klanten 100% goed en juist informeert.
Toppers!!!
Auto voor APK geweest en wat aanvullend onderhoud nodig. Duidelijke uiteenzetting van werkzaamheden en kosten vooraf. Erg vriendelijk en alles conform afspraak.
Ben zeer goed geholpen.
Zeer betrouwbaar top medewerkers !
Auto gebracht voor een grote beurt en op de afgesproken tijd stond de auto weer klaar en van binnen en buiten weer mooi schoongemaakt.
Goede contacten en ervarinigen
👍
prettige ontvangst, duidelijke afspraken
gewoon zo door gaan
👍
De beurt was volgens verwachting en als verrassing is de auto ook nog gewassen.
Mijn ervaring met Opel Liewes is goed en naar volle tevredenheid.
Altijd wordt je correct, vriendelijk en goed geholpen. Netjes op de hoogte gebracht van de reparatie en de kosten. Service staat hoog in het vaandel bij Liewes.
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!