mijn ervaring met Martin Oosterhuis vond ik heel prettig

uitstekend Ik heb alleen nog geen antwoord gekregen op mijn vraag aan één van uw medewerkers over de klep van de kofferbak waar ik moeilijk bij kan. Hij zou deze bespreken met het garagepersoneel.

Goede ervaringen

Ik heb op een regenachtige zaterdag een paar ruitenwissers gekocht. Ik vind dat Liewes wel wat selectiever moeten zijn als ze hun klanten om een beoordeling vragen en het geen automatisme uit een systeem moet zijn

Gewoon zoals het hoort

Vriendelijk personeel, goed te woord gestaan , duidelijke communicatie

• Medewerkers

Een prettig en klantvriendelijk familiebedrijf!

Ze gaan voor kwaliteit, nemen de tijd voor je en komen hun afspraken na.

Geheel volgens afspraak

Servicebeurt geregeld en volgens afspraak uitgevoerd. Zonder kosten dank zij het serviceplan van Liewes.

super tevreden

prima garage met vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen.

Als je een probleem hebt wordt je zo spoedig mogelijk geholpen.

Prima geholpen

Heb gewacht en dat is geen probleem.

Zoals altijd prima geholpen

Onderweg voorlamp stuk, na een belletje onmiddellijk gerepareerd!

Helemaal top!

Uitstekende persoonlijke begeleiding bij het zoeken, vinden en de aflevering van mijn nieuwe auto.

• Medewerkers

Prima service, leuke mensen. Dank aan het team

Klasse. Bedankt!

• Medewerkers

Erg klantvriendelijk. Mijn auto kon niet direct gehaald worden i.v.m. vakantie, dit was geen enkel probleem.

• Medewerkers

We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Prettige ervaringen met Jeroen. Is zeer kundig en denkt mee.

• Medewerkers

Alle hulp bij de terugroepactie van Opel!

Zoals altijd top service!

Uitstekende service

Zeer adequaat geholpen .Op de zelfde dag probleem verholpen

Prettig

Prima voor elkaar. Je komt

Prima!

Correct omgaan met afspraken . Leveren goed werk af.

• Medewerkers

Bedrijf Liewes straalt vertrouwen uit.

Kort geleden hebben wij een opel crossland gekocht. 20 maart eerste grote rit gemaakt. Auto rijd perfect en voelt vertrouwd. Voor onderhandeling en aflevering nam verkoper alle tijd.

top

bedankt

• Medewerkers

Vriendelijk, deskundig en snel geholpen

Na een olie check viel mijn oog op een half lege koelvloeistof tank, aangezien we een lange rit voor de boeg hadden dat weekend hadden wij de auto toch maar even langs gebracht bij Liewes. Conclusie, thermostaat huisje gescheurd. Gelukkig kon het nog voor het weekend gemaakt worden en konden wij veilig op pad. Kortom, Vriendelijk, deskundig en snel geholpen

• Medewerkers

Goed, snel en vriendelijk geholpen.

Goed, snel en vriendelijk geholpen.

• Medewerkers

Klant vriendelijk en personeel klantvriendelijk

Goed geholpen

Ben zoals gewoonlijk heel prettig geholpen, de service is geweldig.

Prettig klantvriendelijk en vakkundig

Door de jaren heen ben ik zeer tevreden over de wijze waarop ik ben geholpen. Zo ook nu met de aankoop van mijn Toyota Yaris cross. Het vertrouwen wat er is en door de jaren opgebouwd, is ook nu bewaarheid.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!