Niks veranderen alles is goed

• Medewerkers

Prima geholpen na het uitlezen van de software van VW-troc.

Na melding van "travel assist momenteel niet beschikbaar" is door Liewes de software uitgelezen. De melding wordt met name door koud weer veroorzaakt. Algemeen voorkomende melding bij alle merken met dezelfde hulpsystemen.

• Medewerkers

Duidelijk wat gedaan gaat worden en meedenken in oplossingen, blij mee

Prettig constructief gesprek vooraf waarin samen bepaald wordt wat te doen, wat de opties zijn en wat het kost. Goed gevoel aan overgehouden.

• Medewerkers

Goed afspraken te maken met de garage

Prima service en afhandeling

Bij de grote beurt bleek een te grote speling van de krukas. Onze Opel Astea had nog garantie en hebben we bij Liewes gekocht toen ze nog officieel Opel dealer waren. De motor moest vervangen worden. Liewes heeft dit allemaal zelf volledig met de Opel dealer in Drachten afgehandeld. Zonder zorgen is onze Astra weer in orde en kunnen we weer vele kilometers vooruit. De Astra blijft bij Liewes Bisch autoservice in onderhoud.

• Medewerkers

Betrouwbaar, goede service en klantvriendelijk.

Zie boven

Oliepijl melding

Goed geholpen niet lang gewacht ook nig achteruitrijcamera schoongemaakt dus een tevreden klant

gewoon goed .klantvriendelijk

Prima garage

Uitstekende vakmensen

• Medewerkers

Zoals altijd prima geholpen.

Wintercheck gehad. lekker vlot geholpen. En natuurlijk weer die handige jaarkalender meegekregen.

• Medewerkers

Nemen al je zorgen rondom de auto uit handen.

Nemen al je zorgen rondom de auto uit handen.

• Medewerkers

correcte en vriendelijke bejegening .

De goede service en klantvriendelijkheid geeft me het gevoel dat ik veilig met mijn auto de weg op kan.

Uitstekend en snelle service

Ze proberen je bij Lieuwes altijd zo snel mogelijk te helpen ook al hebben ze het druk. Dat vind ik grote klasse en is zeer klantvriendelijk. De klant is hier nog koning en dat wordt door mij gewaardeerd.

• Medewerkers

Goed geregeld, volgens afspraak.

Zoals boven aangegeven.

Goede communicatie

• Medewerkers

Gebeld en kon meteen mijn auto brengen

Vriendelijk personeel en vakkundig

Betrouwbaar/goede service

Heb goede ervaring met Opel Liewes. Goede service en betrouwbare personeel. Klantvriendelijk.

n.v.t.

n.v.t.

• Medewerkers

Ongepland onderhoud snel ingepast.

Hoewel ik alleen kwam voor bandenwissel kon Liewes dezelfde dag tijd vrijmaken voor het verwijderen van roest op mijn remmen

Prima garage!

Wederom prima geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkers. Jammer dat ik tijdens de wintercheck niet door de monteur op de hoogte ben gesteld van het vervangen van de achterruitwisser. Dit hoorde ik pas bij het afrekenen.

• Medewerkers

Bandenwissel voor een ouderwetse prijs!

Winterbanden geplaatst, netjes ontvangen. Snel klaar, goede communicatie naar ons toe én een prima prijs.

Nvt

volgens afspraak altijd goed

Wij worden altijd goed geholpen

• Medewerkers N.v.t.

vriendelijke medewerkers en prima service.

Ze doen precies wat is aangegeven bij aanmelding onderhoudsbeurt. Ook extra vraag werd gehonoreerd. ( Marter pieper}

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!