Word altijd netjes geholpen

Hele goede klantgerichte service.

• Medewerkers

Staan altijd met raad en daad klaar.

Prima bedrijf, aanrader.

Super!

Fijne koop en goed contact gehad met Jeroen :)

• Medewerkers

Correct, vakbekwaam en vertrouwelijk.

Allround.

• Medewerkers

na jaren weer opnieuw klant,

tot nu geen klachten.

• Medewerkers

Snelle service en smalle reparatie en afhandeling

Zeer snel gereageerd op defecte startmotor en deze binnen twee dagen vervangen ondanks de drukte in de werkplaats. Super tevreden. Top bedrijf.

Goed en plezierig geholpen

Prima kundige hulp gehad bij het kopen van een auto en prima afgehandeld. Wel advies om stickers op de glazen deur te plakken, waar ik door wilde lopen.

• Medewerkers

nog weinig ervaring maar lijkt goed

//////

Klantvriendelijk

prima geholpen

goed telefonisch contact gehad. Prima geholpen op de zaak

Tevreden

Prima geholpen en verholpen

Goed en correct

Alles gaat in overleg

• Medewerkers

Goede en vriendelijke monteur, goed werk .

• Medewerkers

Goede service en een snelle afhandeling

Erg klantvriendelijk

We zijn goed geholpen, er is goed naar ons geluisterd en we kregen een passend advies. Fijne bejegening en altijd bereikbaar. Kortom een fijne ervaring.

• Medewerkers

Je voelt je echt klant bij Liewes

Zoals altijd een prima ontvangst. Ze weten dat je komt en waarvoor. De leenfiets stond klaar Na afloop een telefoontje dat het klaar was. Kortom alles top

• Medewerkers

Zeer vriendelijk en goed personeel. Echte service

Vriendelijk personeel

Mooi bedrijf ruime keuze

Goed geholpen

Onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd. Auto reed weer merkbaar beter

• Medewerkers

prima ervaring tot nu toe

ik ben goed ontvangen, prima geholpen en allemaal vriendelijke mensen. bij het ophalen van de auto hele duidelijke uitleg.

• Service N.v.t.

Goed geholpen

S'morgensgebelden kon gelijk komen

Snelle hulp

Ik meldde mij met een kapot voorlicht. Ik werd snel en vakkundig geholpen.

• Medewerkers

Uitvoerige uitleg over de bediening

De medewerker heeft uitvoerig de bediening van de auto uitgelegd. Echter de roestige remschijven hadden een behandeling verdiend bij de vervanging van de banden. Dit is later geconstateerd.

Kloten

Vanaf de koop van mijn Opel Astra Gtc,14.500 euro.,gedonder,auto van eerste eigenaar,altijd bij ons in onderhoud geweest,in bijna 5 jaar tijd en 20000.km verder,maar ook een 4000-5000 euro . Laatste grote beurt heeft de druppel in de emmer heeft doen overlopen,en ik heb besloten om niet meer terug te komen,en de auto elders in onderhoud te doen.

• Service N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!