Correcte afhandeling

Alles klopt!

Simpel online afspraak kunnen maken. Keurig ontvangst en doorlopen van de punten voor de apk en kleine beurt. Naam eigenaar correct gewijzigd. (Alleen jammer dat het verzoek om beoordeling weer naar mijn man is gestuurd (haha)) Medewerker meegelopen om leenfiets mee te geven. Tijdig gebeld dat de auto weer klaar is. Rekening prima afgehandeld na doornemen van de gedane punten. En de nota viel deze keer ook nog mee. De auto zag er verder ook keurig uit, dus ook de complimenten voor de monteurs. Dus zoals boven alles klopt!

• Medewerkers

Altijd vriendelijk en een duidelijke uitleg van wat er allemaal gedaan is

Klantvriendelijke enthousiaste medewerkers waar ik al jaren naartoe ga met onze auto.

Prettige ontvangst

Vriendelijk ontvangst en goede uitleg over het geplande onderhoud

Goed.

Goed zo als altijd.

• Medewerkers

vriendelijk te woord, netjes geholpen

Goed geholpen

• Medewerkers

Een prettige ervaring om bij dit bedrijf een andere auto te kopen

Na een persoonlijke ontvangst is er in alle rust en zonder enig pushen met ons meegedacht omtrent onze wensen voor de vervangende auto. Op basis van onze voorkeuren zijn in alle rust, onder genot van een kopje koffie, de diverse mogelijkheden van merk, type en aanwezige accessoires met ons doorgenomen. Met name het inlevingsvermogen, het meedenken en de wijze waarop dit gesprek verliep heeft ons vertrouwen gegeven bij onze keuze van de aan te schaffen auto. Geweldig om op deze manier een andere auto aan te schaffen. Wij zijn uitermate tevreden over onze aankoop.

Ik ben zeer tevreden

zeer goede ervaring. Zijn bijzonder vriendelijk en persoonlijk geholpen Met leen auto naar huis en deze werd persoonlijk door medewerker weer omgeruild voor eigen auto Top!!!

• Medewerkers

Goed, snel en netjes geregeld

Ik had andere auto gekocht waarbij de hoedenplank ontbrak. Nadat ik dit telefonisch had gemeld was er binnen een week een hoedenplank beschikbaar. Super geregeld.

Heef fijn bedrijf

Geweest voor paar kleine dingetjes uitlaat en remmen. Keurig gerepareerd. Leuke mensen. Voor mijn volgende auto zeker weer naar Liewes.

Geweldige service

Altijd goed geholpen ,en fijne service

Prima geholpen

Prima geholpen en vriendelijk personeel

Fijn, klantvriendelijk bedrijf.

Word hier altijd prima geholpen. Goed,vriendelijk en kundig personeel.

• Medewerkers

Kon keurig wachten met een kopje koffie tot de kleine beurt was gedaan aan de auto.

• Medewerkers

Zeer snel geholpen en vakkundig geholpen.

Op zaterdagmiddag band lek. Voor jullie geen probleem direct vriendelijk en vakkundig geholpen.

snelle hulp

snelle hulp

n.v.t.

n.v.t.

Service is echt TOP

Donderdagavond voorlamp kapot. Die nacht moest ik iemand naar schiphol brengen dus kon niet zonder ff gebeld kon direct langs komen. Ja dit wat je nodig hebt Top No nonsense bedrijf. Mij advies gewoon lekker mee doorgaan .

Heerlijk rijden

Prima geholpen.

• Medewerkers

Goede service en vriendelijke personeel.

Ik mag graag bij Liewes komen voor onderhoud e.d. ik wordt er altijd hartelijk ontvangen. Ook het uitgevoerde werk is altijd goed.

persoonlijk

ze kennen je bij naam

Goed zoals het hoort

Na aanschaf van mijn auto probleempje opgetreden,door montage trekhaak,dit is keurig netjes en vlot opgelost. Goed uitleg bij aankoop .

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!