hele goeie auto

Makkelijk rijden, mooie auto

In januari in Arnhem bedrijfswagen gekocht na 6 weken kreeg de auto motor storing, de garage in Arnhem wilde mij niet echt helpen. Nu zijn wij al jaren vaste klant bij de Familie Liewes nu hebben zij mij ontzettend geholpen met het verhelpen van het probleem. We werden echt met de neus op de feiten gedrukt, als je de service van Liewes gewend bent wil niet zeggen dat dit overal zo van zelf sprekend is.

Was goed

Was goed

Super snel geholpen

In de ochtend was mijn spiegel er af gereden en in de binnen een paar uur was er een spiegel besteld en zat de spiegel er op.

Goede service en klantgericht

Zoals altijd goed. ⁰

Vriendelijk personeel.

Prettig en goed geholpen.

Klantvriendelijk en deskundig!

De medewerkers zijn allemaal zeer klant vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Als je iets niet begrijpt wordt het nogmaals duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden!

Goede- en soepele planning

We werden snel en goed geholpen. Wordt met je meegedacht qua mogelijkheden in de planning.

heel goed

heel goed

tevreden

APK tijdig geregeld en tot tevredenheid uitgevoerd

Altijd prima service.

Klantgericht!

Zeer goed bedrijf

Al jaren vaste en zeer tevreden klant

Uitstekende

Van eerste bezoek tot aflevering alles prima in orde

Top bedrijf

Denken mee en super vriendelijke mensen die daar werken!!

Uitstekende autodealer

Flexibel bedrijf, die met je meedenkt over welke auto het beste bij je past. Plezierig en vooral klantgericht. Geen gelikte verkooppraatjes en luisteren naar de klant

Zeer tevreden met de correcte behandeling.

had probleem met een sensor. Werd direct geholpen en kon ook direct opgelost. Nogmaals voor de snelle service

Altijd een luisterend oor en bovenal deskundig

Zie boven

meedenkend

positieve ervaring, snel handelen , meedenkend

auto 2 weken in bezit

Deze auto bevalt tot nu toe goed,

Zeer goede service !

Ford Kuga in de garantie periode aangeboden voor herstel achterruitverwarming en een missende bescherm rubber bij een achterdeur. Alles naar tevredenheid keurig opgelost. Bovendien een leenauto meegekregen..super.! Lieuwes maakt gebruik van ev leenauto's..heel slim bedacht!! mijn complimenten voor het fijne en kundige personeel!

Vriendelijk behulpzaam meedenkend

Goede service, nette leenauto, korte lijnen en kreeg de auto gewassen en al weer terug.

Zwaar gedonder met een van uw medewerkers. Helaas niet de eerste keer.

Wil niks kan niks. Auto deugd niet.

goede service

goede service

positief

Je auto wegbrengen voor geregeld onderhoud, het overleg ingeval van bijzonderheden en dan toch dezelfde dag je auto weer kunnen ophalen, die er dan ook nog eens blinkend uit ziet.

Verlenging pechhulp

Telefonisch prima heholpen door medewerker i.v.m. verlengen pechhulp. Bescheiden tijdig per post ontvangen. Pechhulp weer met een jaar verlengd.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!