Fijne service afdeling

Erg prettig geholpen tijdens servicewerkzaamheden aan mijn auto.

prima bedrijf

Al tientallen jaren kom ik bij garage Liewes. Altijd tevreden geweest. Ook nu. Over de service, vakmanschap. Waar ik deze keer wel behoorlijk van schrok, was de rekening na een jaarbeurt. € 806 !! Dat schrikgevoel werd voornamelijk ingegeven door het feit, dat ik deze Opel Crossland pas twee jaar heb en er 'maar' 27000 km op de teller staat. Ik moet erbij zeggen, dat ik de auto kocht toen die bijna twee jaar oud was. Maar toch....

top!!

vriendelijke monteurs altijd bereid te helpen ook al kom je langs zonder afspraak

vriendelijke behandeling

vriendelijke behandeling

• Medewerkers

Goed ontvangen, leenauto mee gehad,was ook goed ,en netjes gebeld wat er moest gebeuren,daar goedkeuring gevraagd,al met al zeer goed geholpen.

• Medewerkers

Kundig en vriendelijke medewerkers.

Toegankelijk bedrijf. Denken mee (Menfro) en zijn behulpzaam, vriendelijk en deskundig.

• Medewerkers

Men heeft verstand van zaken

Als er weer een storting optreedt,kan ik er op vertrouwen dat het goed komt

• Medewerkers

Duidelijkheid over reparaties en goed advies.

Personeel is zeer vriendelijk

Goed geholpen

Bij storing aan verlichting caravan is gezocht naar aansluiting bij trekhaak. De trekhaak is door Liewes geplaatst. Omdat ik op weg was naar de vakantie bestemming ben ik direct adequaat geholpen. Storing bleek uiteindelijk aan stekker van nieuwe caravan te liggen.

• Medewerkers

Heel begripvol en plezierig.

Na telefonisch overleg werd ik correct en vlot geholpen .

tevreden

Net als de vorige keren is de inspectie van de auto volgens afspraak afgehandeld.

Correct

Zoals altijd zeer correcte afhandeling en een schone auto terug

10 plus

Heerlijk het gemak van haal en breng service.

Altijd dik in orde

Alles conform afspraak

• Medewerkers

Worden altijd goed en vriendelijk geholpen

Altijd alles goed en denken met je mee. Doen alles in overleg.

• Medewerkers

Klasse dat ik ondanks de drukte in uw bedrijf tóch geholpen ben!

Wij zouden afgelopen maandag 19/6 met vakantie gaan. Verleden week werd het ineens heel warm, waardoor we plotseling merkten dat de airco in de auto defect was. Woensdagmiddag om 15:00 uur de auto bij u gebracht, en om 16:45 was de airco al gerepareerd. En dat terwijl u er eigenlijk geen tijd voor had. Fantastisch was dat! En de vakantie werd zo toch heerlijk koel!

Denkt met de klant mee

Wat een leuke en vriendelijke garage. Je voelt je welkom en de persoonlijke benadering is prettig. Wij hebben wel anders meegemaakt..

Heel vriendelijk geholpen.

Goede service en voelt betrouwbaar

• Medewerkers

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Zelfs op zaterdagmorgen, worden de reparaties uitgevoerd.

• Medewerkers

Veel geld voor grote beurt

Liewes heeft de grote beurt aan de Opel goed uitgevoerd, echter de prijs daarvoor vind ik hoog.

goed bedrijf

Zeer vriendelijk personeel

zeer positief

al jaren ervaring met de klantvriendelijkheid en de vakkennis.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!