Volgens afspraak.

We zijn tevreden.

We werden leuk en vriendelijk ontvangen. Mooi bedrijf

De bouten van beide voorwielen zaten hand los na 1 x Amsterdam Norg

De bouten van beide voorwielen zaten hand los na 1 x Norg Amsterdam Norg Verder geen toevoeging

Prima service volgens afspraak

Het probleem aan mijn auto is volgens afspraak vakkundig opgelost.

Duidelijke afspraken

Ondanks hoge factuur, wel tevreden.

• Medewerkers

extra reparatie na grote beurt

Ivm met remprobleem links achter, vastlopen remklauw. Na reparatie met grote beurt en APK na enkele dagen zelfde remprobleem, vastzittende remklauw links achter. Door de wegenwacht verholpen, waarbij toen bleek dat de remklauw niet vervangen was. Alleen revisie/schoonmaken van de remmen gedaan was. De vervanging van de remklauw was noodzakelijk, dus weer een garage bezoek. Door drukte pas de volgende dag.

• Medewerkers

Zeer goede garage en vriendelijke medewerkers

Kundige monteurs , zeker aan te bevelen

Smerige velgen geplaatst

Ik lever altijd mijn zomer- winterbanden schoon bij het wisselen. De afgelopen keer, zag het pas toen ik de auto bij mij in de garage wilde plaatsen, waren de velgen behoorlijk vuil. Dat er brand is geweest bij de achterburen en dat er waarschijnlijk roet is neergedaald in de opslag van de banden is heel begrijpelijk, maar dat hier tegen mij niets gezegd wordt tijdens het afleveren vindt ik nogal vreemd.

• Medewerkers

Second opinion. Bij hedin in Groningen beweerde men met droge ogen dat het uitlezen van mijn Opel Astra zou hebben aangegeven dat er een nieuwe motor van 8000 euro in moest. Garage liewes stelde vast dat er een storing in een sensor zat. Ik had niet gezegd dat het om een second opinion ging. Ik wilde ze niet sturen. Een nieuwe motor of een nieuwe sensor. Dat scheelt nogal wat euro’s

Fantastisch

Goede service en prima personeel

• Medewerkers

Bij garage Liewes krijg je goede kwaliteit, goede sfeer en de prijs is Riel!

Zoals altijd uitstekend!

Altijd vriendelijk ontvangen

Eenmaal een mindere auto gekocht maar zo netjes en goed opgelost. Opel Liewes heeft nu echter 1 groot probleem, ze zijn ons als klant voorlopig niet kwijt

Goede service bij Lieuwes

Ik ben goed geholpen en iedereen is altijd vriendelijk.

Goede hulp

Goede adviezen

Goed geholpen

Vriendelijk geholpen.

zie onderstaand bericht

Sinds plm 1973 cliënt bij Opel Liewes en altijd goede ervaringen gehad.

Goed en snel geholpen.

prima service

staan altijd klaar en denken mee met de klant

Alles eitjes verzorgd

Geweldige service

Altijd vriendelijk ontvangen worden ,en de service is geweldig

Heel goed

Op een hele prettige manier geadviseerd en geholpen.

• Service N.v.t.

Dik tevreden vriendelijk personeel

• Medewerkers

Alles volgens afspraak. Heb geen klachten. Auto keurig afgeleverd. Zeer tevreden

• Medewerkers

Hartstikke goed geholpen met het vinden van een andere auto

Snel een andere auto gevonden die voldeed aan onze wensen

• Medewerkers

Ben tevreden over de werkplaats. Ik vind het jammer dat Opel/Stellantis heeft besloten het aantal dealers terug te brengen en niet verder te gaan met Liewes. Helaas heb ik een Opel Crossland met de inmiddels bekende 1.2 Puretech motor. De auto is bijna 5 jaar oud en heeft slechts 40.000 km. gelopen. De distributieriem is zo is mij verteld nu nog goed. Ben benieuwd hoe Opel/ Stellantis nog gaat reageren op de tot nu toe slechte reactie’s van gebruikers van de auto’s met deze motoren die veel kosten hebben moeten maken bij (voortijdige)reparatie’s.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!